Marsela @ 20.10.2021 18:09Liels paldies!
Sanāk, ka ļoti tālu jāiet uz to pieturu katru dienu būs.
Varbūt kaut kāds transports iet no Ģertrūdes ielas (no dzelzceļa puses) uz centru?
Ā, bet tu jau vari izkāpt Stabu ielā, kas ir Avotu/Stabu krustojums, noiet vienu kvartālu un būsi Ģertūdes ielā.
Marsela @ 20.10.2021 19:49Man objekts atrodas Ģertrūdes ielā tuvu dzelzceļam. Un tā pietura 22. trolejbusam tiešām ir 5 min gājienā?
Es neorientējos tajā galā, tāpēc nepārzinu tās ielas.
Marsela @ 20.10.2021 19:52
Uz Ģertrūdes ielu no Upīša ielas es zinu kā aizbraukt.
Bet atpakaļ nē.
Ar kājām būs ātrāk un veselīgāk. Tev tur maksimums 10 minūtes ar kājām jāiet pa Satekles ielu. 😁
Tu te tagad troļļo vai kā?
Kāp ārā Stabu ielā, tas ir visātrākais ceļš nonākt Ģertrūdes ielā! Tas ir reāli turpat blakus, ko tu ņemies❓😀
Es taču tev iedevu linku, kur tu varēji izpētīt maršrutu trolejbusam.
Marsela @ 20.10.2021 20:09
Ar kājām pa Satekles ielu jāiet ap 25 minūtēm. Visas dienas pa šo ceļu eju. Gribējās ātrāk nokļūt. Nav 10 minūtes. Man uz darbu jābrauc ar diviem transportiem tomēr. Dzīvoju Imantā.
Kādas 25 minūtes? Tev pat google map saka priekš, 1,2km, maksimums jāiet 15 minūtes. 😁 Beidz troļļot.
Marsela @ 20.10.2021 20:54
Nu, man nekādas 10 min nesanāk gan, tas nav reāli. Es raitā solī eju un aiziet 20-25 min. Un eju katru dienu.
Aprunājos arī ar kolēģiem, viņiem arī pa to ceļu sanāk iet ap 20 minūtēm. Nekādas 10 min nav gan.