Ar vīriešiem iepazīties tur var. 🤪 Bet kādiem mērķiem , cits jautājums
Artūrs77 @ 02.10.2021 22:43Diemžēl, Tinder'ī nav iespējams ieslēgt adekvātu cilvēku filtru.
Sisene, man būtu žēl tērēt 3 dienas pilnvērtīgai, kvalitatīvai sarakstei. Nav tā, ka uzreiz jāsaprot - ir vs nav? :)
pastāsti par to fb dating. Kā tur notiek? Vai fb draugi redz ka esi aktīva tur ?nav jau tik traki @ 03.10.2021 11:56Tinderis nebija mans sabiedrotais, tiešām likās, ka visi vīrieši tur ir traumēti :D gan jau sievietes arī, bet tā nebija mana mērķauditorija, tāpēc neņemos spriest :D Sievietes jau pa dzīvi ir eocionālākas, tāpēc vīriešiem šķiet, ka tērētas :D
anyways, tinderi neiesaku, Facebook dating iesaku, tur sapazinos ar savu princi :) bet arī dikti plāna tā līnija, lai kaut kas sanāktu, viens nepareizs vārds, rīcība, utt, uzreiz liekas, ka otrs lohs :D man bija grūti tur iepazīties, bet nu beigās paveicās :D
pastāsti par to fb dating. Kā tur notiek? Vai fb draugi redz ka esi aktīva tur ?
Mia6 @ 03.10.2021 14:43pastāsti par to fb dating. Kā tur notiek? Vai fb draugi redz ka esi aktīva tur ?
apšulapa @ 03.10.2021 14:58
neviens neko neredz!
Tas pats ir arī Tinderī un citos saitos - pazīstamie un zināmie vien iet uz riņķi, un arī tevi viņi tur redz.Karina Gara another try @ 03.10.2021 18:46Nezinu, ja esi sieviete, tad var jau taču pārgulet par naudu, nevis uzturēt tidnederi. Cik saprotu LV tas ir portāls, kur tu esot vīrietis ceri dabūt sexu par velti. Kāpēc lai sieviete izliktu sevi reklāmai izdrāzšanai par velti. Parasti prostitūcijas saitos izliktās meitenes saņem piķi.
Fb neredz. Bet esmu redzējusi tik daudz pazīstamo. Vājprāts. Un tad par tevi runās, ka meklējies. Nu vēl protams tu arī vari runāt par pazīstamajiem, kas ir precējušies un tur meklē ar ko krāpt sievu un bērnu māti. Daudz paziņu var redzēt un pēc redzētā un dzirdētā, nu pa lielam sexa par velti meklētāji un lūzeri, ar kuriem kaut kas nav kārtībā, tāpēc ir vieni. Tev dzīve par labu, ja vajag to padarīt sliktāku ar kādu prātu izkūkojušu lūzeri?