Rita30 @ 26.10.2021 10:09
Pievienojos tiem kas nesaprot Miaa pozīciju.
TIK bezatbildīgu rīcību maskēt ar kaut kādu varonību, tjip omi glābj! Tādu cilvēku dēļ pandēmija nekad nebeigsies :D
Paskaties patiesībai acīs - nekāda varone vai ģimeniskais cilvēks neesi! Ja tev pietiktu prāta un minimālas atbildības sajūta tad visu pārtiku pasūtītu ar piegādi un tu neesi viena uz pasaules - tādā situācijā jau nu nebūtu problēmas atrast vismaz 1 pieaugušo kas nopirktu zāles omei un atstātu tās pie durvīm! Visam var atrast risinājumu ja drusku prātu padarbina un nedomā tikai par savu pakaļu! Ļoticeru, ka dzīve tevi izmācīs, jo tā kā apzināti izplati Covid tad novēlu tev to vēlreiz noraut, jo kāds būs rīkojies tāpat kā tu!
Ko tu vispār runā? Es bezatbildību maskēju ar varonību? Nē, tikai uzrakstīju savu pieredzi par to, ka situācijas ir dažādas un ka tā dzīvē tiešām var notikt, ka, ak, šausmas, nedzīvo vietā, kur pārtiku var pasūtīt ar piegādi un, ak, šausmas, ka nav neviens, kuram nakts laikā varētu zvanīt, lai aizskrien uz aptieku. Covid izplatu apzināti? Tiešām? Jā, nu man, goda vārds, nebija, ko darīt, tāpēc es apzināti slima gāju ārā un visiem pa ceļam uzklepoju un uzšķaudīju, lai citus arī aplipinātu. Kā arī, ja reiz vaino visus, tad visus. Arī vakcinētos, kuri, puņķodamies un klepodami, iet uz darbu, kino un teātri, un tikai pēc tam uzzina, ka ir slimi ar Covid-19. Es tādus tipus zinu, tā ka ceru, ka arī par tādiem saki, ka tādu dēļ pandēmija nekad nebeigsies.
Un, piedod, atvaino, bet tādās situācijās es tiešām domāju par, izsakoties taviem vārdiem, savu pakaļu, jo, ja man ir svarīgi, lai manai ģimenei būtu ko ēst un lai būtu zāles, ko lietot, tad, jā, man ir dziļi vienalga par citiem. Ja tev ir tik drausmīgi bail, ka, ejot pa ielu, tevi kāds aplipinās ar Covid, sēdi mājās un vispār neej ārā, vēl labāk - ierocies pazemes bunkurī, jo, grozies kā gribi, tā slimība tik un tā vairs nekad nekur nepazudīs. Ā, vēl neaizmirsti nolamāt epidemioloģi, kura man pateica, ka teorētiski varu ārā iet, jo, redz, tests negatīvs, tāpēc viss super.
Un, mīļā sirds, atceries, ka visi izteiktie vārdi ir kā bumerangs, tāpēc skaties, ka, kādam novēlot saķert Covid, karma tev kārtīgi neatspēlējas un viss, ko tagad novēlēji man, tev pašai vai taviem tuviniekiem nenāk atpakaļ trīskārtīgi. Nē, es tev to nenovēlu, neesmu tāda kuce. Tikai saku, lai atceries, ka izteiktajiem vārdiem ir liels spēks un ka karma ir baigā maita. ;)