amnēzija @ 04.10.2025 19:26Raidījuma vadītāja - "vot", "davai", "notiekās".. iesāk jautājumu ar "viņus", bet noslādz ar "viņām". ?
Matilde23 @ 06.10.2025 12:52
Rubrikas “vadītājai” būtu jāiziet runas mākslas skola. Tie žargonismi ir nepārspējami- davai, nočekot, samenedžēt… ar steigu jāmet nost šī publiskās uzstāšanās mentore!!! Nu nevar visi vadīt raidījumus un publiski uzstāties, kādam arī ir “jāstāv korī aizmugurē un jāsit trijstūris”. Es nevaru… Māmiņu klubs izmisumā? Nevar paņemt un apmaksāt normālu vadītāju??? Šis raidījums jau arī paliek pa dzeltenās preses slejas klaču pačalošanu ?.
magdalena333 @ 06.10.2025 21:39Nedomāju. Manuprāt, viņa vilks līdz pēdējam, lai negulētu ar to Dimu.
nu man ar tā šķita pēc kāzu bildēm! Bet nu maz kas gadās- nepareiz lenķis utt…noidea @ 06.10.2025 21:29Viņa tak atkal ir stāvoklī!!!!
ceru, ka to govi netaisās aicināt. Zinat par kuru runāju. Vienreiz jau mēģināja Māmiņklubā iebīdītamnēzija @ 06.10.2025 14:29
Ok, pārrakstījos. Rubrikas vadītājai ar runu čābīgi. Raidījuma vadītājai viss ir kārtībā.
Es laikam arī mazliet nesaprotu šo Egitas atsevišķo rubriku. Gana līdzīgi ir ar Ditas viesiem. Mammas, kurām arī ir karjera. Stipras sievietes. Šajā sezonā vismaz divos raidījumos tādas ir intervējusi. Kāpēc vēl Egitai ar līdzīga satura rubriku iekšā bija jālien? ?♀️ Vai Egita savas "draudzenes" izdomāja pareklamēt? ?
noidea @ 06.10.2025 21:29Viņa tak atkal ir stāvoklī!!!!
Vārdotāja @ 06.10.2025 22:26nu man ar tā šķita pēc kāzu bildēm! Bet nu maz kas gadās- nepareiz lenķis utt…
amnēzija @ 06.10.2025 23:44Sen jau Egitai profilā rakstīts - iedvesma sievietei? Uz ko, diez, iedvesmos? Uz JOYOU biznesu? Citu interešu viņai nav. ??
Slikti iedvesmo, ka kvalifikācijas ne tās spožākās ? septembris vēl sliktāks nekā augusts.
Melleņkūka @ 07.10.2025 06:21Kāpēc tieši Marija bērnus ar 2 gadu (!) starpību sauc par dvīņiem? ? Man šķiet, ka viņa, Egita un Katrīne ir liels piemērs, ka ilgstoša pulveru darbība ir kaitīga smadzeņu darbībai.
amnēzija @ 06.10.2025 23:44Sen jau Egitai profilā rakstīts - iedvesma sievietei? Uz ko, diez, iedvesmos? Uz JOYOU biznesu? Citu interešu viņai nav. ??
Slikti iedvesmo, ka kvalifikācijas ne tās spožākās ? septembris vēl sliktāks nekā augusts.
Mashka Kakashka @ 07.10.2025 06:57
Egita ir iedvesma sievietēm. Iedvesma nepievienoties Joyou, lai nebūtu tādu nodokļu parādu kā viņai, tomēr izglītoties, lai nebūtu tik dumja kā viņa. ?
Mājā vēl nedzīvo un nepārvācas, iespējams, ka nemaz nav paņēmuši to, kuru bija skatīt. Vēl viens bērns būtu iemesls, lai pārvāktos ātrāk. :Dnoidea @ 06.10.2025 21:54
Kurš teica, ka no viņas Пельменьчик-a. Zinot mashku- nepārsteigtu nekas.
Kuras tur ir līdz šim bijušas? Darja, Didrihsone, kura vēl? Noteikti būs Kača, Inga, Elīna. Rita noteikti nepiedalīsies.Vārdotāja @ 06.10.2025 22:27ceru, ka to govi netaisās aicināt. Zinat par kuru runāju. Vienreiz jau mēģināja Māmiņklubā iebīdīt
Viņa tievē katru mēnesi un dažreiz pat vairākas reizes mēnesī. :D Un tā jau 6 gadus.amnēzija @ 06.10.2025 23:36
Hinkāļi, hačapuri, maizītes... labi pa(pie)ēdusi. Ne velti teica, ka pa vasaru pieņēmusies svarā. Tas nekas, ka vasarā sāka tievēt, jo kāzu kleitā vajadzēja izskatīties labi ?