Nākamais solis.

Reitings 15
Reģ: 22.09.2021
Sveiki.
Jau aiz durvīm klauvē divu gadu kopābūšana.
Dzīvojam saticīgi, nav kašķu par pilnībā neko. Viņam savi dzīves sapņi un mērķi, man savējie. Viņš ir vīrietis, kas ļoti vērsts uz finansiālu neatkarību, savu sapņu realizēšanu. Kas tiešām nav slikti. Es šobrīd cītīgi krāju naudiņu savam sapnim. Viens otru atbalstam.
Un tad es kaut kā aizdomājos... man 26, drīz 27. Viņam tuvu 30. Iespējams es skrienu par ātru, bet... šķiet, ka vajadzētu būt nākamajam solim. Bildinājumam. Bet nav. Kaut kā velk garumā.
Kad runājam par bērniem, tad tos šobrīd arī neplānojam. Ja gadītos, viņš uzņemtos atbildību, to esam izrunājuši. Bet kolīdz pieminu nākotnes kāzas vai ko tuvu tam, tā ir kaut kādi jociņi. Šķiet, viņš nav gatavs. Ko it kā saprotu.
Es skrienu par ātru? Vai ir ok gribēt ko vairāk pēc kopīgiem diviem gadiem?
22.09.2021 00:52 |

Reitings 3
Reģ: 16.01.2021
Jautājums ir par to, ka vīrietis vienkārši negrib. Vieglāk ir pateikt, ka pašlaik nav īstais brīdis, nav zvaigznes pareizi sastājušās, nevis vienkārši atzīt sev un sievietei, ka viņš viņu neredz savas sievas lomā. Tas ir tieši tik vienkārši, cik tas izklausās. Jo visi šie lielie kliedzēji par īstajiem brīžiem, tomēr pēc laika atrod arī savu īsto sievieti un tad gan nav žēl ne naudas, ne laika, jo blakus ir īstais cilvēks. Nu vai arī neatrod, tā arī nodzīvojot dzīvi solot labākus laikus.

++++ Zinu daudzus šādus piemērus.
24.09.2021 13:35 |

Reitings 15
Reģ: 22.09.2021
mollia @ 24.09.2021 12:50
Visiem jau sen zināms, ka sievietes vienmēr gribēs precēties ātrāk par vīriešiem un es neredzu problēmu ja viņš to tagad nevēlas darīt. Dzīvē tapat nekas diži nemainīsies.

Mans mērķis nav precēties, lai dzīvē kaut kas mainītos.
24.09.2021 15:27 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Chemical @ 24.09.2021 15:27

Mans mērķis nav precēties, lai dzīvē kaut kas mainītos.

Iespējams viņš neredz vajadzību precēties,jo saprot,ka nekas jau nebūs savādāk.
Būs taču viss tas,kas ir jau šobrīd kopdzīvē.
24.09.2021 16:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits