Jacqueline @ 08.10.2021 18:43
Tu nekad nezini ar ko tev būs saruna priekšā, ja tā cilvēka tuvinieks, piemēram, ir nomiris, protams, viņu kaitinās šie teksti. Te tomēr jūtu, ka ir tādu argumentu kariņš, kuram lielos vilcienos nemaz nav nozīmes.
Bumbu, man pietiek paskatīties uz FB profiliem, kas ir pret vakcinēšanos kustību, neesmu redzējusi nevienu sakarīgu cilvēku, cik vizuāli to var pieņemt. Komentāri ir naidpilni - valdība neko nesaprot, Kariņu vajadzētu aizsūtīt uz Marsu uc., tajā pat laikā vispār neko nejēdzot, es nezinu no kurienes ir viss tas naids, varbūt jau saknē kopā ar visu atlajst sajmu, tagad tikai ir vēl viens iemesls nodirst valdību un tās lēmumus. viņi, protams, no malas zina visu kā ir labāk.
Tu nekad nezini ar ko tev būs saruna priekšā, ja tā cilvēka tuvinieks, piemēram, ir nomiris, protams, viņu kaitinās šie teksti. Te tomēr jūtu, ka ir tādu argumentu kariņš, kuram lielos vilcienos nemaz nav nozīmes.
Vispār ja tā atklāti runājot, tad viss šis ir noriebies, un tā NAV ne vakcinēto, ne nevakcinēto vaina. Līdz šādam līmenim esam nodzīvojušies, ka viens otru sāk "plosīt" kā suņi.
Kas kas par noziegumu?😀 Tu laikam dzīvo kaut kādā paralēlā Latvijā😀
Nellij, ej labāk pačillo citās diskusijās, piemēram, uz didrihsones, viņa arī ir jaunības maksimālisma antivaksere
bumbu @ 08.10.2021 19:05Būsim godīgi un sapratīsim, ka gan vienā, gan otrā pusē ir cilvēki no dažādiem “slāņiem”. Gan vakcinēto pusē ir cilvēki, kas nav izglītoti, īsti neko nejēdz, bet tik bļauj - antivax! folijgalva! Utt. Gan nevakcinēto pusē ir tādi, kas arī velkā tā folijcepures un tic , ka zeme ir plakana. Bet te gan ir maza nianse, ka tā “zemā slāņa nevakcinēto daļa” visticamākais ir pilnîgi pret jebkādu vakcinu, medikamentu. Savukārt vakcinas bļāvēji un valsts ,pasaules lielie , skaļie glābēji gan jau būtu tie paši, kas, ja valdība liktu, ietu un sistu to, kas domā savādāk.
Bet tāpat, kā vakcinēto daļā, tāpat nevakcinēto ir ļoti forši, gudri cilvēki. Un ja ir saprāts, tad ir saprašana, ka katram cilvēkam BŪTU jābūt iespējai izvēlēties.
Bet nu šeit šī diskusija ir aizgājusi nedaudz no tēmas.
bumbu @ 08.10.2021 19:05Būsim godīgi un sapratīsim, ka gan vienā, gan otrā pusē ir cilvēki no dažādiem “slāņiem”. Gan vakcinēto pusē ir cilvēki, kas nav izglītoti, īsti neko nejēdz, bet tik bļauj - antivax! folijgalva! Utt. Gan nevakcinēto pusē ir tādi, kas arī velkā tā folijcepures un tic , ka zeme ir plakana. Bet te gan ir maza nianse, ka tā “zemā slāņa nevakcinēto daļa” visticamākais ir pilnîgi pret jebkādu vakcinu, medikamentu. Savukārt vakcinas bļāvēji un valsts ,pasaules lielie , skaļie glābēji gan jau būtu tie paši, kas, ja valdība liktu, ietu un sistu to, kas domā savādāk.
Bet tāpat, kā vakcinēto daļā, tāpat nevakcinēto ir ļoti forši, gudri cilvēki. Un ja ir saprāts, tad ir saprašana, ka katram cilvēkam BŪTU jābūt iespējai izvēlēties.
Bet nu šeit šī diskusija ir aizgājusi nedaudz no tēmas.
Nellija12 @ 08.10.2021 20:56
O! Ierunājās slēptā antivaksere! Domā es neredzu tev cauri? Pat tavi īsie un krāsotie mati mani neapmānīs! Varu derēt, ka ar dusmām noskaties, kā apspiestie LGBTQ pārstāvji cīnās par savām tiesībām. Tev līdz augsti godājamajam un cienījamajam Kariņa kungam kā bruņurupucim rāpus līdz mēnesim!
visiem ir brīva izvēle
Nellija12 @ 08.10.2021 23:04
Ar šo tu tikko pilnībā apstiprināji manus vārdus, antivakserīt. Ikviens sevi cienošs un saprātīgs vakcinēts cilvēks ir pret brīvu izvēli. Tu vari apmānīt 99% šī foruma dalībnieku, bet ne mani, tā ka vari beigt mimikrēt!
Vienīgais, ar ko tu sevi nedaudz attaisno ir tas, ka tu atbalsti LGBTQ. Cerams, ka tu to turpināsi atbalstīt arī tad, kad viņi cīnīsies par varmāku, izvarotāju un pedofīlu tiesībām, jo arī tās mūsdienās ir ļoti apspiestas grupas! Ja nē, tad tu būsi ne tikai antivaksere, bet arī naida kurinātāja.
Lexxie @ 09.10.2021 00:28Jūs visas pa šerpu un ne pa tēmu aizgājāt. Domāju šeit jāsaprot abas puses, gan meitenes, gan puiša. Ir dzirdēti stāsti, ka vīriešiem pēc dzemdību redzēšanas sieviete vairs nav kā viņa sieviete, bet gan kā tikai māte viņa acīs. Ir kam nekas nemainās un viss ir ok. Šeit atkal tas ka cilvēki ir dažādi. Varbūt Covid pote nav īstais iemesls? Varbūt puisis pārdomāja un vairs negrib būt tur klāt. Dzemdības nudien nevar salīdzināt ar zobārsta apmeklējumu, kā daža izteicās. Tas ir kas sāpīgāks, intīmāks. Drīz dzemdēšu arī pati un patreiz esmu noskaņota mierīgi. Uzticēšos ārstiem jo viņi ar to saskaras katru dienu.
Lasu ilgi šo forumu tīri aiz garlaicības darbā,bet tagad izdomāju uzstaisīt profilu jo smiekli nāk par šīm tēmām kur tiek aizstāvēti bezmugurkaulnieku puikas(līdz vīriešiem vēl īsti nav nonākuši) kas der tikai dzimumaktam un pat nav spējīgi atbalstīt savu SIEVU,viņu kopdzīves vienā no svarīgākajiem brīžiem. Ir lietas dēļ kurām ir jāmet malā savi principi jauzvelk bikses augšā, piens jānoslauka no lūpām un jauzņemas atbildība ,un pofig kā tu redzi vai neredzi savu sievu pēc tam tā ir tava problēma tiec ar to galā,drāzties ir viegli ,bērnu audzināt un laist pasaulē pavisam kas cits.Lexxie @ 09.10.2021 00:28Jūs visas pa šerpu un ne pa tēmu aizgājāt. Domāju šeit jāsaprot abas puses, gan meitenes, gan puiša. Ir dzirdēti stāsti, ka vīriešiem pēc dzemdību redzēšanas sieviete vairs nav kā viņa sieviete, bet gan kā tikai māte viņa acīs. Ir kam nekas nemainās un viss ir ok. Šeit atkal tas ka cilvēki ir dažādi. Varbūt Covid pote nav īstais iemesls? Varbūt puisis pārdomāja un vairs negrib būt tur klāt. Dzemdības nudien nevar salīdzināt ar zobārsta apmeklējumu, kā daža izteicās. Tas ir kas sāpīgāks, intīmāks. Drīz dzemdēšu arī pati un patreiz esmu noskaņota mierīgi. Uzticēšos ārstiem jo viņi ar to saskaras katru dienu.
Lasītājs @ 09.10.2021 16:21Lasu ilgi šo forumu tīri aiz garlaicības darbā,bet tagad izdomāju uzstaisīt profilu jo smiekli nāk par šīm tēmām kur tiek aizstāvēti bezmugurkaulnieku puikas(līdz vīriešiem vēl īsti nav nonākuši) kas der tikai dzimumaktam un pat nav spējīgi atbalstīt savu SIEVU,viņu kopdzīves vienā no svarīgākajiem brīžiem. Ir lietas dēļ kurām ir jāmet malā savi principi jauzvelk bikses augšā, piens jānoslauka no lūpām un jauzņemas atbildība ,un pofig kā tu redzi vai neredzi savu sievu pēc tam tā ir tava problēma tiec ar to galā,drāzties ir viegli ,bērnu audzināt un laist pasaulē pavisam kas cits.
Protams dzemdības nav zobārsta apmeklējums,tās ir dzemdības lol pasaulē nāk tavs bērns,un sieva tev ir jāatbalsta. Man kad dzima mazais es ar sievu biju palātā no plkst 9 vakarā līdz 8 no rīta,lēju ūdeni virsū stundām ilgi, stāstīju stulbības tualetē kamēr viņa no sāpēm vaidēja,protams redzēju arī vagīnu visā savā godībā sajauktu ar sūdiem un asinīm un protams ka man tas viss nepatika,bet tas viss pazuda brīdī kad ieraudzīju savu meitiņu pirmo reizi. Tās ir emocijas un prieks ko nevar iegūt lūpījot telefonā un gaidot foajē kamēr tu dzirdi aiz durvīm kā bļauj tava sieva no sāpēm.
Neiet runa par to ka vīrietis tev blakus būs baigais palīgs dzemdībās ,bet emocionālais atbalsts vienmēr noder. Tad atkal saprotu arī tavu domu gājienu,ja vīrietis mājās pat nevēlais vairs seksu un dot emocionālo atbalstu tā nolemtība un vientulība vairs neliekas tik dīvaina un tiek normalizēta arī citās diskusijās.
Dāmas jūsu vīrieši pie pirmajiem lielajiem soļiem attiecībās ir saļimuši tāpat kā viņu krāniņi pēc 3 Jack & Daniels glāzes. Par to ir jārunā ,vīrieši nepiedzimst tie par tādiem kļūst cauri dzīvei. Un nedrīkst normalizēt šādu attieksmi no viņu puses,nedrīkst ļaut viņiem izmukt no atbildības un tajā pašā laikā runāt pretī. Nedzīvojam vairs 19gs kur sievietes bija atkarīgas no vīriešiem un pašas nevarēja neko atļauties un tapēc arī neko negaidīja no vīrieša puses kā tikai finansiālu atbalstu.
P.S Vīrieši ir dažādi ,bet neļaujiet tiem būt gļēvuļiem kad runa iet par ģimeni. Tas ir iemesls kapēc Latvijā tagad ir tik daudz glupu vīriešu kas ir uzauguši bez tēva un diemžēl turpinās šo apburto loku,ja vien sievietes nesāks viņus saukt pie lielākas atbildības kad runa iet par ģimenes lietām.
Lasītājs @ 09.10.2021 16:21Lasu ilgi šo forumu tīri aiz garlaicības darbā,bet tagad izdomāju uzstaisīt profilu jo smiekli nāk par šīm tēmām kur tiek aizstāvēti bezmugurkaulnieku puikas(līdz vīriešiem vēl īsti nav nonākuši) kas der tikai dzimumaktam un pat nav spējīgi atbalstīt savu SIEVU,viņu kopdzīves vienā no svarīgākajiem brīžiem. Ir lietas dēļ kurām ir jāmet malā savi principi jauzvelk bikses augšā, piens jānoslauka no lūpām un jauzņemas atbildība ,un pofig kā tu redzi vai neredzi savu sievu pēc tam tā ir tava problēma tiec ar to galā,drāzties ir viegli ,bērnu audzināt un laist pasaulē pavisam kas cits.
Protams dzemdības nav zobārsta apmeklējums,tās ir dzemdības lol pasaulē nāk tavs bērns,un sieva tev ir jāatbalsta. Man kad dzima mazais es ar sievu biju palātā no plkst 9 vakarā līdz 8 no rīta,lēju ūdeni virsū stundām ilgi, stāstīju stulbības tualetē kamēr viņa no sāpēm vaidēja,protams redzēju arī vagīnu visā savā godībā sajauktu ar sūdiem un asinīm un protams ka man tas viss nepatika,bet tas viss pazuda brīdī kad ieraudzīju savu meitiņu pirmo reizi. Tās ir emocijas un prieks ko nevar iegūt lūpījot telefonā un gaidot foajē kamēr tu dzirdi aiz durvīm kā bļauj tava sieva no sāpēm.
Neiet runa par to ka vīrietis tev blakus būs baigais palīgs dzemdībās ,bet emocionālais atbalsts vienmēr noder. Tad atkal saprotu arī tavu domu gājienu,ja vīrietis mājās pat nevēlais vairs seksu un dot emocionālo atbalstu tā nolemtība un vientulība vairs neliekas tik dīvaina un tiek normalizēta arī citās diskusijās.
Dāmas jūsu vīrieši pie pirmajiem lielajiem soļiem attiecībās ir saļimuši tāpat kā viņu krāniņi pēc 3 Jack & Daniels glāzes. Par to ir jārunā ,vīrieši nepiedzimst tie par tādiem kļūst cauri dzīvei. Un nedrīkst normalizēt šādu attieksmi no viņu puses,nedrīkst ļaut viņiem izmukt no atbildības un tajā pašā laikā runāt pretī. Nedzīvojam vairs 19gs kur sievietes bija atkarīgas no vīriešiem un pašas nevarēja neko atļauties un tapēc arī neko negaidīja no vīrieša puses kā tikai finansiālu atbalstu.
P.S Vīrieši ir dažādi ,bet neļaujiet tiem būt gļēvuļiem kad runa iet par ģimeni. Tas ir iemesls kapēc Latvijā tagad ir tik daudz glupu vīriešu kas ir uzauguši bez tēva un diemžēl turpinās šo apburto loku,ja vien sievietes nesāks viņus saukt pie lielākas atbildības kad runa iet par ģimenes lietām.