Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Patīk
Reitings 63641
Reģ: 12.10.2022
BellaCiao @ 13.05.2026 16:10
Nespēju izsekot līdzi, kāpēc viņai tagad vajag visus tos ārstus izstaigāt? Grib Neitu par nepieskaitāmu lai uztaisa?
Man arī šis ir nesaprotami. Pie psihologa vajag aiziet, bet pie neirologa? Problēma ir ģimenē meklējama, bet māte grib bērnam vēl lielākas problēmas uztaisīt.
13.05.2026 18:35 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 11.04.2010
Rumblerx @ 13.05.2026 13:12
Nekāda privātskola mammiņai nebūs risinājums. Pašai bērni mācās privātskolā, nekādas individuálas ņemšanās tur nav un nebūs, mobingotājus, kaušļus, nesekmīgos palūdz aiziet, lai nebojā reitingus. Bet nu varu iedomaties - imperatore tak vai pušu plīsīs, ja káda učene privatskolā sniegs mammiņai kādus norādījumus, jo viņa taču MAKSĀ algu tám kas ar rozā nagiem 😁

Es arī domāju, ka tieši privātskolā vēl lielākas problēmas būs, jo privātskolām ir nedaudz lielāka rīcības brīvība un tur pārsvarā mācās tādu vecāku bērni, kuri to var atļauties un kuriem īpaši rūp, kādā vidē viņu bērni mācās. Tad jau nekāda spožā dzīve viņu tur negaida, ātri vien izsviedīs laukā, jo kurš gan grib maksāt simtus mēnesī, lai kkādas krievas dēls izliktu savu slikto dzīvi mājās uz citiem bērniem
13.05.2026 19:06 |

Reitings 74
Reģ: 01.02.2025
Varu prognozēt, ka Neitam tās skolu maiņas būs vēl un vēl. 😉 Un kafijas biezumi rāda, ka tūlīt tiks izvilkta Kristapa kārts.
13.05.2026 19:13 |

Reitings 74
Reģ: 01.02.2025
Un, interesanti, vai tam nabaga bērnam ir vismaz savs stūris ar galdu, kur mācīties. Istabas savas jau nav. Sīkie visu laiku apkārt. Visa dzīve dzīvoklī noteikti notiek krievu valodā. Vai vispār tur var sagsidīt labas sekmes, vienalga, vai ir disleksija, vai nav.
13.05.2026 19:19 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 11.04.2010
Nespēju izsekot līdzi, kāpēc viņai tagad vajag visus tos ārstus izstaigāt? Grib Neitu par nepieskaitāmu lai uztaisa?

Viņa to nepaskaidroja, bet tā izskatās. Visas grūtības noveļ uz to, ka viņš ir dislektiķis, un tagad droši vien grib dabūt vēl papildus ko klāt, lai varētu teikt, ka viņa jau te neko nevar izdarīt, viņš nav tipisks bērns. Tas tad viņai ļautu turpināt neskatīties uz sevi un situāciju ģimenē kā iemeslu viņa problēmām
13.05.2026 19:53 |

Reitings 718
Reģ: 13.01.2023
ADHD un viņam tā ir
Man pašai puika ADHD un disleksija ! Īstenībā jutu līdzi Marijai, problēmas ar kaušanos nav ,manējais nav baigi aktīvais
Bet nu koncentrēšanās problēmas lielas utt
Arī skola grūti iet,jo daudzi nesaprot viņu
Ir mums gan psihologs gan viss pārējais
Bet mēs nedzīvojam LV,UK tā skaitās kā invaliditāte un līdz ar to atbalsts ir lielāks un arī sapratne lielāka
Latvijā diemžēl vēl talu no tā
13.05.2026 20:16 |

Reitings 13
Reģ: 13.05.2026
Blablablabla @ 13.05.2026 20:16
ADHD un viņam tā ir
Man pašai puika ADHD un disleksija ! Īstenībā jutu līdzi Marijai, problēmas ar kaušanos nav ,manējais nav baigi aktīvais
Bet nu koncentrēšanās problēmas lielas utt
Arī skola grūti iet,jo daudzi nesaprot viņu
Ir mums gan psihologs gan viss pārējais
Bet mēs nedzīvojam LV,UK tā skaitās kā invaliditāte un līdz ar to atbalsts ir lielāks un arī sapratne lielāka
Latvijā diemžēl vēl talu no tā

Tu nevari zināt, vai viņam ir UDHS.
Tas ir pretīgi, ko tā mātīte tagad dara. Rēkt gribējās, kad viņa ar raudošu mūli piebāžot kameru tuvu klāt teica "cik VĒL vairāk" (var pievērst uzmanību dēlam) un vēl par tām savām klasesbiedrenēm teicamniecēm, kas visas ir neizdevušās un viena ar hiv slima striptīzdejotāja.
Var būt, ka viņam ir diagnoze, bet ir stulbi vispār nekā nedarboties ar bērnu, bet tikai vazāt pie ārstiem, lai dabūtu attaisnojumu, lai turpinātu neko nedarīt. Ja viņš tiktu audzināts, būtu palīdzība mācībās, tiktu nodarbināts pulciņos, tur varētu būt cits iznākums.
13.05.2026 23:42 |

Reitings 8
Reģ: 04.04.2026
Man patīk, cik neuzspēlēti Katrīne vakaros rij savu omegu, vai huj zin ko. Bizness iet uz grunti, skatos, ka Talsu Inga arī baigo labumu neness vairs, par NL neko baigi neposto . Kā arī Joly pazudusi no NL.
14.05.2026 09:00 |

Reitings 2737
Reģ: 27.04.2023
krmmm @ 13.05.2026 19:53

Viņa to nepaskaidroja, bet tā izskatās. Visas grūtības noveļ uz to, ka viņš ir dislektiķis, un tagad droši vien grib dabūt vēl papildus ko klāt, lai varētu teikt, ka viņa jau te neko nevar izdarīt, viņš nav tipisks bērns. Tas tad viņai ļautu turpināt neskatīties uz sevi un situāciju ģimenē kā iemeslu viņa problēmām

Tas ir tik pretīgi. Māte, lai sevi attaisnotu un izskatītos kā varone, tagad cenšās bērnam kautkādu diagnozi atrast. Tā vietā, lai vienkārši būtu blakus un palīdzētu bērnam. Tas, ka viņa katru gadu maijā pieslēdzas Neitam, nav normāli. Visu gadu nekas nebija, tagad maijā saprata, ka nepabeigs skolu? Visu gadu bija teicamnieks ar izcilu uzvedību- maijā viss slikti? Nu kā vēl to izskaidrot, kā tikai, ka bērns, kā minimums, 7 mēnešus bija atstāts novārtā?
Marija!!!! Neaizmirsti, ka Tu, kā pati saki- DISLEKTIĶI- vēl kruīzĒ laid, kamēr viņam būtu skolā jābūt!!!
Ko tieši Tu nesaproti? Pie ārstiem jāiet Tev- ne Taviem bērniem.
14.05.2026 09:29 |

Reitings 22780
Reģ: 30.05.2022
KrūzīteDūzīte @ 14.05.2026 09:29

Tas ir tik pretīgi. Māte, lai sevi attaisnotu un izskatītos kā varone, tagad cenšās bērnam kautkādu diagnozi atrast. Tā vietā, lai vienkārši būtu blakus un palīdzētu bērnam. Tas, ka viņa katru gadu maijā pieslēdzas Neitam, nav normāli. Visu gadu nekas nebija, tagad maijā saprata, ka nepabeigs skolu? Visu gadu bija teicamnieks ar izcilu uzvedību- maijā viss slikti? Nu kā vēl to izskaidrot, kā tikai, ka bērns, kā minimums, 7 mēnešus bija atstāts novārtā?
Marija!!!! Neaizmirsti, ka Tu, kā pati saki- DISLEKTIĶI- vēl kruīzĒ laid, kamēr viņam būtu skolā jābūt!!!
Es ceru, ka Kristaps, kurš ir tēvs un mammiņas vienīgais vīrs, te pieslēgsies! Marija ir nevis mammiņa bet dzemdētāja un ražotāja.
14.05.2026 11:35 |

