Tas viss sākās tikai tad kad man palika liela vēders straujāk 7-8 mēnesis. Un no kā man baidīties? Neesmu spējīga visu kamasutru uztaisīt, bet ārsti pat saka tuvībai jā un nav teikts ka pēdējā mēnesī to nevar.Seina @ 07.10.2021 01:38Nu bet tas taču ir pēdējais grūtniecības mēnesis! Es drīzāk apbrīnoju tevi, ka joprojām gribās un pašai nav bail, ir ērti utjpr.
Pilnībā saprotu tavu vīrieti, 99% dodu, ka tā ir psiholoģiska barjera, nu kā var mīlēties, zinot, ka tulīt jādzimst, vēders tev tik milzīgs un visas domas ap jau dzemdībām un pārmaiņām?!
Un vispār, ja līdz šim viņš piekrita tavām seksuālām vēlmēm, tad pasaki par to paldies, reti kurš pāris mīlējas pēdējā trimestrī... tut taču ne tikai fiziskā, bet arī psiholoģiskā barjera nāk klāt.
lai gan es viņam teicu ka man kā grūtniecei vajag vairāk uzmanības jo esmu es un bērns, kas ir manī.
bumbu @ 07.10.2021 12:28Varu piebilst, ka nav tā, ka piedzimstot bērnam seksa vairs nav un nav laika..
Mums ar draugu ir visiteresantākā intīmā dzīve šobrīd. Jo nevar vairs vnk gultā un viss, bet ir jāatrod citas vietas mājās un ir jautri.
Par intimitāti grūtniecības laikā - mums abiem uz grūtniecības laiku sekss bija jocīgs, īsti psihaloģiski bija grūti kaut ko darīt. Izrunājām to un nu sekss nav galvanais attiecībās. Nāk bērniņš pasaulē, jāiekārto māja utt
Bet nu seit tev laikam problēma ir nedaudz dziļāka, varbūt tikai pati tagad esi sākusi pamanīt, ka vīrietis nav īsti ok ar savu attieksmi.
Protams , var jau noguris atnākt mājās, pachiilot, bet ja tas ir tā katru vakaru un jums nekādu sarunu nav, tad nu nezinu.. problēma ir lielāka.
Mani novērojumi, ka šādi vīrieši ir lielākā daļa un nu sievietes bieži vien to pacieš, nez kāpēc.
Man ar savu vīrieti arī ir bijušas visādas problēmas, bet ir jārunā un jāmeklē risinājumi vai tad jāšķiras .
Nav tā ka es krītu viņam virsū, visu laiku tikai par bērnu. Tieši vairāk mēs runājam par lietām kuras patreiz nav tik būtiskas un ir aizmirstas tēmas par bērnu. Viņš man saka, ka bērns piedzims tad arī vairāk būs ko darīt un iesaistīsies, bet ko tad tagad? Vieglāk pēc darba iekrist gultā, iedzert un iet gulēt.lote_te @ 07.10.2021 12:19Par pārējo nekomentēšu, bet kas tur tāds, ja vīrietis nevēlas seksu pēdējā grūtniecības mēnesī? Kāpēc ir ok negribēt sievietei-grūtniecei, bet vīrietim ir jāgrib lai tur vai kas? Arī vīrietis var negribēt un tas ir pilnīgi normāli. Lielā diena tomēr tuvojas ar katru brīdi, katram tas izpaužas savādāk - viens čubinās savu sievu un vēderu katru mīļu brīdi, kāds varbūt noslēgsies, sāks visu pārdomāt kas un kā būs.
Varbūt Tu viņu moki ar to, ka esi grūtniece, visu laiku tikai sarunas par bērnu, grūtniecību, dzemdībām?! Sievietes bieži vien no malas neredz kā uzvedas, grūtniecība nav slimība vai attaisnojums tam, ka visa pasaule griežas tikai ap to.
Seina @ 07.10.2021 01:38Nu bet tas taču ir pēdējais grūtniecības mēnesis! Es drīzāk apbrīnoju tevi, ka joprojām gribās un pašai nav bail, ir ērti utjpr.
Pilnībā saprotu tavu vīrieti, 99% dodu, ka tā ir psiholoģiska barjera, nu kā var mīlēties, zinot, ka tulīt jādzimst, vēders tev tik milzīgs un visas domas ap jau dzemdībām un pārmaiņām?!
Un vispār, ja līdz šim viņš piekrita tavām seksuālām vēlmēm, tad pasaki par to paldies, reti kurš pāris mīlējas pēdējā trimestrī... tut taču ne tikai fiziskā, bet arī psiholoģiskā barjera nāk klāt.
Tas viss sākās tikai tad kad man palika liela vēders straujāk 7-8 mēnesis. Un no kā man baidīties? Neesmu spējīga visu kamasutru uztaisīt, bet ārsti pat saka tuvībai jā un nav teikts ka pēdējā mēnesī to nevar.
Nu nav ne viņam,ne man kaut kādi stresi. Vienkārši tas ir kā es jūtos un par šo tēmu mēs ar viņu bijām runājuši. Viņš bija no tiem kam bija bail kaut ko satraumēt, kā vīrieši to iedomājas ka baksta bērnam, es izskaidroju kā tas fiziski nav iespējams. Līdz kādai 30 nedēļai viss vēl bija okay, pēc tam atsvešinājās.. Tā ka svarīgāks bija telefons ne es. Man nevajag to seksu visu laiku, bet vienkārši tuvību vienam ar otru, vairāk runāties, iet pastaigās. Savādāk es jūtos ļoti vientuļi.TeaPot @ 07.10.2021 13:10Arī pie lieliem stresiem un emocionāliem pārdzīvojumiem libido ir nekāds, tāpēc arī uz seksuālu tuvību nevēlas iziet.
Šis ir tikai mans viedoklis, protams, bet ticu, ka viss jums būs labi! Un apsveicu ar mazo :)
Nu nav ne viņam,ne man kaut kādi stresi.
Viņš man saka, ka bērns piedzims tad arī vairāk būs ko darīt un iesaistīsies, bet ko tad tagad?
Iespējams tev taisnība. Gan jau viss vēlāk mainīsies uz labo pusi.lote_te @ 07.10.2021 14:52
Kā Tu zini, ka viņam nav stress par dzemdībām, par ikdienu ar bērnu utt? Grūtnieču diskusijā pati rakstīji, ka nespēj atrast mieru un visu laiku domā, kā nu būs, vai spēsi piedzemdēt. Arī vīrietis satraucas.
Bet ko tieši Tu gribi, lai viņš pašlaik dara? Izvēlas slimnīcu, ārstu, pērk drēbītes bērnam? Nu būsim godīgas, vīrieši tam pieiet ļoti vienaldzīgi, ir ļoti maza daļa, kas būs maksimāli iekšā grūtniecībā un pārzinās visu no a-z. Viņi nespēj to aptvert līdz brīdim, kad bērns ir piedzimis.
Man izklausās, ka tev vienkārši trako hormoni, gribas to, pati nezini ko.