Kas j';us sāpina visvaiirāk?
Šobrīd m,anas 2 visuvākās attiecības man ir milzīgu sāpju un nepārtrauktas vilšanās iemesls. Ntās reizes tā dēl domāju par pašnāvību. Esmu zaudējusi visu motivāciju dzīvot, jebko darīt.
Jau daudzs gadus to saprotu, ka man ir jāaizver durvis un jāļauj šim clvēkiem būt mirušiem priekš manis.
Cik reizes es piedevu un ticēju vārdien, ka šī būs pēdējā reize, ka es piedošui. Tik reizes atkārtojās viens un tas pats. Cilvēki ir slimi. Un mani padara par līdzatkarīgu.
Kamēr otra persona ir varmāka. Tīšu pra't tiek ignorēts viss, kas man ir svarīgi, pārkāptas visas iespējamās un neiespējamās robežas. Tiek sagaidīts ka es piedošu un nomierināšos. Ja no sākuma, vēl baidījās mani zaudēt- tad tagad nebaidās ne no kā. Notiek manis iebiedēšana un izrēķināšanās ar mani. Katru reizi kad vēlos visu pārtraukt un izsvītrot cilvēku mo manas dzīves, betret mani tiek īstenota visu veidu vardarbība. izmantota ietekme, lai iznīcinātu manu dzīvi. Izmantota finansiālā vardarbība, panākot manu atlaišanu vai nepieņemšanu darbā, liekot maksāt sodanaudas un vēl ko tik nedaŗīt.
Tiek mēģināts ieskaidrot, ka neesmu nekā vērta, neko nevarēšu un esmu nekas. T\atad neko labāku nevarēšu dabūt un vispār pati nevarēšu normāli dzīvot. Tieku noniecināta. Tiek grauta mana pašcieņa. Un viss ar nolūku kontrolēt katru manu spoli. Šo cilvēku jua sen kā ienīstu.
Tāpat viņš ir novedis līdz situācijai, kad neviena, vairs neticu un neuzticos, un jau sen kā vairs nav palikukusi neviena no ipriekšājām draudzībām. Principā viņš ir panācis to, ka esmu izolēta, un ja arī uzturu kādu kontaktu, tad tās ir viņa uzticības personas.
Ko darīt situācijā, kad 2 tev kādreiz tuvākie cilvēki tevi iznīcina. 1 ar atkarību- no iepirkšanās. Otrs mēģina tevi iznīcināt emocionāli- padarīt zemāku par zāli, kontrolēt katru soli un izmanto dažādus vardarbības veidus un par to lepojas.
Vienīgā izeja uz brīvību ir nāve?