Sveika. Es iesaku Onkoklīniku. (Uz Miera ielas). Ļoti patīkama attieksme, gāju tur pie ginekoloģes nedaudz par citu tēmu. Un tikai tā ejot prom, ieminējos, ka ir arī spēcīgas mēnešreizes, citreiz ir lieli kramji tā, ka zvaigznītes noiet gar acīm. Viņa nebija vienaldzīga, uzreiz bija- taaaa pagaidi, šim varam pievērsties. Iedeva man uz mājām tādas lapas, kuras pildīt, kad sāksies nākamās mēnešreizes(varu nofočēt un nosūtīt pm., ja vēlies)jāveic atzīmes, cik dienā nomainu tamponus/paketes, cik spēcīgi piesūkušies utt))jāatzīmē arī recekļu izmēri(ja tādi ir),salīdzinot ar dažādu monētu izmēriem. Tad katrs no šiem rādītājiem dod Tev noteiktu punktu skaitu un, ja beidzoties m.r. punktu skaits pārsniedz noteikto, tad turpina meklēt dziļāk. Teica, ka tas var būt saistīts ar to, ka jāpamaina kontracepcijas veids utt.
Man diemžēl vai par laimi, interesanti sagadījās, ka sākoties nākamajām m.r. tās bija pavisam vieglas, neviena krampīša un aptuveni 4 dienas. Tad es nemaz nevilku tās lapas ārā. 🤭😀
Tā kā tur ļoti nopietni visam pieiet, liels pluss, ka vēl katrs no ginekologiem ir papildus specializējies onkoloģijā, tā kā par tām lietām arī var nesatraukties, ka palaidīs kko garām. 🙂