jo ir gatavs pabāzt mani zem riteņiem, lai pašam nebūtu jāziedojas
Funny @ 08.10.2021 12:44Nepiekritisu ka personals daudz palidz.
1)Saka bernu barot skola maminu macija un visu.
2)Kad jaiet rengeni apskates utt, berns palata bus viens pats.
3)Ja ko neta darisi nolamas tevi.
4)Likumu gramatu palata iesaku izlasit.
Vismaz Rigas dzemdibu nama ta bija.
Lovisa @ 08.10.2021 14:00Es vispār nesaprotu, kādēļ vīrietim būtu jāpiedalās dzemdībās, kur nu vēl mammām vai draudzenēm. Vēl vairāk nesaprotu, kā var piespiest cilvēku pret savu gribu vakcinēties. Katrs pats ir tiesīgs atbildēt par savu veselību. Ja nu viņam pēc vakcīnas būs kādas nopietnas blaknes, Tu ar to spēsi sadzīvot, ka Tu pie tā esi vainīga?
Blaknes pēc dzemdībām ir izplatītākas nekā plaknes pēc potes. Pazińu lokā zinu sievietes ar veselības problēmām pēc dzmdībām, no potes-nevienu. Vīrietis tomēr var pieskatīt savu sievieti, pačekot, vai personāls izturas labi, tomēr personāls vairāk raustās pateikt ko skarbāk, ja kāds ir blakus.
Man nebūtu pa cełam ar cilvēku, kas nevakcinējas savas pārliecības dēł, ne veselības kontradikciju dēł (kas ir łoti retas), parasti šiem cilvēkiem ir zemi IQ, zems izglītības līmenis un nepārāk labs amats. Tavs vīrietis domā par sevi, nevis par to, ka tu tur stundām ilgi viena mocīsies bez vińa atbalsta, skumji.
GhostGG @ 08.10.2021 14:34
Ja vīrietim pēc potes vēlāk sāktos visādas veselības problēmas, ko tu, kā sieviete ar "augsto" IQ, augsto izklītību un to labu labo amatu viņam teiktu? ups, tā gadās? ups, tev nepaveicās, jo % ir ļoti zems, ka tā var notikt? Blaknes nav, lidz brīdim kamēr viņas kādam ir un tici man, tajā brīdi vienam ne*is, cik liela, vai zema iespējamība ir, ka tā var notikt.
Sieviete dzemdībās pārvarēs ar, vai bez vīrieša, bet vīrietim, ar veselības problēmām, kuras varētu rasties pēc potes būs jasadzīvo visu mūžu.
Blaknes no neveselīga ēdiena (piemēram) ir biežākas un pat smagākas nekā no 1 potes, tomēr cilvēki tāpat ēd sūdu? Tikai pote šos eksemplārus baida😄😄😄 arī ķiegelis uz galvas var uzkrist, tāpēc ārā uz ielas neiet?
GhostGG @ 08.10.2021 14:53
Tā arī tu neatbildēji uz jautājumu, ko tu viņam teiktu? Ņemot vērā to, ka viņš to izdarītu tava radītā spiedina dēļ.
Funny @ 08.10.2021 12:44Nepiekritisu ka personals daudz palidz.
1)Saka bernu barot skola maminu macija un visu.
2)Kad jaiet rengeni apskates utt, berns palata bus viens pats.
3)Ja ko neta darisi nolamas tevi.
4)Likumu gramatu palata iesaku izlasit.
Vismaz Rigas dzemdibu nama ta bija.
Tas nenotiktu, jo varbūtība ir minimāla un tie ir izņēmuma gadījumi.
Un ko tu darītu, ja tavs partenris nomirtu ar covid, kas ir lielāks risks nekā tevis piesauktās blaknes?
Negribu iesaistīties diskusijās ar neizglītotiem antivakseriem, kas kā izrādās vēl ir vīrieši un spriedelē par to, kā sievietei jādzemdē
GhostGG @ 08.10.2021 15:04
Ja partneris nomirtu no covid un viņa būtu vakcinējusies, kā ir šajā gadījumā, tad es teiktu, ka vakcīna nav ne sūda vērta. Cilvēki tak izvēlas vakcinēties, lai pasargātu sevi no saslimšanas un nāves, ne tā? ?
Bet es sapratu, jaunkundzei ar "augsto IQ" man uzdotais jautājums ir par sarežģītu. :)
Cik tu reāli zini cilvēkus kuriem pēc potes tādas blaknes ar kurām visu mūžu jāsadzīvo?? smiekli nāk vnk. Sievietei ir jāuzņemas daudz augstāki veselības riski dzemdējot abu kopīgo bērnu, a vecis nevar uzņemties krietni(!) mazākus risks, jo no potes mīž, nu wtf
GhostGG @ 08.10.2021 15:18
Es reāli zinu divus, mans vectēvs un māsas vīrs. Sievietes visā pasaulē dzemdē katru dienu, nevajag to pataisīt it kā tā būtu samadzeņu transplantācija. Varētu padomāt, ka vīrs dzemdēs sievas vietā. Interesanti, ko tu ar to domāji mazāk riskus? Vīra esamība dzemdības samazina kaut kādus riskus? Nedomāju gan.
GhostGG @ 08.10.2021 15:18
Es reāli zinu divus, mans vectēvs un māsas vīrs. Sievietes visā pasaulē dzemdē katru dienu, nevajag to pataisīt it kā tā būtu samadzeņu transplantācija. Varētu padomāt, ka vīrs dzemdēs sievas vietā. Interesanti, ko tu ar to domāji mazāk riskus? Vīra esamība dzemdības samazina kaut kādus riskus? Nedomāju gan.
Kas tad ir tiem 2 ar kovisu mūžu tagad būs jāsadzīvo? Veciem cilvēkiem(tavam vectēvam) nav fakts, ka veselības problēmas nav no vecuma, bet no potes. Protams, var poti vainot pie visa un citas iespējas ignorēt. Jo kas grib baidīties, atradīs iespēju baidīties jebkādos apstākļos