Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 7793
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 11.11.2025 18:06
Ļoti reti ir cilvēki, kas runā vispār bez akcenta svešvalodās. Nezinu gan par krievu valodu, jo to nepārvaldu, bet angļu valodā, pat tiem, kuri pārvalda šo valodu perfekti, ir akcents. Kamēr nerunā kā Inga, tikmēr tas netraucē. :D
Ja Egita mācētu kādu vēl valodu bez latviešu valodas, kura tāpat stipri pieklibo, tad atkal ir izgāzusies, jo visu laiku runā par izkāpšanu no komforta zonas.
Ja iesākām runāt par valodām, tad tas Vitux kompānijas īpašnieks/pārsvāris no Norvēģijas, kurš runāja angļu valodā, nu tas nav norvēģu angļu valodas akcents. Izklausījās pēc krievvalodīgā. Bet vai var par to brīnīties? :D

Biomatrix neražo Norvēģijā. Tas viņiem ražojas Ungārijā, tāpēc tas nebija norvēģu akcents. 😂
11.11.2025 19:48 |

Reitings 7793
CallMeAnnika @ 11.11.2025 18:50
Egita varētu teikt paldies Joyou, ja katru dienu uzsauktu visai ģimenei vakariņas restorānā, bet tā vietā brālis gatavoja. Lai arī viņš ir pavārs, šaubos, ka atpūtas braucienā grib stāvēt rītā un vakarā pie katliem un taisīt ēst visiem.

Ja būtu tik liels "paldies!", tad nebūtu tā teksta par to, ka Īslandē ir dārgi. 🤣
11.11.2025 19:52 |

Reitings 2682
Reģ: 27.04.2023
sauliiite.paula @ 09.11.2025 17:52
Egitai VID parādiņš no 2478€ uz 1688€, kas tad nu..džojū tik švaki pelni, ka atļaujies samaksāt tikai 790€? Tik vien? Tu taču esi līdere, braukā ar krutu bmw, audz katru mēnesi, nevarēji uzreiz samaksāt visu???

Step by step, soli pa solītim🤣
11.11.2025 22:54 |

Reitings 7793
JOISTES priecājas par tiem saviem bonusiem. Un Taņa savā pēdējā live pastāstīja, ka bonusi rodas no mazajiem cilvēciņiem komandā. Jo mazāk nopelna maziņais, jo lielāka iespēja lielajiem līderiem saņemt lielāku bonusu.. 🤭 nu, tad lai tik skrien jaunie menedžeri turp un knapinās. Līderēm būs labāki bonusiņi. 😂
11.11.2025 23:14 |

Reitings 7793
Dainuviete @ 11.11.2025 19:00
Patiesi svētā Marija. Kad vajadzēja IG likt bildes ar pliku dir*u sniegā vai wildspirit sarkano veļas komplektu fotografētu pirms kniebiena ar Robčiku, tad daudz nedomāja kādēļ tādas bildes vajadzētu likt. AI vai ne AI - katrs dara kā grib!

To dzirdot man ļoti nāca smiekli. Kamēr jaunais vīrs nebija pie sāniem un nesaprata to viņu statusu, viņai bija vienalga par svešiem vīriem un sekotājiem vīriešiem, un, ka viņas tik iemīļotā mācītāja ģimene varētu tos visus viņas gājienus redzēt - neuztrauca(varbūt to saturu slēpa no viņiem). Virināja kājstarpi storijos un publicēja pusplikas bildes. Vēl nosmējās, ka, ja viņa gribētu, viņa tos vīrus savaldzinātu parandžā esot. 😂 tad tagad nu, esot sievas statusā, pēkšņi kļuvusi par paraugsievieti un viņu uztrauc to sieviešu vīri, ka tie varētu redzēt tās pusplikās bildes 🤣 oi, nevaru - cirks aizbrauca, klauns palika 🤣
11.11.2025 23:24 |

Reitings 289
Reģ: 06.09.2024
amnēzija @ 11.11.2025 23:24

To dzirdot man ļoti nāca smiekli. Kamēr jaunais vīrs nebija pie sāniem un nesaprata to viņu statusu, viņai bija vienalga par svešiem vīriem un sekotājiem vīriešiem, un, ka viņas tik iemīļotā mācītāja ģimene varētu tos visus viņas gājienus redzēt - neuztrauca(varbūt to saturu slēpa no viņiem). Virināja kājstarpi storijos un publicēja pusplikas bildes. Vēl nosmējās, ka, ja viņa gribētu, viņa tos vīrus savaldzinātu parandžā esot. ? tad tagad nu, esot sievas statusā, pēkšņi kļuvusi par paraugsievieti un viņu uztrauc to sieviešu vīri, ka tie varētu redzēt tās pusplikās bildes ? oi, nevaru - cirks aizbrauca, klauns palika ?

Nu tas jau ir jebkuras īstenas sektas pamatprincips kā vilināt, tu kadreiz biji nomaldijusies, tagad es isektā, pagatne paliek, nāc, maksā 10.tiesu udievs visu piedos un esi jauns cilveks.
12.11.2025 08:56 |

Reitings 289
Kāda var, lūdzu, uzrakstīt īso konspektu par Marijas bērnu tēmu 😅 noskatijos pirmās sekundes un sapratu, ka slinkums klausīties tik garus murgus 😅
12.11.2025 08:57 |

Reitings 217
Reģ: 24.09.2023
Citronpipars @ 12.11.2025 08:57
Kāda var, lūdzu, uzrakstīt īso konspektu par Marijas bērnu tēmu ? noskatijos pirmās sekundes un sapratu, ka slinkums klausīties tik garus murgus ?

Īsumā - grib ar Dimu 6.bērnu, jo tas ir mīlestības turpinājums, bet ne tagad, bet 2 gadu termiņā, Dima ir ideālais vīrs, trešais un beidzamais.
12.11.2025 09:33 |

Reitings 217
Reģ: 24.09.2023
amnēzija @ 11.11.2025 23:24

To dzirdot man ļoti nāca smiekli. Kamēr jaunais vīrs nebija pie sāniem un nesaprata to viņu statusu, viņai bija vienalga par svešiem vīriem un sekotājiem vīriešiem, un, ka viņas tik iemīļotā mācītāja ģimene varētu tos visus viņas gājienus redzēt - neuztrauca(varbūt to saturu slēpa no viņiem). Virināja kājstarpi storijos un publicēja pusplikas bildes. Vēl nosmējās, ka, ja viņa gribētu, viņa tos vīrus savaldzinātu parandžā esot. ? tad tagad nu, esot sievas statusā, pēkšņi kļuvusi par paraugsievieti un viņu uztrauc to sieviešu vīri, ka tie varētu redzēt tās pusplikās bildes ? oi, nevaru - cirks aizbrauca, klauns palika ?

Varbūt sapratusi, ka augums nav tomēr nekāds labais. Būsim godīgi, pēc 3 bērniem un bez sporta nekas sexy tur nevar būt nevienā veļā.
12.11.2025 09:36 |

Reitings 703
Reģ: 02.03.2022
MatildeR @ 12.11.2025 09:33

Īsumā - grib ar Dimu 6.bērnu, jo tas ir mīlestības turpinājums, bet ne tagad, bet 2 gadu termiņā, Dima ir ideālais vīrs, trešais un beidzamais.
ahaha, laabs. Dima tur vispār izskatās stumjams un grūstams, mīksts kā spilvens. Tātad, imperatore doma savus parādus nokārtot 2 gadu laikā. Vai ko tik pēkšņi tik liela tā mīla no restiķiem uz "vai vai šis katls man maksāja veselus 20 eiro".
12.11.2025 11:13 |

10 gadi
Reitings 18
Reģ: 29.01.2009
Ticīgā un laimīgā persona Maša kārtējo reizi par kādu paņirgājas. Ja viņa būtu tik laimīga kā sludina, tad diez vai visu laiku būtu storiji un posti, kur kāds nepareizi lieto punktu pie cipara vai kā tagad ar tām ziemīgajām bildēm. Vesels reels, lai paņirgātos par citiem! Tiešām, nu, tik laimīgs cilvēks..
12.11.2025 11:22 |

Reitings 1183
Reģ: 21.11.2023

Viņš nav ne trešais vīrs,ne ar pēdējais :D
12.11.2025 11:55 |

Reitings 9235
Reģ: 14.09.2024

A kas tur jauns? Viņa par tiem bērniem ar Dimu jau cik sen runā, nu tikai tas, ka šis esot trešais vīrs 😂😂. Tikai taisīja haipu savā profilā, lai cilvēki nāk viņas murgus un pesteļus klausīties. Jo cita jau viņai vairs nav ko rādīt, pilna laika mammiņai 😂
Vispār gribētos viņus abus dzīvē redzēt kopā, vai tiešām ir tāda "lovīte" kā atrāda soctīklos, vai ir fake love kā instaparaugpārim, dievticīgajiem Didrihsoniem?
12.11.2025 12:50 |

Reitings 289
Tastastas @ 12.11.2025 12:50

A kas tur jauns? Viņa par tiem bērniem ar Dimu jau cik sen runā, nu tikai tas, ka šis esot trešais vīrs ??. Tikai taisīja haipu savā profilā, lai cilvēki nāk viņas murgus un pesteļus klausīties. Jo cita jau viņai vairs nav ko rādīt, pilna laika mammiņai ?
Vispār gribētos viņus abus dzīvē redzēt kopā, vai tiešām ir tāda "lovīte" kā atrāda soctīklos, vai ir fake love kā instaparaugpārim, dievticīgajiem Didrihsoniem?

Nu ok, lovite jau moš ari ir. Nu var cilveki satikties uz ielas, klubā, kapeec ne sektā, nav jau ari nekas neiespejams. Bet tas nemaina faktu, ka 1. vel bernu nevajag un 2.- jautajums - kad isti marija dirsa - tad kad bija lakšarī laifstail un teica ka normālas sievietes vīru priekša tik aukstpapēdenēs staigā, vai tagad, kad redzam skatu no jūras kurtkā, kas gadiem no modes izgajusi, legingos un zabakos, kas atsit Plavnieku kontingentu un taukainu astiiti :)
Es nemaz nekomentesu parejos murgus ka cilvrkas ar 3 berniem nevar stradat darbu 9-18, darba sludinajumus skatas ss.lv, turpina nodirst visus par jebko, utt
12.11.2025 13:04 |

Reitings 797
Reģ: 09.02.2024
Marija grib teikt, ka tad kad visu laiku gāja stringos storijos, bildējās wildspirit ar bezgrīdas vešiņu, KATRU reizi no storijiem atķesējas visus vīriešus, mācītājus utt? Kuru viņa grib apmuļķot, Marija, visi sen jau visu ir redzējuši, tu to laikam jau esi piemirsusi? 😂 gadiem lika pirms un pēc bildes stringos, tagad nevar 😂😂 ak jezzzzu, kas par cirku.
12.11.2025 13:10 |

10 gadi
Reitings 2390
Reģ: 11.04.2010
Man izklausās, ka tas sesks vispār spēj būt kopā ar Mariju tikai tāpēc, ka viņam īsti ne par ko nav sava viedokļa, viss būs, kā Marija teiks un gribēs, viss tādā chillā. Gan jau imperatricai šis ātri piebesīs, cik tad var tādu stumdīt un grūstīt, pašam it kā personibas un vēlmju nebūtu. Arī tajā garajā izklāstā par sesto bērnu džekam viedoklis par to, vai viņš grib bērnu, šūpojas atkarībā no tā, ko par to attiecīgajā brīdī saka Marija. Cirks
12.11.2025 13:58 |

10 gadi
Reitings 5067
Reģ: 08.09.2015
3. vīrs, es nevaru😂
Izskatās, ka Marija vienkārši Rafas klātbūtnē nevarēja staigāt kā “vienkārša mājsaimniece”. Nu, jā, Rafam tomēr bija status, no citiem plauktiem, un tā kā Marijai intelekts ir kāds ir pat tagad, kur nu vēl 5-6 gadus atpakaļ, jauns skuķis, tad nu ar kaut kādu koptēlu tikai varēja tikt Rafas gūltā. Dima ir no pa visam citas operas, pats visu laiku izspūrušiem matiem, trenuškās, keponā, vienvārdsakot Maška var mierīgi atlaist un būt “vienkāršā mājsaimniece”, mammīte 24/7, ar speķainiem matiem keponā😂
12.11.2025 14:34 |

Reitings 9235
Reģ: 14.09.2024
Citronpipars @ 12.11.2025 13:04

Nu ok, lovite jau moš ari ir. Nu var cilveki satikties uz ielas, klubā, kapeec ne sektā, nav jau ari nekas neiespejams. Bet tas nemaina faktu, ka 1. vel bernu nevajag un 2.- jautajums - kad isti marija dirsa - tad kad bija lakšarī laifstail un teica ka normālas sievietes vīru priekša tik aukstpapēdenēs staigā, vai tagad, kad redzam skatu no jūras kurtkā, kas gadiem no modes izgajusi, legingos un zabakos, kas atsit Plavnieku kontingentu un taukainu astiiti :)
Es nemaz nekomentesu parejos murgus ka cilvrkas ar 3 berniem nevar stradat darbu 9-18, darba sludinajumus skatas ss.lv, turpina nodirst visus par jebko, utt

Man liekas, kurš nopietns cilvēks vispār meklē darbu ss'ā? 😂 No offence šiem amatiem, bet man liekas, ka tur tikai kaut kādas aukles, remontstrādniekus utml. meklē. Laikam jau Maška zina, ka CVonline un attiecīgo uzņēmumu vakanču sadaļās savām prasmēm, harizmai un Dieva dotajam talantam nekādu darbu neatradīs 😂😂
12.11.2025 15:42 |

Reitings 18665
Reģ: 21.09.2023
Mašas bērni storijā ēd un fonā parādās nesaklāta gulta. Nu kurš normāls vīrietis precētos, nespējot jaunajai ģimenei nodrošināt pienācīgu dzīvesvietu?! Tas Dima tiešām šķiet bezcerīgs gadījums.
12.11.2025 16:36 |

10 gadi
Reitings 632
Reģ: 16.10.2013
Man vienīgajai tas viss izskatās kā lētā Indijas Bolivudas seriālā? 😀
Es vispār to Dimu neredzu kā stumdāmu un gūstamu. Neredzu arī iemīlējušosc(pat ne vienkārši laimīgu) Mariju.
Es redzu tie visiem video tikai iestudētu aizkadru- dari tā, saki tā... Un tad video redzam Dimu, kas neprot tēlot😀 ļoti saspīlēti video,tik ļoti, ka man lielākoties ir neērti skatīties, jo jūtu "sveškaunu" 😁
Nevaru sagaidīt kā šis beigsies un kad būs skaidrs kāds bija iemesls visam šim faršam😀
12.11.2025 16:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits