Covid slimošana-ārstēšana

10 gadi
Reitings 1108
Reģ: 20.05.2013
Sveikas meitenes!
Padalaties kā arstējāties , ko lietojāt? Cik viegli/ smagi jums bija?
Man pazudusi garša un smarža, kakls nedaudz sauss.
06.10.2021 13:33 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Sintijauzava @ 24.10.2021 19:43
Vīrs izslimoja kovidu un aizvien ceļoties noreibst un reāls bezspēks.Viss sākās ar smaržas un garšas pazušanu un tad sākās tāds klepus,ka goda vārds likās ka atstieps kātus.Neticēja kovidam,īpaši neuzmanījās bet kad saķēra,likās ka toč nomirs.Devās uz slimnīcu,gaidīja 5 stundas gaitenī,jo tiešām viss ir pilns,jo nav jau tikai covid slimnieki bet visu kārtīgi dezinficē. 5 dienas nogulēja slimīcā pie sistēmām un elpošanas aparāta.Tas kas tur notiek ir murgs.Ārsti visu dienu tajos citplanētiešu kostīmos,stādā nenormālas slodzes,pret antivakseriem attieksme briesmīga,kas saprotams,jo paši izvēlējās nepotēties.Viena māsiņa izprašņāja kāpēc pret poti,tecu,ka netic kovid afērai uz ko saņēma-,,tad varēji neticēt līdz galam.ko brauc pie mums un mums ārstiem centies ieskaidrot ka neesi slims ar kovidu.Pasaki
priekšā kādu slimību sev gribi ārstēt".Es biju vakcinējusies un izslomoju ļoto viegli.Kovids ir aida,pneimonijas un gripas savienojums(jau pierādīts ka izveidots māksligi) tāpēc katrs slimo savādāk.Vīram 30 gadi bet nu goda vārds,ja ne ārsti-būtu nomoris.Nezinu kas būs kad slimnīcās vispār nebūs vietas.Skats viņam briesmīgs.Paldies Dievam es sapotējos.nezinu kā būtu bijis jo vīrs vispār 5 gadu laikā vienreiz varbūt iesnas vai klepu saķēra,imūnsistēma likās perfekta.Nu nav nav diršana...

Hesus cik traki! Cerams viss būs labi, bet jāsaka pats vainīgs!
Tas, kas tagad darās covid nodaļās ir trakums, draudzene strādā slimnīcā un saka, esot grūti, pacienti cīnās par dzīvību un ir saslēgti pie elpošanas sistēmām, viņas acu priekšā mirst cilvēki,pat ģimenes kopā un tad ir tādi, kas to visu uztver par joku vai vienaldzīgi pret šo visu izturās. Pandeeemijaaa nauuu, atlajst saiiimuu. Man viss pie dirsas, jo esmu stulbs egoists. Es tiešām nesaprotu kā var ar tādu mentalitāti dzīvot dzīvi. Un pat, ja uzvedies kā dirsa, neraksti un nelepojies ar to it kā tas būtu kaut kas apsveicams. Varu iedomāties cik ārsti ir dusmīgi par to, ka viņiem ir jācīnās ar šo cilvēku iedomu sekām.
https://www.tiktok.com/@christyprn/video/6995715365628153094?sender_device=mobile&sender_web_id=7022763972177020421&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0
Man goda vārds ir sāpīgi klausīties par tiem, kas cīnās par savu dzīvību vai ir aizgājuši, jo īpaši tagad, kad ir ļoti daudz visādu gadijumu apkārt, nu, esiet saprātīgāki!
25.10.2021 01:39 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
miss99 @ 25.10.2021 00:41
IMUNITĀTE UZ MŪŽU? Tad jau es slimojot divreiz esmu kaut kāds pirmais pasaules brīnums.

Nē nekādu brīnumu, variantu ir 101, kādēļ itkā slimoji atkārtoti. Galvenais iemesls būtu, tas, ka pcr tests nav diagnostikas rīks un tas atkarībā no ciklu skaita var uzrādīt pat 100% inficēto (manipulējams aparāts). Tas arī pasakot "pozitīvs" pasaka tikai to, ka kautkāds vīruss ir atklāts. Tikpat labi, tas var jau būt pirms 3 mēneši nobeigts un neaktīvs. Tas nenozīmē, ka nav imunitāte uz mūžu!
Sars cov2 arī nav pilnībā idetificējams, jo tas nekad nav ticis atdalīts no cilvēka šūnas! Tas ko testā sauc par covid19 ir pavisam īsa genoma virkne. Līdz ar to, asimptomātiska slimošana ir kārtējais muļķīgais mīts. Tādēļ PCR tests par pozitīvu var nosaukt daudzko arī saaukstēšanos un gripu!
25.10.2021 08:44 |

Reitings 36288
Reģ: 11.02.2015
Miaa, nu labi, ka vismaz kaut ko saprati.
Ne aiz labas gribas visi citi godprātīgi sēž mājās, pat ja veseli.
Nē, tas jau nevarētu būt tāpēc, ka kāds gudrītis, ak vai, dzīves spiests, pat apzināti slims vazājas apkārt, oh no, ne jau tāpēc, Karl! 🤔
25.10.2021 09:36 |

Reitings 81
Reģ: 22.10.2013
Pievienojos tiem kas nesaprot Miaa pozīciju.
TIK bezatbildīgu rīcību maskēt ar kaut kādu varonību, tjip omi glābj! Tādu cilvēku dēļ pandēmija nekad nebeigsies :D
Paskaties patiesībai acīs - nekāda varone vai ģimeniskais cilvēks neesi! Ja tev pietiktu prāta un minimālas atbildības sajūta tad visu pārtiku pasūtītu ar piegādi un tu neesi viena uz pasaules - tādā situācijā jau nu nebūtu problēmas atrast vismaz 1 pieaugušo kas nopirktu zāles omei un atstātu tās pie durvīm! Visam var atrast risinājumu ja drusku prātu padarbina un nedomā tikai par savu pakaļu! Ļoticeru, ka dzīve tevi izmācīs, jo tā kā apzināti izplati Covid tad novēlu tev to vēlreiz noraut, jo kāds būs rīkojies tāpat kā tu!
26.10.2021 10:09 |

10 gadi
Reitings 4302
Reģ: 03.08.2009
Jūties slims - vienalga ar ko. Sēdi fakin mājās!

Exactly.
26.10.2021 11:41 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Cerams viss būs labi, bet jāsaka pats vainīgs!
Tu neticēsi, bet tas skan ļoti smieklīgi no latentās antivakseres. Būtu labāk paklusējusi!
26.10.2021 21:10 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Rita30 @ 26.10.2021 10:09
TIK bezatbildīgu rīcību maskēt ar kaut kādu varonību, tjip omi glābj! Tādu cilvēku dēļ pandēmija nekad nebeigsies :D
Paskaties patiesībai acīs - nekāda varone vai ģimeniskais cilvēks neesi! Ja tev pietiktu prāta un minimālas atbildības sajūta tad visu pārtiku pasūtītu ar piegādi un tu neesi viena uz pasaules - tādā situācijā jau nu nebūtu problēmas atrast vismaz 1 pieaugušo kas nopirktu zāles omei un atstātu tās pie durvīm! Visam var atrast risinājumu ja drusku prātu padarbina un nedomā tikai par savu pakaļu! Ļoticeru, ka dzīve tevi izmācīs, jo tā kā apzināti izplati Covid tad novēlu tev to vēlreiz noraut, jo kāds būs rīkojies tāpat kā tu!

Ar piegādi arī ir bīstami pasūtīt, jo 90% piegādātāju slimo ar Covid (oficiāla statistika). Tā, ka antivakseri jebkurā gadījumā ir nolemti. Teorētiski labākais variants viņiem būtu pārtikt no pašu audzētas pārtikas, bet mēs jau zinām, ka garšīga pārtika pati var pievilkt un uzsūkt vīrusa daļiņas un tādējādi aplipināt muļķa antivakseri. Ne par velti valdība ir izskaitļojusi stundas, kad vīruss ir maksimāli aktīvs un lido pa gaisu, meklējot kārtējo upuri. Tas ir laiks no plkst. 20.01 līdz 4.59. Neapskaužu tos, kuri riskē šajā laikā iziet no mājām un tādējādi pakļauj sevi milzu briesmām saslimt ar mēri.
26.10.2021 21:24 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Nellija12 @ 26.10.2021 21:10
Tu neticēsi, bet tas skan ļoti smieklīgi no latentās antivakseres. Būtu labāk paklusējusi!

Vēlreiz jautāšu. Zini to dziesmu šķil dirst?
26.10.2021 21:55 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Rita30 @ 26.10.2021 10:09

Ko tu vispār runā? Es bezatbildību maskēju ar varonību? Nē, tikai uzrakstīju savu pieredzi par to, ka situācijas ir dažādas un ka tā dzīvē tiešām var notikt, ka, ak, šausmas, nedzīvo vietā, kur pārtiku var pasūtīt ar piegādi un, ak, šausmas, ka nav neviens, kuram nakts laikā varētu zvanīt, lai aizskrien uz aptieku. Covid izplatu apzināti? Tiešām? Jā, nu man, goda vārds, nebija, ko darīt, tāpēc es apzināti slima gāju ārā un visiem pa ceļam uzklepoju un uzšķaudīju, lai citus arī aplipinātu. Kā arī, ja reiz vaino visus, tad visus. Arī vakcinētos, kuri, puņķodamies un klepodami, iet uz darbu, kino un teātri, un tikai pēc tam uzzina, ka ir slimi ar Covid-19. Es tādus tipus zinu, tā ka ceru, ka arī par tādiem saki, ka tādu dēļ pandēmija nekad nebeigsies.
Un, piedod, atvaino, bet tādās situācijās es tiešām domāju par, izsakoties taviem vārdiem, savu pakaļu, jo, ja man ir svarīgi, lai manai ģimenei būtu ko ēst un lai būtu zāles, ko lietot, tad, jā, man ir dziļi vienalga par citiem. Ja tev ir tik drausmīgi bail, ka, ejot pa ielu, tevi kāds aplipinās ar Covid, sēdi mājās un vispār neej ārā, vēl labāk - ierocies pazemes bunkurī, jo, grozies kā gribi, tā slimība tik un tā vairs nekad nekur nepazudīs. Ā, vēl neaizmirsti nolamāt epidemioloģi, kura man pateica, ka teorētiski varu ārā iet, jo, redz, tests negatīvs, tāpēc viss super.
Un, mīļā sirds, atceries, ka visi izteiktie vārdi ir kā bumerangs, tāpēc skaties, ka, kādam novēlot saķert Covid, karma tev kārtīgi neatspēlējas un viss, ko tagad novēlēji man, tev pašai vai taviem tuviniekiem nenāk atpakaļ trīskārtīgi. Nē, es tev to nenovēlu, neesmu tāda kuce. Tikai saku, lai atceries, ka izteiktajiem vārdiem ir liels spēks un ka karma ir baigā maita. ;)
26.10.2021 22:19 |

Reitings 1520
Reģ: 15.08.2023
Kā šobrīd ar covid infekciju?
Saslimu, bet nodomāju, ka parasta saaukstēšanās. Tikai dīvainas sāpes kaulos, kas nepāriet un saucu ātros. Lika taisīt testu un - opā, covids.:-(
Kas par paveidu tagad plosās?
29.10.2023 17:54 |

Reitings 68
Reģ: 25.04.2023
Dzelde @ 29.10.2023 17:54
Saslimu, bet nodomāju, ka parasta saaukstēšanās. Tikai dīvainas sāpes kaulos, kas nepāriet un saucu ātros. Lika taisīt testu un - opā, covids.:-(

Viskautkas plosās, ir rudens.
Bet vai tiešām ar saaukstēšanos un kaulu sāpēm sauc ātros???
29.10.2023 18:04 |

Reitings 1520
Sāpes nav kā pie saaukstēšanās. Nelīdz pretsāpju zāles.
29.10.2023 19:24 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Šobrīd esot salīdzinoši vieglais Covid paveids.
29.10.2023 19:41 |

Reitings 1534
Reģ: 01.11.2022
Dzelde @ 29.10.2023 19:24
Sāpes nav kā pie saaukstēšanās. Nelīdz pretsāpju zāles.

