CallMeAnnika @ 28.08.2026 13:45Tā nav Kača vai draudzene. Šis trollis uzpeld arī citās diskusijās par citiem personāžiem. :D
CallMeAnnika @ 30.08.2026 20:08Kačai laikam smagi šajā mēnesī, ka turpina ārdīties TikTokā. Mēra glikozi un skarbi atbild cilvēkiem, kas pavisam normāli raksta komentārus, pieminot, ka 'tā tur skuķene' melo.
Gribētu redzēt 1:1 live batutudivu un Kaču, kur abas sarunājas, nevis viena bļauj. Redzētu, kura uzvarētu diskusijā. :D
es vispār nesaprotu viņas IG, kā var cilvēkam ar teju 80k sekotājiem būt pie reel 10, tad 13, nu 50 like… Kur tad ir tie sekotāji? Sanāk, ka pat komandas biedrenes nelaiko tos joyou reel.Matilde23 @ 30.08.2026 22:04
Vasiļevska nemūžam neietu uz interviju 1:1 ar cilvēku, kurš saprot drēbi. Viņa ir totāli glupa. Nu tur nāk ārā tikai zaņķis. Ja viņa zinātu, ko par viņu saka pat draugi, es pieļauju, ka izdzēstos no soc. tīkliem un piebeigtu to krievu “biznesu”. Kaut gan, viņas tak visas tur glupas, pat, ja acīs iebāztu viņu glupumu, tāpat nesaprastu. Vistas ir un paliek vistas.
Sniegavirs000 @ 31.08.2026 08:26Kur Katrīnei gredzeni palikuši? Pāris dienas nav manīti pirkstā . Varbūt haips 😄
sauliiite.paula @ 31.08.2026 12:42
Drošvien dēļ tūskas noņēmusi
sauliiite.paula @ 31.08.2026 12:42
Drošvien dēļ tūskas noņēmusi
Domā, ka Katrīne ir glupa vai tomēr apzinās un melo, saprotot, ka Joyou pārējās ir glupas?Matilde23 @ 30.08.2026 22:04
Vasiļevska nemūžam neietu uz interviju 1:1 ar cilvēku, kurš saprot drēbi. Viņa ir totāli glupa. Nu tur nāk ārā tikai zaņķis. Ja viņa zinātu, ko par viņu saka pat draugi, es pieļauju, ka izdzēstos no soc. tīkliem un piebeigtu to krievu “biznesu”. Kaut gan, viņas tak visas tur glupas, pat, ja acīs iebāztu viņu glupumu, tāpat nesaprastu. Vistas ir un paliek vistas.
Kā var katru dienu skatīties vienu un to pašu?Sveiciens @ 30.08.2026 22:53es vispār nesaprotu viņas IG, kā var cilvēkam ar teju 80k sekotājiem būt pie reel 10, tad 13, nu 50 like… Kur tad ir tie sekotāji? Sanāk, ka pat komandas biedrenes nelaiko tos joyou reel.
Viņa ir glupa. Arī šobrīd ar glikozes mērierīci 🤦♀️ veselam cilvēkam pa lielam ràdījums vienmer būs normas robežàs, lai ko viņa apēstu vai izdzertu, nekad ràdījums “neuzleks debesīs”! Ja nebūtu tupa, tad vispirms iegūglētu mehānismu, kà tas stràdà, kapec glikoze paaugstinas pec restorana ediena nevis pec vinas sūda! Bet šai būtnei tas nestràdà, viņas būtība ir vnk ķērkt to, kas viņai ir izdevīgi, jo vina ir tupa un nezin to, ko viņa nezin 😁Un negrib zināt. Būtu labàk pamèrījusi savu iekàrtu uz kàda, kam ir insulīna rezidence.. un kam arī ir domàtas šīs ierīces, nevis veselai pulverdàmai sava biznesa sūdu reklamèšanai!CallMeAnnika @ 31.08.2026 17:45Domā, ka Katrīne ir glupa vai tomēr apzinās un melo, saprotot, ka Joyou pārējās ir glupas?
CallMeAnnika @ 31.08.2026 17:45Domā, ka Katrīne ir glupa vai tomēr apzinās un melo, saprotot, ka Joyou pārējās ir glupas?
Kas ir insulīna rezidence?Rumblerx @ 31.08.2026 18:06Viņa ir glupa. Arī šobrīd ar glikozes mērierīci 🤦♀️ veselam cilvēkam pa lielam ràdījums vienmer būs normas robežàs, lai ko viņa apēstu vai izdzertu, nekad ràdījums “neuzleks debesīs”! Ja nebūtu tupa, tad vispirms iegūglētu mehānismu, kà tas stràdà, kapec glikoze paaugstinas pec restorana ediena nevis pec vinas sūda! Bet šai būtnei tas nestràdà, viņas būtība ir vnk ķērkt to, kas viņai ir izdevīgi, jo vina ir tupa un nezin to, ko viņa nezin 😁Un negrib zināt. Būtu labàk pamèrījusi savu iekàrtu uz kàda, kam ir insulīna rezidence.. un kam arī ir domàtas šīs ierīces, nevis veselai pulverdàmai sava biznesa sūdu reklamèšanai!
Redzams, ka Kača ies pāri līķiem, lai tik noturētu Joyou, bet ka tikai beigās pati nepaliek bez Joyou un arī bez sadarbībām.Mashka Kakashka @ 31.08.2026 13:52Es ceru, ka Vasiļevskai par šo visu stulbumu PTAC uzliks pamatīgu sodu.
Es to nerakstīju, bet nepiesienies vārdiem. Ja domu nesaprati, tad ieraksti googlē, un tev izlabos uz rezistenci.2biletes @ 31.08.2026 18:08Kas ir insulīna rezidence?
rezidence ir dzīvesvieta, šeit bija domáts rezistence - autokorektors2biletes @ 31.08.2026 18:08Kas ir insulīna rezidence?
viņai piestāv apzīmējums "stulba kā blietēta zeme". Tāpat kā Kambaliene. Viņas esot bērnību un jaunību pavadījušas vienā mājā un visi lielie sapņi bijuši tikai par naudu, naudu un naudu. To viņa pati šovā teica, un tas ir arī redzams - nekas nav mainījies.CallMeAnnika @ 31.08.2026 17:45Domā, ka Katrīne ir glupa vai tomēr apzinās un melo, saprotot, ka Joyou pārējās ir glupas?
Matilde23 @ 31.08.2026 18:07
Ir glupa. To man ir apliecinājusi viņas tuva draudzene. Un to, ko viņa stāsta par pulveriem un pārējiem sūdiem, kā tik nu uzlabo veselību- stiprina imūnsistēmu, nervu sistēmu, attīra aknas utt.- šeit man ir nokomentējuši medicīnas profesionāļi, tur viss ir galīgā pakaļā. Viņa pat iedomāties nevar, kā imūnsistēma strādā. Tur muļķim jābūt, lai nepateiktu, ka viņa vienkārši ir glupa. Labi, man riebjas tā teikt pa cilvēkiem, bet tad lai nelien dāma tur, kur nav jālien un never muti vaļā tur, kur nav jāver. Pildi lūpas, pupus, atsūc taukus un vienkārši esi. Tā būtu labāk…
moz Egita 🤣CallMeAnnika @ 28.08.2026 13:45Tā nav Kača vai draudzene. Šis trollis uzpeld arī citās diskusijās par citiem personāžiem. :D