Vakar vai aizvakar bija kopā Movegym. Nekur nav pazudis.DabaTevivēro @ 21.11.2025 19:29Kur palicis Pēteris? Nesekoju kačai, bet šad tad paskatos un nemanu pēdējā laikā.
Es nesaprotu, ko Maša dara pa dienu. Bērni bērnudārzā un skolā, Dima pat bieži aizved/savāc. Kā viņai nav garlaicīgi?CallMeAnnika @ 21.11.2025 22:10Vakar vai aizvakar bija kopā Movegym. Nekur nav pazudis.
sis vienmēr šokē, kad iekšiņa ar āriņu nesakrīt. Kaut kādiem celulītiem ir piķis, bed diviem zobiem ne..sauliiite.paula @ 21.11.2025 23:31Wtf??? Joyou līdere, bet nevar kroņus ielikt???
sauliiite.paula @ 21.11.2025 23:31Wtf??? Joyou līdere, bet nevar kroņus ielikt???
Claire @ 21.11.2025 07:43Marija liekas viegli iereibusi vakara storijā?
Acis aizpled, runa kļūst lēnāka.
CallMeAnnika @ 21.11.2025 22:29Es nesaprotu, ko Maša dara pa dienu. Bērni bērnudārzā un skolā, Dima pat bieži aizved/savāc. Kā viņai nav garlaicīgi?
sauliiite.paula @ 21.11.2025 23:31Wtf??? Joyou līdere, bet nevar kroņus ielikt???
lai tā būtu, bet neviens sevi cienošs ārsts, neatstāj pacientu bez zobiem. Arī dzīšanas laikā, utt ir pagaidu zobi.Stalkere Jr. @ 22.11.2025 00:29
Kroņa ielikšana prasa zināmu laiku. Ja jāpieaudzē kauls+ implanta ieaugšanās, tas nav mēneša, pat ne pusgada laikā izdarāms. Kādu laiku atpakaļ bija viņai kaut kāds stāsts par zobiem- operācija utt. Iespējams, ka tā arī bija sagatavošanās kroņa likšanai.
Neaizstāvu, bet dažreiz tomēr jūs pārspīlējat.
P.S. Es neesmu MLM darbone ?
Mashka Kakashka @ 22.11.2025 08:18Gudrinieces. Tie komentāri par Katrīnes trūkstošajiem zobiem ir nevietā. Viņa tak stāstīja, ka viņai veica kaula pieaudzēšanu žoklī, jo savādāk nevar ievietot implantu. Šis process nav izdarāms viena mēneša laikā. Var paiet gads un vairāk. Kamēr kauls nepieaug, tikmēr nekādu implantu neliek un ir jāstaigā ar tukšu vietu mutē. Ja tie būtu priekšējie zobi, tad gan jau ieliktu pagaidu zobus uz kādas platītes, bet sānu zobiem ne visi to dara.
Pievienojos. Šis uzdirsiens gan nevietā. Viņa ir stāstījusi atklāti stāstu par zobiem. Nav viss tik vienkārši kā iedzert no rīta BioMatrix. :DStalkere Jr. @ 22.11.2025 00:29
Kroņa ielikšana prasa zināmu laiku. Ja jāpieaudzē kauls+ implanta ieaugšanās, tas nav mēneša, pat ne pusgada laikā izdarāms. Kādu laiku atpakaļ bija viņai kaut kāds stāsts par zobiem- operācija utt. Iespējams, ka tā arī bija sagatavošanās kroņa likšanai.
Neaizstāvu, bet dažreiz tomēr jūs pārspīlējat.
P.S. Es neesmu MLM darbone ?
Plāns dienai ir bezjēdzīgie live Instagramā? :D Vai plānu 885 eiro nodokļu parādam arī saplāno? :D Krājas jau otrs.Tastastas @ 22.11.2025 02:16
Vanniņa, tad paskrollē forumu un Instagram, tad taisa lieliskas pusdienas vīriņam un taisa plānu dienai. Un tad vēl mammiņa iet uz tikšanām. Un deviņos vakarā jau guļot.
magdalena333 @ 22.11.2025 14:44Marija ir super mammiņa, to vien dara kā ir 24/7 mammiņa, un sevi nebeidz slavēt, bet bērni līdz 4 gadiem sēž pamperos, zīž īkšķus, ir problēmas ar uzvedību, mācībām, zobiem, kājām un sarakstu varētu turpināt. Neitam jau 10 gadi, bet bērns bez skolas neapmeklē nekādus pulciņus (izņemot to boksu pāris mēnešus, lai izvilktu vairāk naudas alimentiem), ā vēl kaut kas bija īsu brīdi, laikam florbols, bet tad acīmredzot mammiņa sagura.
Man arī ir jautājumi, ar ko tieši Marija nodarbojas esot mammiņa 24/7?