Viņas uzsver, ka VISS LIEKAIS ūdens izskalojas ārā. :DHermiine89 @ 04.03.2026 11:00Tad jau viss piķis, grozies kā gribi, aizskalojas podā. Vēl bezjēdzīgāku naudas tērēšanu grūti iedomāties. Tad jau labāk vienreiz samaksāt uztura speciālistam, lai izstrādā pilnvērtīgu ēdienkarti un nebūs nekādas atkarības no šiem dārgajiem un absolūti bezjēdzīgajiem preperātiem. Jo kā redzam, viņām kā bija stress ar to ēšanu/pārēšanos, tā arī palika. Nekass nav mainījies uz labo pusi pa šiem pēdējiem 5 gadiem.
Hermiine89 @ 04.03.2026 09:57Vai ar tiem Drainiem neizskalo arī visas vērtīgās uzturvielas no organisma? Es pat iedomāties nevarētu katru dienu rīt kaut kādas tabletes pirms ēšanas un tad vēl dzert pulveri visam pa virsu. Kā vārdā? Kāpēc nevar vienkārši normāli bez stresa paēst 3 maltītes dienā?
Lietojot tos produktus gadiem, nebrīnos, ka viņām ir nieru bojājumi, kas arī izraisa tūsku.Citronpipars @ 05.03.2026 00:20
Un uzdzert morsu vai zāļu tēju, kas arii ir urindzenoši ?
CallMeAnnika @ 05.03.2026 10:39Lietojot tos produktus gadiem, nebrīnos, ka viņām ir nieru bojājumi, kas arī izraisa tūsku.
Nevienam cilvēkam, apēdot kotleti, nākamajā dienā nav tūska.
Mashka Kakashka @ 06.03.2026 06:15Vasiļevska ieliek storijus par Jāni Streiču.. šodien uzzinot, ka mūžībā devies Jānis Streičs, sirds kļūst smagāka..
Vasiļevskas nākamais storijs ar pupiem, pliku pakaļu un stringiem.. Patīkamākais veids kā nomest kādu kilogramu.. ?
Vasiļevska, atslēdz sev labāk internetu, jo tavs Instagram profils ir kā uz ielas novietots reklāmas stabs, uz kura pārlīmē plakātus un kuru ir pa laikam suņi apčurā.
Tio Rio @ 05.03.2026 14:59
Katrīne katru rītu ir tik aizpampusi, ka liek domāt kā viņa katru vakaru lieto alkoholu. Seja arī jau sāk slīdēt uz leju.
Lilu5 @ 06.03.2026 12:22
Es arī katru rītu aizpampusi pamostos. Alko nelietoju. Ļoti daudzi cilvēki no rītiem tādi pamostas :D
Nesmukā iekša laika gaitā izlien uz āru. Tā notiek ar daudziem, kas vēl diendienā nopūlas tēlot happy wife, happy lifeFloren_ce @ 06.03.2026 12:12Man vienīgajai šķiet, ka Maška ar katru dienu izskatās aizvien sliktāk? Nu kā cilvēks 3 gadu laikā tik izteikti var novecot? Ņemot vērā, ka līdz menopauzei viņai vēl tālu. Tā nekontrolētā NL mēslu lietošana laikam tiešām ir izskalojusi no organisma visas minerālvielas un šķidrumu. Naudas trūkums gan jau šo procesu arī paātrina.
Izskata ziņā Maša līdzinās savas skaistākajam vīram. :DFloren_ce @ 06.03.2026 12:12Man vienīgajai šķiet, ka Maška ar katru dienu izskatās aizvien sliktāk? Nu kā cilvēks 3 gadu laikā tik izteikti var novecot? Ņemot vērā, ka līdz menopauzei viņai vēl tālu. Tā nekontrolētā NL mēslu lietošana laikam tiešām ir izskalojusi no organisma visas minerālvielas un šķidrumu. Naudas trūkums gan jau šo procesu arī paātrina.
Floren_ce @ 06.03.2026 12:12Man vienīgajai šķiet, ka Maška ar katru dienu izskatās aizvien sliktāk? Nu kā cilvēks 3 gadu laikā tik izteikti var novecot? Ņemot vērā, ka līdz menopauzei viņai vēl tālu. Tā nekontrolētā NL mēslu lietošana laikam tiešām ir izskalojusi no organisma visas minerālvielas un šķidrumu. Naudas trūkums gan jau šo procesu arī paātrina.
Vitai dzimšanas diena ir marta otrajā pusēlieniite2015 @ 06.03.2026 21:21Šodien pēc Mašas story, Vitai ir 5 gadi. Viņai nebija kaut kad februārī dzimšanas diena? Kur tad kāda kūciņa no Kūkas gardas un kāds apsveikums diez?