Raelyl @ 07.10.2021 23:55Kā jau minēju, ES INTERESĒJOS par citu slimnīcu un gribētu viņu mainīt, BET man visas atbildēja, ka katru dienu kaut kas mainās, nav teikts ka šis slimnīcas 2-3 nedēļu laikā neatteiks ģimenes dzemdības. Tur nav nekādas 100% garantijas.
Forele123 @ 07.10.2021 23:26Arī piekrītu Sisenis un Miaa viedokļiem. Katrs pats izvēlas, vakcinēties, vai nē. Nu nav smuki otram to uzspiest. Un ja tiešām tik ļoti gribas vīru blakus, tad varbūt tiešām painteresēties par citu slimnīcu?
Jacqueline @ 08.10.2021 01:36Tas čista ir kkāds BS!
Katrs otrais šobrīd ir vakcinēts, un dzemdības, manuprāt, ir pietakami liels iemesls, lai to izdarītu. Jā, tā ir viņa brīva izvēle, bet tas nenotiek kuru katru otru dienu, kad viņa bērns izaugs, viņš sēdēs rokas klēpī salicis, un nožēlos, ka tajā brīdī nebija blakus.
Stāsts no vīrieša puses, kurš bija klāt dzemdībās. ''Ja reiz šo putru ievārija, tad kopā arī iztrebjam.'' Kad to redzēja pats ar savām acīm, tas pilnībā izmainija skatu, kam sievietei ir jāiet cauri un pats minimums, ko viņš tajā brīdī varēja darīt, bija būt blakus, atbalstīt. Es negribu nevienu gruzīt, bet tas būtu dikti labi, ja viņš tomēr pārkāptu pāri sev un pirmkārt, domātu par tevi un to, kas tevi sagaida priekšā.
man arī nav vēlmes ķengāt vakseris-antivaxeris, kā to nesmuki uzsāka Miaa, pilnīgi nepiemērotā diskusijā, jo kā jau ir zināms, šīs diskusijas vienmēr aizpeld pilnīgi citā virzienā.
Miaa @ 08.10.2021 01:48Piedošanu, nebūtu to tēmu uzsākusi, ja vienā no iepriekšējiem komentāriem jau atkal nebūtu ticis pieminēts vārds "antivaxeris". Tad nu izteicos par to, ka man šķiet stulbi šo vārdu "antivaxeris" piekabināt visiem, kuri nevēlas vakcinēties dažādu apsvērumu dēļ, bet neiestājas pret vakcīnām kā tādām. Šajā diskusijā tēmas autores vīrs jau tiek nodēvēts par "antivaxeri", kā arī maldīgi uzskatīts, ka, ja vīrs vakcinēsies, tad automātiski nebūs drauds zīdainim, kas nav taisnība. Kašķi uzsākt nevēlējos un zinu, ka šī tēma te jau ir iztirzāta pietiekami, taču vēlējos izteikt arī mazliet pretēju viedokli, ne tikai lamāt vīrieti, saukājot viņu par "antivaxeri" vai vēl nez ko, līdz galam neiedziļinoties tajā, ka katram cilvēkam ir tiesības lemt par savu veselību. Bet, protams, mēs te varam spriedelēt gari un plaši, bet galvenais jau, lai autorei izdodas visu šo tēmu izrunāt ar pašu vīrieti, aci pret aci, bez nosodījuma, bez aizvainojuma, bet mierīgi, uzklausot vienam otru un beigās nonākot pie kopsaucēja.
Nellija12 @ 08.10.2021 05:29
Nu šeit jau nemaz nav citas izvēles, kā tikai ķengāt tos noziedzniekus! Viņš ir par izvēles brīvību, kas ir viens no lielākajiem mūsdienu noziegumiem. Viņš ne tikai izrāda milzīgu necieņu pret tēmas autori, bet arī potenciāli apdraud citus cilvēkus ar vīrusu, no kura katru sekundi mirst gandrīz miljards cilvēku.
Jacqueline @ 08.10.2021 10:58
Kas kas par noziegumu?? Tu laikam dzīvo kaut kādā paralēlā Latvijā?
Nellij, ej labāk pačillo citās diskusijās, piemēram, uz didrihsones, viņa arī ir jaunības maksimālisma antivaksere
Motherofdragons @ 08.10.2021 12:02Cik tālu daži covidioti var aiziet savos debīlajos principos. Nepiedalīties dzemdībās dēļ šitā marasma. Ceru, ka šī diskusija ir fake, joprojām grūti noticēt, ka cilvēki var būt tik debīli. Tava dzīve kopā ar šo cilvēku nebūs nekāda medusmaize.