sauliiite.paula @ 01.12.2025 18:17Veiksmīga imperatore?
Mashka Kakashka @ 01.12.2025 18:31
Viņa izskatās pec riktīga puišeļa. Kā jau te minēja - Korejas popgrupas dalībnieks. Tas nav kompliments. Galīgi pazaudējusies sieviete.
abrakadabra @ 02.12.2025 10:36
Es, protams, atvainojos, bet neviens mani nepārliecinās, ka sievietei tiešām var patikt šāda frizūra. Gaumes ir dažādas, bla bla bla... Bet, nē. Neticu un neticēšu. ?
Nav jau nu gan. Kad Taņai bija Safīrs (kvalifikācija zemāk), tad varēja redzēt, ka viņas alga bija 4ciparu skaitlis, sākoties ar 7. Tagad ir tie 11k., protams, mīnus nodokļi.Dyana @ 01.12.2025 00:46
Bet tie 11tk nav jau alga! Tie 11tk ir iespējami, ka 100% visi nosacījumi izpildīti. Reāli "alga" ir ap 10%, max 20% no tās iespējamās summas konkrētā līmenī.
Kā var nebūt brīvs darba režīms, ja tev nav darba? :DHermiine89 @ 01.12.2025 18:22Viņa kaut ko tur runā par brīvo darba režīmu. Es atvainojos, bet kur tad ir tie labumi no brīvā darba režīma? Neprognozējami ienākumi un milzīgi parādi? Dzīvošana 2istabniekā 5 cilvēkiem Ziepčikā?
CallMeAnnika @ 02.12.2025 21:12Inguna ir NL/Joyou 4 vai 5 gadus, lai sasniegtu PRO jeb Star kvalifikāciju, un pirms nodokļiem 837 eiro. Pēc nodokļiem sanāk zem 600 eiro, jo nodokļu grāmatiņa noteikti ir pamatdarbā.
Apsveicu. 4-5 gadus bojā savu veselību, tērē naudu, lai vienreiz saņemtu zem 600 eiro. :D
Reina @ 02.12.2025 23:53Maška threads latviešu valodas skolotāju tēlo ?

Tad jau labāk šī jaka, nekā netīrais jetijs.ZANZEZAN @ 03.12.2025 07:50
Ļoti sievišķīga būtne. Pilnīgi sexy, Hot un kas tik vel te neiederas. Tā pufaika vispār kā no 90tajiem. Kaut savu dīrāto pūdeli uzrautu, vismaz pēc sievišķa izskatītos, bet tas laikam pēc pagājušā gada piezivojumumiem smird pa gabalu. Ar tām sportenēm gan guļ, gan mājās, gan bērnus ved..pilnīgi sievišķīgi.
Varbūt grieza ar mērķi, lai būtu lētāk? :D Nebūs tik daudz šampūns jātērē.Citronpipars @ 03.12.2025 09:14Par frizūru - var sievietei patikt, un var smuki un seksīgi izskatīties īsi mati, Holivuda pilna, bet, ir liels bet, īsus matus nēsāt ir 100x grūtāk nekā garus. Pie īsiem matiem, lai tie izskatītoa seksīgi, sieviškīgi un smuki ir jābūt piedomatam stilam, jābūt skaistam, stilīgam apgērbam, jo ir tā šaurā līnija, ka vienā momentā īsi mati izskatisies kā džekam, urlai vai vecai sievietei no laukiem dēļ nepiemērota stila. Nemaz nerunasim, ka mati jāveido katru dienu. Man nav tik īsi kā Marijai, bet nu ļoti tuvu, es katru dienu matus mazgāju un veidoju ar apaļās ķemmes fēnu, ļoti piedomāju, lai apgērbs piestav matiem un neizskatos pēc vīrieša vai vecas omes. Marija šausmigi nesaja jau garos matus, taukainā astē, fui, nerunasim nemaz par īsajiem. Matiem pašiem nav ne vainas, vaina ir Marijā.