Palīdz Rhus tox. graudiņi.
29.10.2023 20:36 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
LuckyStrike @ 29.10.2023 19:41
Šobrīd esot salīdzinoši vieglais Covid paveids.

Salīdzinoši vieglais, jo valdībai vairs tam nedod naudiņu. Citādi ātri vien to var pataisīt arī par sevišķi smagu.
29.10.2023 20:45 |

Reitings 266
Reģ: 10.06.2022
Jā!! Man paziņai bija tā, ka vīrs slimoja un bija pozitivs, bet sievai arī tie paši simtomi, bet negatīvs. Viņa tāpat sēdēja mājās un tikai 4. dienā parādija pozitīvu
29.10.2023 21:28 |

Reitings 12114
Reģ: 19.09.2023

Mēs tikko slimojām - nespēks, sāpes kaulos, iesnas, klepus, smaržas garšas gļuki bija tikai dažas dienas, smarža nepazuda. Bet nu, piemēram, tas nespēks un sāpes tiešām tik traki, ka bezmaz jāsauc ātrie. Bet salīdzinoši viegls esot. Uz to ļoti ceru, jo pēc pirmās Kovid saslimšanas pavisam atgāju tikai pēc 7 mēnešiem. Tagad tā vairs neesot.
29.10.2023 22:03 |

Reitings 1520
Pretīga sajūta ausīs un klepus. Ārsts iesaka c vit., ja nebaidās tad 2-3 mg dienā, cinku, haizivs eļļu un ultracod recepšu.
30.10.2023 11:36 |

Reitings 1534
Reģ: 01.11.2022
Dzelde @ 30.10.2023 11:36
Pretīga sajūta ausīs un klepus. Ārsts iesaka c vit., ja nebaidās tad 2-3 mg dienā, cinku, haizivs eļļu un ultracod recepšu.

Ārsti saka, ka īstermiņā drīkst lietot palielinātu C vitamīnu devu. Ilgtermiņā nedrīkst, jo var rasties nieru problēmas.
Jādzer daudz ūdens, tējas. Jālieto D vitamīns!
Gan C-19, gan “Paracetamol” sabiezinot asinis. Ja nav bail no trombu riska, var lietot “Paracetamol”.
“Larifan” svecītes, “Imunosil Virufix” kapsulas, kvercetīna tabletes, skudrukoka mizas kapsulas.
Ja ir svīšana, labi dzert arī minerālūdeni vai ūdenī izšķīdinātas elektrolītu tabletes.
Ja lauž kaulus, sāp mugura, muskuļi, tad ļoti labi palīdz Rhus tox. graudiņi (nopērkami homeopātiskajā aptiekā).
Citrons, medus, ingvera sakne kopā ar zāļu tēju. Pret klepu deviņvīru spēka tēja (garšīga un skaistā krāsā).
Tā ir daļa no tā, ko farmaceite mums savulaik ieteica lietot pret C-19.
30.10.2023 19:49 |

Reitings 766
Reģ: 11.02.2023
Man gan vairāk gribas pajautāt tajiem visiem kuri tik ļoti trīcēja no covida un teica, ka tas nekad nekur nepazudīs, spiedza cik gan tas ir lipīgs . Kā jums ir tagad? Tagad tas trakais lipīgais vīruss izrādas vairs nav nemaz tik traki lipīgs un navejošš. Droši var iet slims kur vien velies. Un nevajag teikt, ka šis paveids ir vājāks. Tas lēmums tika pieņemts jau 2021 gadā kad vecais Covid bija Covid, slimais var iet un apmeklēt darbu, Interesanti, interesanti lielie bļāvēji. 💀😀 un kā ar potēm? Man tik patīkami, ka nebiju Latvijā un nepiespieda mani vakcinēties, gandrīz gan to izdarīju, jo vēlējos ļoti apciemot mīļos cilvēkus Latvijā, bet sapratu, ka pacietīšos, un pagaidīšu kad tas murgs beigsies. Izslimoju tā pat.
30.10.2023 20:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits