Un ko darīt ar Mašas bērnu, kurš ir agresīvs? Pati vairākkārt to ir stāstījusi. Vai tiešām tikai tēvi ir iedevuši traumas un mammiņa nav vainīga?MatildeR @ 07.11.2025 08:37Marija vakar story pateica, ka ja persona ir homoseksuāla, tā tāda nav piedzimusi, tai ir kādas bērnības traumas un tai ir jāiet ārstēties. Interesanti kā viņa izskaidrotu to, ka arī zvēri dabā ir homoseksuāli.
Katru rītu saka, ka nespēj iedomāties bez BioMatrix, ka tas atrisina problēmas, bet kad parādās herpes un citas problēmas, tad saka, ka ATKAL jāatsāk dzert. :DMatilde23 @ 07.11.2025 09:30
Egita ir neizglītota, nekomp(i)tenta bez sertikātiem ?tante. Nenoliedzami, dr. Agnese Ruskule ir viena no TOP dermatologiem Latvijā. Brīnos, ka nav sadevusi pa ādu egitai, ka lieto visus NL sūdus pēc kārtas (ceru, ka dr. to vienkārši nezin). Bet visvairāk es brīnos, ka lauvenei ir ādas problēmas, ka jālieto antibiotiku ziedes un iekšķīgi arī tabletes. Tak ar putām uz lūpām un feikiem foto brēc, ka tas sūda matrix atrisina VISAS ādas problēmas. Viņas dzird, ko viņas runā??? Dirš kā zariņgovis… oi, kā šauj sev kājā. Krievu urlas nebeidz pārsteigt. Viņām visām laikam urlu sertikāti pa GASTROENTOLOĢIJAS TĒMU kabatā ???
Viņa tur vispār ne pa ķeksi vakar sarunāja,šodien mēģina attaisnot savu teikto.Vienādi Dieva priekšā ,bet tomēr nav vienādi un jaiet ārstēties.Pati Drāmu karaliene,bet redz viņiem trakākas drāmas.Pati nesaprot ko runā😂CallMeAnnika @ 07.11.2025 14:22Un ko darīt ar Mašas bērnu, kurš ir agresīvs? Pati vairākkārt to ir stāstījusi. Vai tiešām tikai tēvi ir iedevuši traumas un mammiņa nav vainīga?
Es labāk uzturos sabiedrībā, kurā ir geji, lesbietes, kuri nav agresīvi, nekā 'pareizas' orientācijas agresīvu tipu vidē.
Viņai gadījumā vecajos labajos laikos nebija kaut kāds labākais draugs gejs, ar ko viņa dirnēja Rafas villā pie baseina? Kaut ko miglaini atceros. Bet vispār kopumā šīs sektas, vienalga kā sauktos, kultivē baisos auzpriedumus tajos naivuļos. Man bija kolēģe no prieka vēsts, kas apgalvoja, ka nonākšu ellē, jo neesmu aktīva kristiete. Bez variantiem.magdalena333 @ 07.11.2025 15:53Marija tiešām iet kukū, ar steigu viņai ieteiktu paņemt detoksu no IG, ar katru dienu lielākas samazgas nāk ārā. Tas komentārs par gejiem, man trūkst vārdu.