Brokastis-auzu putrai, maize, siers, olas, ja to pērk, tas arī pietiek 3-4 dienām. 5eur.
esmu pamanijusi ,ka maxima bieži var ielirkties izdevīgāk. Bet tikuntā 20eur ( priekš viena cilvēka) aiziet.. jo gribas kaut ko normālu arī nopirkt, nevis visu nocenoto 🙄🙄Sisenis @ 22.10.2021 20:56Ejat uz maksimām, uz tirdziņiem un ignorējiet Rimi un mazos tīklus kur cenas bieži uzskrūvētas.
Jukooo @ 22.10.2021 20:58Biju UK vasarā..
Wowww, man acis iepletās tajās zemajās pāetikas cenās ??? cilvēki pērk pa 2 lielajiem ratiem visu. Ņemot vērā ,ka algas tur arī ir lielākas.
Bijām Londonā, sapirku daudz apğērbu tur, jo sapratu, ka šeit LV veikalā par vienu pāri biksēm pa 24.99, viss arī beigsies no šopinga ? ja ir iespēja labăk plānot šoppingu ārzemēs
ganesha @ 22.10.2021 20:47
5eur par maizi, olām, SIERU, auzu putra (?)
uz ČETRĀM DIENĀM? Divām pers.?
Kur iepērcies??
Jukooo @ 22.10.2021 20:59esmu pamanijusi ,ka maxima bieži var ielirkties izdevīgāk. Bet tikuntā 20eur ( priekš viena cilvēka) aiziet.. jo gribas kaut ko normālu arī nopirkt, nevis visu nocenoto ??
29090 @ 22.10.2021 21:14Kādas jums profesijas, ja nav noslēpums? Algas visai zemas. Par valsti var čīkstēt, ja dara vērtīgu darbu, par ko nemaksā atblistoši. Bet ja ir kaut kāda bezjēdzīga profesija, tad, manuprāt, pārmest valstij par zemo algu jau ir pilnīgi nevietā.
Agrāk cilvēki vispār ēda, ko paši izaudzēja, un drēbes pirka varbūt reizi gadā. Nezinu kāpēc cilvēkiem mūsdienās šķiet, ka viņiem defaultā pienākas kaut kāds luksuss, vienkārši ne par ko.
29090 @ 22.10.2021 21:14Kādas jums profesijas, ja nav noslēpums? Algas visai zemas. Par valsti var čīkstēt, ja dara vērtīgu darbu, par ko nemaksā atblistoši. Bet ja ir kaut kāda bezjēdzīga profesija, tad, manuprāt, pārmest valstij par zemo algu jau ir pilnīgi nevietā.
Agrāk cilvēki vispār ēda, ko paši izaudzēja, un drēbes pirka varbūt reizi gadā. Nezinu kāpēc cilvēkiem mūsdienās šķiet, ka viņiem defaultā pienākas kaut kāds luksuss, vienkārši ne par ko.
29090 @ 22.10.2021 21:20Un tikai nevajag par Lielbritāniju fantazēt. Esmu tur gana ilgi dzīvojusi, nav tur pārtika tik nenormāli lēta. Maizi normālu vispār zem 2 mārciņām neatradīsi. Latvijā ļoti laba maize ir zem 1 eiro, un to var jebkur nopirkt. Un līdzīgi ir ar ļoti daudzām precēm, kas Latvijā ir ļoooti labas kvalitātes un lētas. Par reduced price... nu jā, gadās arī kaut kas normāls, bet pārsvarā jau tā ir paika, kurai tūlīt beigsies termiņš. Nu un neteiksim, ka tā vienmēr garšo adekvāti.
Jukooo @ 22.10.2021 21:19
Hallo? Vai Jūs dzīvojat Latvijā??
Ne visi ir IT speciālisti un deputāti.
Šeit pat pavāram pilna slodze piedāvā 800eur BRUTTO! ( Ezīts miglā) , protams, ir arī citas profesijas ,kur tev maksā 4.90e/h BRUTTO parēķini cik tas ir mēnesī.
KAS TAS IR ?