Iespējams viņas jaunais, dārgais hopijs ir skaistais vīrs. Viņam tāda profesionāla dīkdieņa enerģija. Ja viņš nav bijis spējīgs valsts valodu iemācīties, kas nepieciešama darba tirgū, tad padomājiet, cik nemotivēts viņš ir arī citās jomās.Rumblerx @ 13.01.2026 11:19Tā nu kādam vajag tos Maškas apvalkātos gredzenus un vēl kā saderināšanās gredzenu ar debilu Maškas energiju. Pa 600eur var nopirkt normālu, jaunu gredzenu. Kas par hobiju vinai tads? Dualingo valodu var mācīties pa pusvelti. Un gliemeži lidla ari nekadu bagatibu nemaksa ?
tas patiesi ir apbrīnojami, kā sieviete tik krasi maina savu dzīvi. No NL augšiņas un apakšiņu un vēl vizuāli izskatīties pēc riktīgas duņkas.CallMeAnnika @ 13.01.2026 13:28Maša grib ar gredzenu naudu nopelnīt, lai sponsorētu dārgu hobiju? Dārgs hobijs Mašai ir nodokļu nemaksāšana. :D Vai tik parādi neklauvē pie durvīm.
Rumblerx @ 13.01.2026 17:07Jezu, Jezu, Maška, Maška, briļukus tirgo un vanniņu ar tējkannām silda… Varbūt nepietiek lai apmaksātu komunālos, karsto ūdeni, kas ir viens no viņas hobijiem - darbdienas vidū vanniņā gulēt?
Es tā iedomājos, ja Dima dzīvo pie viņas, tad kur viņš ir dzīvojis iepriekš? Ja pārvāktos pie Dimas, tad viņam piederētu dzīvoklis. Ja īrēja, tad jau dzīvojot kopā var likt finanses kopā un sameklēt kaut ko lielāku priekš 5 cilvēkiem. Vai arī dzīvoja pie vecākiem.Rumblerx @ 13.01.2026 17:07Jezu, Jezu, Maška, Maška, briļukus tirgo un vanniņu ar tējkannām silda… Varbūt nepietiek lai apmaksātu komunālos, karsto ūdeni, kas ir viens no viņas hobijiem - darbdienas vidū vanniņā gulēt?
Ne tikai latviešu valodas iegūtie procenti izdomāti, bet arī matemātikas ģēnijs.amnēzija @ 13.01.2026 17:51
Valodu speciāliste vārdu "tējkanna" raksta - teikanna. ?? brīžiem šķiet, ka tie iegūtie 90+ procenti latviešu valodas eksāmenā ir izdomāti ?
CallMeAnnika @ 13.01.2026 18:21Es tā iedomājos, ja Dima dzīvo pie viņas, tad kur viņš ir dzīvojis iepriekš? Ja pārvāktos pie Dimas, tad viņam piederētu dzīvoklis. Ja īrēja, tad jau dzīvojot kopā var likt finanses kopā un sameklēt kaut ko lielāku priekš 5 cilvēkiem. Vai arī dzīvoja pie vecākiem.
Tur ir arī lielas finansiālas problēmas, jo sektā sagrābstītais vīrs nav nekāds pelnītājs. Ups!pikarika @ 13.01.2026 17:50Es sāku Marijai sekot,kad vina dzīvoja Ibiza, likas tik forši,kā cilveks bauda dzīvi. Tagad tā vīra 'BĀŠANA' Instagram un laimīgās dzīves tēlošana sāk krist uz nerviem. Var taču redzet,ka viņa nepavisam nav laimīga un nav tas starojums.
Tak jau pie mammas vai kādā alkoholiķu komunālajā dzīvoklī. Un tagad Maška viņam mammiņa. Sorry, bet man viņš šķiet kā tāds liels, nejēdzīgs bēbis 😁 Brīžiem škiet ka vispār neķer laukumu 😁 vismaz Maška tā parāda savu mīļo vīru, varbut tāpēc, ka ne vārda nesaprot latviski😁CallMeAnnika @ 13.01.2026 18:21Es tā iedomājos, ja Dima dzīvo pie viņas, tad kur viņš ir dzīvojis iepriekš? Ja pārvāktos pie Dimas, tad viņam piederētu dzīvoklis. Ja īrēja, tad jau dzīvojot kopā var likt finanses kopā un sameklēt kaut ko lielāku priekš 5 cilvēkiem. Vai arī dzīvoja pie vecākiem.
magdalena333 @ 13.01.2026 19:07Man liekas, ka Dimam ir tik finanses, lai pieticīgi visus pabarotu. Marija iespējams visas savas finanses novirza, lai nomaksātu savu parādu, kad tas būs izdarīts, tad Dima nebūs vajadzīgs. Viņš ir tikai komforts, respektīvi viņa ziedos 2-3 gadus no savas dzīves, lai tiktu no parāda vaļā, Varbūt cer, ka pa šo laiku atkal kļūs par imperatori, vai atradīsies citas peļņas iespējas, bet nu ilgtermiņā es neredzu viņus kopā. Nu neticu, ka Marijai ir vajadzīgs vīrietis, kurš tikai var pavilkt 2 istabu dzīvokli, bet patreizā viņas situācija der pat tas, vai tas derēs, kad viņai vairs nebūs parādu, to mēs vel redzēsim!
Jā, man arī šķiet, ja viņš neķer laukumu. Neesmu no viņa dzirdējusi pat krieviski neko vairāk kā dažas aprautas frāzes. Tāds kā pie barojamās siles ticis pāraudzis sivēns. Nu galvenā riktētāja tajā savienībā ir Mašuļa.Rumblerx @ 13.01.2026 19:26Tak jau pie mammas vai kādā alkoholiķu komunālajā dzīvoklī. Un tagad Maška viņam mammiņa. Sorry, bet man viņš šķiet kā tāds liels, nejēdzīgs bēbis ? Brīžiem škiet ka vispār neķer laukumu ? vismaz Maška tā parāda savu mīļo vīru, varbut tāpēc, ka ne vārda nesaprot latviski?