Reitings 718
Reģ: 13.01.2023
Malikya @ 13.05.2026 23:42

Tu nevari zināt, vai viņam ir UDHS.
Tas ir pretīgi, ko tā mātīte tagad dara. Rēkt gribējās, kad viņa ar raudošu mūli piebāžot kameru tuvu klāt teica "cik VĒL vairāk" (var pievērst uzmanību dēlam) un vēl par tām savām klasesbiedrenēm teicamniecēm, kas visas ir neizdevušās un viena ar hiv slima striptīzdejotāja.
Var būt, ka viņam ir diagnoze, bet ir stulbi vispār nekā nedarboties ar bērnu, bet tikai vazāt pie ārstiem, lai dabūtu attaisnojumu, lai turpinātu neko nedarīt. Ja viņš tiktu audzināts, būtu palīdzība mācībās, tiktu nodarbināts pulciņos, tur varētu būt cits iznākums.
es stradaju ar pieaugušajiem ,kam ir adhd un pēc Marijas apraksta ,es redzu lielu iespēju ,ka viņam tā ir
Un diemžēl smadzenes strāda savādāk tiem cilvēkiem
Es arī advocating par ADHD tiesībām te UK
Un ļoti daudz to novel uz nepareizu audzināšanu ,sliktu uzvedību utt
Ja bērnam ir pareizas atbalsts jau kopš mazotnes ,gan skola-gan maja -ir krietni zemāks risks iekļūt nepatikšanas lielam jau esot
Daudziem ir izrakstītu arī medakmenti,kas palīdz regulēt smadzeņu darbību utt
Ar pareizi medication un ADHD strategies bērns iemācas ar to sadzīvot! Neits vēl ir mazs un viņas vēl vajag pāris gadus,lai to iemācītos
Izturību vecakiem
Neaizstāvu Mariju,runāju vispārīgi
14.05.2026 13:15 |

Reitings 13
Blablablabla @ 14.05.2026 13:15
es stradaju ar pieaugušajiem ,kam ir adhd un pēc Marijas apraksta ,es redzu lielu iespēju ,ka viņam tā ir
Ja bērnam ir pareizas atbalsts jau kopš mazotnes ,gan skola-gan maja -ir krietni zemāks risks iekļūt nepatikšanas lielam jau esot
Ar pareizi medication un ADHD strategies bērns iemācas ar to sadzīvot! Neits vēl ir mazs un viņas vēl vajag pāris gadus,lai to iemācītos
Izturību vecakiem

Es ceru, ka tu nestrādā medicīnā, jo internetā noteikt diagnozes pēc vienas kukuškas stāstītā ir neētiski. Šeit daudzi redz, cik patiesi Marija atstāsta citus notikumus, kāda ir iespēja, ka arī šis notikums nav patiesi atspoguļots? Milzīga iespēja. Viņa stāsta, cik Neits slikts utt., bet ko viņa ir darījusi, lai to novērstu? Gan jau bērns bez diagnozes, kurš nav audzināts, kuram ir dažādas bērnības traumas vecāku dēļ, kura enerģiju nekur nevirza, uzvedīsies agresīvi un haotiski. Tā ir jocīga mode kā pirmo meklēt diagnozes, nevis kārtīgi izpētīt situāciju un diagnozes atstāt uz beigām.
Gaidām neirologus arī Vitai, viņai būs vēl trakāk kā Neitam.
14.05.2026 13:32 |

Reitings 13
Ja laikā, kad Marija auga, būtu bijis moderni meklēt diagnozes, viņai noteikti kāds pārītis būtu. Pašas diagnozes jau nav sliktas, ja tās ir noteiktas ar mērķi palīdzēt cilvēkam. Šeit var redzēt, ka tas ir kā salmiņš, pie kā pieķerties, lai bērnu turpinātu norakstīt. Viņam situācija ar vai bez diagnozes nemainīsies, tikai pasliktināsies, jo Marija tāpat kā tagad katrā 2.teikumā saka "dislektiķis", tā arī teiks jauno diagnozi gan iekodējot bērnam "tu esi atšķirīgs", "tu vari mazāk" (jo viņa dislektiķi tieši tā izmanto) utt., gan attaisnojot sevi, ka bērnam šāda uzvedība un sekmes.
14.05.2026 13:41 |

Reitings 12014
Reģ: 22.03.2024
Izturību vecakiem

ADHD sobrid ir biezi kā birka, ja gribas diagnozi izspiest. Protams si ir reals neiroattistibas traucejums, bet tadam kā Neitam butu vispirms attistibas traucejumi jamekle mates neprasme būt matei. Te mums visam butu ne tadi traucejumi ar Mašu kopa dzivojot. Bet sada tipa matites mekle diagnozes, lai vel vairak attaisnotu savu matiskuma trukumu. Un tad vel vares sazalot Neitu un uzskatit, ka problema ir atrisinata.
14.05.2026 13:57 |

Reitings 7908
Reģ: 20.09.2022
Rietumusawle @ 14.05.2026 13:57

ADHD sobrid ir biezi kā birka, ja gribas diagnozi izspiest. Protams si ir reals neiroattistibas traucejums, bet tadam kā Neitam butu vispirms attistibas traucejumi jamekle mates neprasme būt matei. Te mums visam butu ne tadi traucejumi ar Mašu kopa dzivojot. Bet sada tipa matites mekle diagnozes, lai vel vairak attaisnotu savu matiskuma trukumu. Un tad vel vares sazalot Neitu un uzskatit, ka problema ir atrisinata.

Kāds - sazāļot? Biomatrixu iedos, viss būs čikipuki.
14.05.2026 14:05 |

Reitings 8
Reģ: 04.04.2026
amnēzija @ 14.05.2026 14:05

Kāds - sazāļot? Biomatrixu iedos, viss būs čikipuki.
dubulto devu . + 3 omegas
14.05.2026 14:21 |

Patīk
Reitings 63641
KrūzīteDūzīte @ 14.05.2026 09:29

KruīzĒ. :D
Pilnībā piekrītu. Bērnam, kuram grūti iet mācībās, tieši skolas laikā jābrauc, jo mammiņa var vannā pasēdēt vairāk klusumā.
Kur tad paliek visi privātskolotāji un labās atzīmes? Izčibēja? :D
Jau kuro gadu skolotājas izvelk no klases uz klasi, kamēr mātei vienalga.
14.05.2026 14:26 |

Patīk
Reitings 63641
Kārena @ 14.05.2026 11:35
Es ceru, ka Kristaps, kurš ir tēvs un mammiņas vienīgais vīrs, te pieslēgsies! Marija ir nevis mammiņa bet dzemdētāja un ražotāja.
Interesanti, kas notika ar tēva iesaisti, jo vienā brīdī viņš iesaistījās, kad Maša bļāva, ka viņš bojā visu. Bet pirms tam bļāva storijos, ka tēvs neiesaistās.
Tas pats ar bērnu tēvu mazākajiem - iesaistījās un pazuda. Kādai jābūt Mašas attieksmei un darbībām, lai tēvi novērstos no bērniem? Nav tā, ka tie ir tēvi, kuri vispār būtu pametuši savus bērnus, jo agrāk taču Rafa pat lidoja ar pirmo reisu no Spānijas uz Latviju.
14.05.2026 15:22 |

Patīk
Reitings 63641
Izturību vecakiem
Neuzstādīsim diagnozes, bet, pat ja viņam ir ADHD, tad to tikai attīsta nepareiza audzināšana. ADHD var mazināt ar regulāriem uzdevumiem, fiziskajām aktivitātēm un vēl citiem paņēmieniem.
Izskatās, ka tu neko nesaproti no šī.
Izturību vecākiem? Viņi neko nedara, lai šo atrisinātu.
14.05.2026 15:29 |

Reitings 1226
Reģ: 24.01.2022
Es domāju, ka zemapziņā Maška ļoti labi saprot, ka tas viss ir viņas neaudzināšanas sekas. Tikai neies jau atzīt
14.05.2026 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits