Hey, meitenes un zēni! :)
Neesmu vēl diži pieredzējusi attiecībās, pati nekad neesmu puisi kaut kur aicinājusi, jo kaut kā vienmēr sanāca, ka vīrietis pirmais izrāda interesi, taču tagad esmu nolēmusi iniciatīvu ņemt savās rokās, bet bail vai nav par sasteigtu un savā ziņā bail no atraidījuma(jo ar šo vīrieti esam darba kolēģi, tātad, ja kaut kas noies greizi, būs tāpat jātiekas diendienā :D)
Kāds jūsuprāt varētu būt tāds optimālākais randiņš, kurā uzaicināt vīrieti par kura jūtām pret tevi īsti nav pārliecības, bet ir vēlme nevilkt laiku un bīdīt visu tālāk? Šobrīd esam kolēģi, vairākkārt esam runājuši darbā(gan par darba tēmām, gan hobijiem, kas vairumā mums sakrīt), esam tikušies sporta zālē(kaut kā sagadījies, ka abi ejam vienā laikā un vietā, bet sarunājuši neesam :D) uc. nejaušas tikšanās ir bijušas, vīrietis ir smaidīgs, kad runājam, atvērts, atsaucīgs, kopumā labas attiecības ar šo kolēgi, bet es īsti nesaprotu vai viņš pa dzīvi tāds cilvēks ir vai arī es viņam interesēju.
Es sākumā domāju, ka vērts nogaidīt, bet jau mēnesis ir pagājis, viņš vēl joprojām nav uzaicinājis kaut kur ārpus darba un es nevaru saprast, vai man spert soli pretī, iezīmēt reālistiskāku tikšanos vai arī nekārties kaklā? Man nav ne jausmas ko viņš domā, jūt, vienā brīdī šķiet, ka flirtē, bet tad atkal, ka ir vienkārši draudzīgs un atvērts, ka es pati te sadomājos. Kolēģe-draudzene jau teica, ka izskatās, ka mums kaut kas veidojas, bet pati es nezinu - man ir dalītas sajūtas, grūti saprast viņa rīcību.
Nu, jā, domāju, varbūt pašai uzaicināt vīrieit kaut kur... :) Nezinu, kaut kur kafiju iedzert varbūt, pēc darba pavakariņot? Nu, tā lai tas būtu neitrāli un gadījumā, ja viņam nav intereses, tad varētu aizbildināties, ka darba tikšanās? Jo es negribu būt tā, kuru atraida un tad vēl kopā jāstrādā ar cilvēku diendienā..