Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur izdevigāk uztaisīt labas brilles

Reitings 12
Reģ: 14.09.2021
Vīram drīz vajadzēs jaunas brilles pec daudziem gadiem vecās būs nolietojušas- kurā optikā Rīgā labāk taisīt - lai lētāk, lai redzes pārbaude klāt bezmaksas, lai laipni konsultanti, un kāds garantijas serviss klāt? Naudas zīņā ar cik jārekinās?
Paldies!
06.10.2021 18:05 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Ieteiktu pasekot līdzi optikas veikaliem kuri ik pa laikam piedāvā akcijas - redzes pārbaude bez maksas, ja pie viņiem ņem brilles. Bet tas ir baigi tricky! Tai pat Fielmann, Vision utt., var sanākt, ka viens un tas pats rāmis maksā ar ļoti lielu cenas starpību. Ja grib ieekonomēt, nevajag iekrist uz akcijām. Pirms tērēt laiku ceļā, vajag pārliecināties par visu pakalpojuma sniedzēja mājalapā vai piezvanot.
Es no savas pieredzes varu ieteikt Vision Express. Gan brilles redzei, gan saulesbrilles pērku tikai tur. Patīk serviss. Gadās, ka veikalā brilles liekas ok, pastaigāju nedēļu un saprotu, ka kāda brilles kājiņa pa lielu, aizbraucu uz Vision un man bezmaksas visu pielāgo maniem izmēriem. Gadījies arī skrūvīti pazaudēt no brillēm, Vision man vienmēr bezmaksas ieliek skrūvīti atpakaļ un vēl stiklus nopulē. 🙃
06.10.2021 21:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits