Marsela, varbūt visādi, bet tikai un vienīgi pēc zināma fakta izteikšu viedokli, paturot prātā, ka var būt arī savādāk. Mans vīrs ik pa laikam ģībst pēc kādas medicīnas procedūras, biežāk pēc tām kur iesaistīta adata, un viņam vienmēr ir tajā brīdī zems spiediens (to medicīnas personāls vienmēr izmēra, kad noģībst). Viņam šī problēma ir jau kopš mazotnes, vai satraucas vai kas, jo protams, ka visi izmeklējumi veikti viss ir kārtībā, daži cilvēkiem tā mēdz būt. Un ticu, ka pirmā reize var būt arī jebkurā vecumā, jo tādus ģībējus esmu redzējusi tajā pašā Gulbī, nu ne gluži redzējusi, bet dzirdējusi kā māsiņa sauc otru palīgā, jo kāds noģībis. Varbūt Tev tas nav tipiski, bet man liekas no tām šausmām, kas tiek visu laiku runāts apkārt par vakcīnu gandrīz visi iet ar stresu viņu saņemt, ja vēl kaut ko nedaudz sajūt pēc vakcīnas, tad ģībonis klāt, nu es piemēram pāris minūtes pēc vakcinācijas jutu tādas kā mazas adatiņas durstītu vakcinācijas vietā, varbūt kāds ar vājāku nervu sistēmu uzreiz noģībtu, jo nez ko sadomātos.