Sultry @ 11.10.2021 15:03Es nesaprotu, kapec vispar tadi ierobežojumi? Kur ir visi tie slimie? Un kur vazājušies, ka aplipina citus?
Anglija vairs nav ierobežojumu, citas valstis ari ir atviegloti, nav ne maskas, ne testi, bet kas te notiek?
Sultry @ 11.10.2021 15:03Es nesaprotu, kapec vispar tadi ierobežojumi? Kur ir visi tie slimie? Un kur vazājušies, ka aplipina citus?
Anglija vairs nav ierobežojumu, citas valstis ari ir atviegloti, nav ne maskas, ne testi, bet kas te notiek?
kāpēc? pirms 2 ned biju Beļģijā, tur ir atceltas maskas pilnīgi visur, visu var darīt un visur var iet. Tur lielākā daļa sabiedrības ir vakcinēta un pat cilvēki pie kā viesojos nevarēja nosaukt nevienu kas nebūtu vakcinēts. viņiem tur tāda 'antivaxeru' kultūra īsti nav kā pie mums. Latvijā nav vakcinēta pat puse un facebook ir pilns ar bļāvējiem... nu žēl, ka mums tāda tauta, bet nu te arī ierobežojumi, jo cilvēki atkal sāk slimot.
colorfulmolly @ 11.10.2021 16:55vajag potēties tad nevajadzēs raudāt ,kad netiekat uz veikaliem,visur pasaulē cilvēki ņem un potēs,bet redz citur pasaule nav nekādi ierobežojumi,jo cilvēki dodas un potējas. -.-
Sisenis @ 11.10.2021 16:40
Kur tu izlasiji, ka nav Anglijā ierobežojumi?
Sultry @ 11.10.2021 17:58
Man masa Anglija dzivo. Mājsedes laikā bija pilna alga 3 menešus, tad 2 menešus 80%, no majam ari nevajadzeja stradat, un tagad neesot janesa maskas, ne ara, ne iekštelpas un visi var pulceties, ka iegribas
Sarmīte A @ 11.10.2021 17:39Vai uz tirgu ,drēbes pirkt arī vaig sertifikatu??
nu ,antivakseru viedokļi man galīgi neintresē, un neesmu no Latvijas,taču šeit var saprast kamdēl viedokļi normāli neintresē,galvenais ir kādu nodirst ,apdirst ,par normālām tēmam šeit nav jēgas diskutēt :)Susurrrrrs @ 11.10.2021 17:27
Latvijaa ir daudz poteeshanaas ekspertu, taapat kaa Rumaanijaa un Bulgaarijaa, vinji savos shizofreeniskajos praatinjos juutas gudraaki kaa Islandae, Daanija, Shveice utt
Diemzheel, kur vairaak ubagu, tur debiilaaka sabiedriiba. Tam peetiijumam diemzheel taisniiba, kuraa vakcinaacijas liimeni saistiija ar ienaakumiem un izgliitiibu.