ārprāts 😵 es esmu aizvien lielākā šokā par džojū. Tas tak nav ētiski!sauliiite.paula @ 16.08.2026 21:16Paskatieties Tiktok - nekas500 (Ivars). Tikai šādus cilvēkus sāk piesaistīt strauji augošais jojo
Interesanti, zem kura ir šis puika, kā arī pensionāri. Kaut kā šķiet, ka Kača nevelk tādus savā pirmajā līnijā. Iedomājies, cik daudz stulbu jautājumu būs. :DVārdotāja @ 18.08.2026 18:49ārprāts 😵 es esmu aizvien lielākā šokā par džojū. Tas tak nav ētiski!
Bet ziniet- Kačai nauda nesmird. Pretīgi
CallMeAnnika @ 18.08.2026 19:08Interesanti, zem kura ir šis puika, kā arī pensionāri. Kaut kā šķiet, ka Kača nevelk tādus savā pirmajā līnijā. Iedomājies, cik daudz stulbu jautājumu būs. :D
Elizabeteeee @ 18.08.2026 18:04
Kādēļ tad uzņēmumu nevar aizliegt, līdzīgi kā veikalu tīklu mere, ja jau patiesais labuma guvējs ir šis cilvēks?
nu ja viņa taršķ tādā ātrumā kā parasti, tad jautājumus var arī neuzdot.CallMeAnnika @ 18.08.2026 19:08Interesanti, zem kura ir šis puika, kā arī pensionāri. Kaut kā šķiet, ka Kača nevelk tādus savā pirmajā līnijā. Iedomājies, cik daudz stulbu jautājumu būs. :D
huiņa, piedošanu. Mēģināja to pasniegt, kā ieguvumu no haipa, bet pat nav spējīga pateikt normālu domu.BaumuBibliotekāre @ 18.08.2026 23:12https://www.instagram.com/reel/DcLoVw5s7JP/?igsh=eXByMTI5cmhzeWZv
Interesanti, kurš bļāva. 🤌
Vārdotāja @ 19.08.2026 09:10huiņa, piedošanu. Mēģināja to pasniegt, kā ieguvumu no haipa, bet pat nav spējīga pateikt normālu domu.
Pati tirgo džojū un nebija iedziļinājusies sastāvā? Kauns nu @Zake_zinta- vēl viena “gudrele”
sauliiite.paula @ 18.08.2026 22:33Kača saka, ka šodien esot redzējusi diagrammu, ābolā esot 40gr cukura, kas ir kā 3 kokteiļi. 😀😀😀😀
Tādas ir Joyou mazās bites. Saklausās, ko saka lielās, bet pat atkārtot vārds vārdā nespēj.amnēzija @ 19.08.2026 02:51"Suņi rej, kavarāna dodas tālāk" 😂😂😂
Kača būvē savu zaru gudri. Galvenajā līgumā viņai vajag Pro un Grand kvalifikācijas. Blakuslīgumos vajag paķert pa muļķītim, lai savelk komandas 3000PV uz Pro. Un tad vēl piemet saviem potenciālajiem Pro "līderiem" šādus neaptēstus cilvēkus kā partnerus.Susurins1536 @ 18.08.2026 20:55
Man gan šķiet, ka viņai par tiem stulbajiem jautājumiem kkā vienalga, galvenais, lai tik naudiņa ripo kontā. Jau sen kā pierādījusi, ka tāda lieta kā morāle viņas dzīvē neeksistē. Galvenais tikai “nauda, nauda, nauda”. Neko sakarīgu no viņas nekad neesmu dzirdējusi.
Un tas, ka Ingunai nerodas veselības problēmas, nenozīmē, ka citiem tā nebūs. Augsts glikemiskais indekss var kādam radīt veselības problēmas.amnēzija @ 19.08.2026 03:19Ingūna varētu pastāstīt nevis par savu cukura līmeni, bet par to, ko viņa darīja Bondarčukas komandas zoomā? 😂 tā visas stāsta, ka Eiropas uzņēmums un ar Krieviju nav nekāda sakara, bet kāpēc Bondarčukas, kas ir Krievijas uzņēmuma līdere, KOMANDAS zoomā piedalās (tur bija apraksts, ka notiek komandas zooms)? 😂 kāds sakars, ja nav sakara? 🤷♀️ lieki piebilst, ka to bildi no komandas zooma pati tās komandas līdere publicēja 2x. 1x ar Ingūnas bildi zooma dalībnieku vidū. 2x bilde publicēta tā pati, tikai Ingūna no bildes izgriezta..
Vispār jāsāk ar to, ka dekstroze, kura ir kokteilī, ir tā pati glikoze.Matilde23 @ 19.08.2026 13:42
Pamuļķe vasilene atvērusi muti vaļā 😂😂😂!!! NEVAR jaukt kopā dabīgi auglī esošos cukurus ar pulvera dzēriena sastāvu. Vidējs ābols (~180 g) satur apmēram 18–19 g kopējo cukuru, nevis 40 g. Uz 100 g ābola ir ap 10,4 g cukuru, turklāt ābolā ir arī šķiedrvielu, ūdens, vitamīni un polifenoli. Tātad, lai ābolā būtu 40 g cukura, tam būtu jābūt ap 380–400 g smagam milzu ābolam. Vēl būtiskāk, ka 20 g cukura ābolā nav uzturvērtības ziņā tas pats, kas 20 g cukura pulverveida produktā. Turklāt “cukurs ir cukurs” nav pilnvērtīgs uztura salīdzinājums. Ābols satur ļoti daudz ūdens un šķiedrvielu, un tā cukuri ir ieslēgti veselā pārtikas matricā. Sūdpulveri, savukārt, ir rūpnieciski formulēts pulveris, kura sastāvā ir arī dekstroze!!!!! Debīlas kas debīlas. Tieši, ko viņas grib pierādīt un pārliecināt? Stulbums veļas ārā kā no pārpilnības raga. Viņas neredz, ka nu jau visa pasaule par viņām stipri iesmaida???
CallMeAnnika @ 17.08.2026 18:41Vai kāds no dzeltenās preses ir kaut ko rakstījis vai pētījis par Joyou? Klikšķi garantēti.
Neaizliegs, bet varētu vairāk kontrolēt tīkla mārketinga kompāniju menedžerus. Tad varbūt paliktu katrs 10, un piramīda sabruktu.yay @ 19.08.2026 23:43
Es vairāk gaidu, kad pie mums aizliegs tīkla mārketingu.
Bet tas jau laikam tad, kad pūcei aste ziedēs.