Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 7780
Reģ: 14.09.2024
ZANZEZAN @ 26.09.2025 23:44
labākais ir dzert flimflow kaut kur pie restorāna, no ārpuses, uz taciņas kur visi staigā, skatoties uz zivīm.
Principā tik forši, ka meitenes pērciet lidmašīnas biļetes.
Varēsiet uz terases, tur kur Egita, dzert matriksu, kas atradīsies visu ķermenī un sāks adaptēt

Pēdējo 24h saturs ir diezgan nožēlojams - viens īss room tour, reels peldoties, braukšana no restorāna uz bungalo. Un visi būsti un flovi pēc kārtas. Cik tur laika neaiziet - viens iefilmēt, bet pēc tam vēl visu montēt un uzrunāt tekstu pa virsu.
Lieliska atpūta, dodiet iespēju kļūt par Džodžo līderi, lai varu atvaļinājumu veltīt darbam, nevis tai vietai, kur esmu aizbraukusi. 🥳
27.09.2025 07:25 |

Reitings 2553
Reģ: 07.02.2024
Mashka Kakashka @ 26.09.2025 20:20
Bļā.. Es nevaru.. “masha.latviete
Ziniet ar ko ekstraverts galvenokārt atšķirās no introverta? Abi varbūt diezgan komunikabli, bet galvenā atšķirība ir kā mēs izdzīvojam labas/sliktas emocijas. Introverts izdzīvo iekšēji, ne vārda nepasakot. Pat tuvākie var nezināt ka kaut kas notiek Ekstravertam (man) ir jāpazino 100x un visiem apkārt par savām sajūtām lai ātrāk atgūtu līdzsvaru Šobrid izdzīvoju “atslēgas personas efektu” Man bija MANU sapņu kāzas – divatā, bet skaisti Man uzrakstīja skaistus vārdus 100500 cilvēku A es sēžu jau otro dienu un gaidu ?
Vakar uzreiz pēc laulības reģistrācijas Dimam uzreiz uzrakstīja mamma, viena māsa, otra piezvanīja apsveikt Bet es… Sēžu un gaidu ? kad mana mamma man uzrakstīs… Uzrakstīju šo lai ātrāk atlaistu..”
Kādi bļe Marijai 100500 cilvēki uztakstījuši???? Iedomātie Marijas vienradži???? Pati publiski paziņoja, ka mammu neaicinās uz kāzām un pati mammai nemaz neseko Instagramā?! OMG!!!!! Marija!!! Tu esi tik sapista savā domāšanā un dzīves uztverē!!! Ej ārstē savu psihi!! Nopietni!!! Tu esi garīgi atpalikusi un morāli slima!!!!

Bet tad, kad mašai vajag kaut kur nogrūst savius bērnus, kad pati vandās apkārt vai grib pabūt viena mājās, tad gan negaida, kad mamma piezvanīs, gam jau pati zvana un organizē bezmaksas aukli, tad mammai var piezvanit, sarunāt un aizvest bērnus. Dubulta morále.
27.09.2025 07:32 |

Reitings 17401
Reģ: 21.09.2023
Japānas princese @ 27.09.2025 07:32

Bet tad, kad mašai vajag kaut kur nogrūst savius bērnus, kad pati vandās apkārt vai grib pabūt viena mājās, tad gan negaida, kad mamma piezvanīs, gam jau pati zvana un organizē bezmaksas aukli, tad mammai var piezvanit, sarunāt un aizvest bērnus. Dubulta morále.
Man šķiet, ka viņa ar savu māti vispār nekontaktētos, ja nevajadzētu regulāri bezmaksas aukli.
27.09.2025 09:26 |

Patīk
Reitings 59834
Reģ: 12.10.2022
Vārdotāja @ 26.09.2025 22:46
vo, vo. Tik pat labi uz Filipīnām varēja aizbraukt- tur ir ko redzēt. Dominikāna- garlaicīgi, bet arī forši. Un piekrītu viedoklim, ka Kača gribēja braukt ar Pēteri, bet nesanāca.
Maldīvas- ar nepacietību gaidu viņu ekskursijas un piedzīvojumus??
Apbrīnoju, kā te dažas runā - ai, Maldīvas, kas tur tāds. Tajā pat laikā forumā ir diskusijas, kur prasa, kā pelnīt vairāk par minimālo. :D (Šis nav konkrēti uz tevi, bet vispārīgi).
Starp citu, nesen biju Polijā, un jāsaka, ka pat Polija ir apbrīnojami skaista un tur ir ko darīt. Katrai valstij savs šarms. Ja aizbrauc uz valsti, nofilmē storijus, bet sēž pie baseina un triec iekšā pulverus, tad gan, vismaz es nesaskatu, tur pievienotās vērtības nav.
Es vairāk brīnos par to, ka Deluxemagictravel iedeva sadarbību, bet viņas pēc tam stāstīs, ka aizbrauca uz Maldīvām, pateicoties Joyou.
27.09.2025 12:34 |

Reitings 7780
CallMeAnnika @ 27.09.2025 12:34
Apbrīnoju, kā te dažas runā - ai, Maldīvas, kas tur tāds. Tajā pat laikā forumā ir diskusijas, kur prasa, kā pelnīt vairāk par minimālo. :D (Šis nav konkrēti uz tevi, bet vispārīgi).
Starp citu, nesen biju Polijā, un jāsaka, ka pat Polija ir apbrīnojami skaista un tur ir ko darīt. Katrai valstij savs šarms. Ja aizbrauc uz valsti, nofilmē storijus, bet sēž pie baseina un triec iekšā pulverus, tad gan, vismaz es nesaskatu, tur pievienotās vērtības nav.
Es vairāk brīnos par to, ka Deluxemagictravel iedeva sadarbību, bet viņas pēc tam stāstīs, ka aizbrauca uz Maldīvām, pateicoties Joyou.

Nu tas jau nedaudz pēc Kačas izklausās - visas, kas raksta forumā ir stulbas, resnas, neglītas un nabagas. 😂
es domāju, ka daudzas te pelna pietiekami un ir tik izglītotas, lai redzētu patiesību var Džodžo, Didrihsoniem un citiem ietekmeļiem. Un šiem dur sirsniņā, ka patiesību vien runājam. 😂
Anyway, domāju, ka tas deluxmagictravel ir iegrābies. Ok, viņus dažos storijos ietago, bet principā šis viss ir par un ap Džodžo. Un nekas netiek pastāstīts - jā, lūk, man piedāvāja tas un tas šādu ceļojumu. Viņi ir noorganizējuši to un to, utt. Viņiem vēl ir tādi un šādi piedāvājumi.
Un kāds ar īsāku atmiņu droši vien jau aizmirsis, ka pirms pāris nedēļām Kača priekā lēkāja, ka viņai esot TĀDS piedāvājums braukt uz TĀDU galamērķi. Kāpēc ir jādāvina ceļojums tik sekliem cilvēkiem? Visticamāk, ka tur ir būs nulle ieguvuma uzņēmumam.
Lai arī man ne pārāk patīk tie Sapņu mednieki, bet viņu ceļojumos vienmēr ir skaidrs norādīts, kas ir sadarbība un, ja tie ir tūroperatori, tad viņus arī labi noreklamē.
27.09.2025 12:59 |

Patīk
Reitings 59834
Japānas princese @ 27.09.2025 07:32

Ļoti patika zem Mašas posta komentārs, ka māte bija klāt, kad meita bija "imperatore" (jā, tieši tā arī nosauca Mašu), bet tagad tā nav, jo meita vairs nav "imperatore". Un ka Maša pati ziedu laikos skatījās uz citiem no augšas.
27.09.2025 14:18 |

Reitings 1686
Reģ: 03.03.2020
Skaidrs, ka Maškas māte nav apmierināta, viņa daudz vairāk par pašu Mašku centās saglabāt attiecības ar Rafu, veda Vitu tikties. Protams, savs aprēķins tur ir un var arī saprast, mazbērniem nākotne būtu nodrošināta un arī pašai uz nabagmāju nebūtu vecumā jāiet…. A kas tagad, aprecēja dizaineri, ne viņam nauda, ne tie viņa bērni. Nerunājot par to, ka Maška jau pirmo reizi gatavojoties kāzām ar šo, paziņoja, ka savu māti negrib tur redzēt.
27.09.2025 14:38 |

Patīk
Reitings 59834
Tastastas @ 27.09.2025 12:59

Nu tas jau nedaudz pēc Kačas izklausās - visas, kas raksta forumā ir stulbas, resnas, neglītas un nabagas. ?
es domāju, ka daudzas te pelna pietiekami un ir tik izglītotas, lai redzētu patiesību var Džodžo, Didrihsoniem un citiem ietekmeļiem. Un šiem dur sirsniņā, ka patiesību vien runājam. ?
Anyway, domāju, ka tas deluxmagictravel ir iegrābies. Ok, viņus dažos storijos ietago, bet principā šis viss ir par un ap Džodžo. Un nekas netiek pastāstīts - jā, lūk, man piedāvāja tas un tas šādu ceļojumu. Viņi ir noorganizējuši to un to, utt. Viņiem vēl ir tādi un šādi piedāvājumi.
Un kāds ar īsāku atmiņu droši vien jau aizmirsis, ka pirms pāris nedēļām Kača priekā lēkāja, ka viņai esot TĀDS piedāvājums braukt uz TĀDU galamērķi. Kāpēc ir jādāvina ceļojums tik sekliem cilvēkiem? Visticamāk, ka tur ir būs nulle ieguvuma uzņēmumam.
Lai arī man ne pārāk patīk tie Sapņu mednieki, bet viņu ceļojumos vienmēr ir skaidrs norādīts, kas ir sadarbība un, ja tie ir tūroperatori, tad viņus arī labi noreklamē.
Zinu, ka izklausījos pēc Joijistēm, bet tomēr Maldīvas ir salīdzinoši dārgākas nekā citi galamērķi + arī nepietiek ar 1 nedēļas ceļojumu tur. Kača var storijos lielīties ar biežo ceļošanu, jo arī tur ir savas priekšrocības, ja vīrs strādā aviācijā, bet lielākā daļa citu Joyou darboņu pat neizbrauc ārpus Latvijas robežām. Tas arī izskaidro to, kāpēc ir Joyou. :D
Piekrītu par to, ka lielais vairums forumnieces, kuras tiek salīdzinātas ar bomzēm, pelna ļoti labi un ir laimīgākas ikdienā nekā Joyou darbones.
Un par visiem 100% piekrītu, ka Deluxemagictravel uzsauc ceļojumu, lai viņas reklamētu Travel kompāniju, bet viņas reklamē JOYOU. Un vēl pēc tam teiks, ka viss šis ir pateicoties JOYOU.
Uzrakstīšu uzņēmumam, jo interesē viņu viedoklis, vai tas viņiem ir pieņemami. Jo tur primāri netiek reklamēta viņu ceļojumu kompānija, bet Joyou.
27.09.2025 16:04 |

Patīk
Reitings 59834
Apskatījos magictravel.lv mājaslapu. Saprotu, kāpēc viņām (vismaz Katrīnei) uzsauca šo sadarbību. Par daudzām valstīm vēl pat nav izveidoti piedāvājumi, tur, kur ir, ļoti virspusēji aprakstīta programma. Vienas valsts piedāvājumā bija tuvu 1800 eiro bez lidojuma biļetēm, kas varbūt nav tik dārgi, tomēr tirgū var atrast daudz lētāk no zināmām ceļojumu aģentūrām.
Tāpat ir norādīti eksluzīvie ceļojumi, ar konkrētu viesnīcu, kas ir iekļauts, bet cena pēc pieprasījuma. Zinu, ka biļešu cenas var svārstīties, bet klienti grib zināt + - cenu, vismaz sākot no.
Gan jau kāds izvēlēsies šo ceļojumu firmu.
27.09.2025 16:38 |

Reitings 1497
Reģ: 07.02.2023
CallMeAnnika @ 27.09.2025 16:04
Zinu, ka izklausījos pēc Joijistēm, bet tomēr Maldīvas ir salīdzinoši dārgākas nekā citi galamērķi + arī nepietiek ar 1 nedēļas ceļojumu tur. Kača var storijos lielīties ar biežo ceļošanu, jo arī tur ir savas priekšrocības, ja vīrs strādā aviācijā, bet lielākā daļa citu Joyou darboņu pat neizbrauc ārpus Latvijas robežām. Tas arī izskaidro to, kāpēc ir Joyou. :D
Piekrītu par to, ka lielais vairums forumnieces, kuras tiek salīdzinātas ar bomzēm, pelna ļoti labi un ir laimīgākas ikdienā nekā Joyou darbones.
Un par visiem 100% piekrītu, ka Deluxemagictravel uzsauc ceļojumu, lai viņas reklamētu Travel kompāniju, bet viņas reklamē JOYOU. Un vēl pēc tam teiks, ka viss šis ir pateicoties JOYOU.
Uzrakstīšu uzņēmumam, jo interesē viņu viedoklis, vai tas viņiem ir pieņemami. Jo tur primāri netiek reklamēta viņu ceļojumu kompānija, bet Joyou.
tiešam ! !! Lielākās fanes un tās dažas menedžeres ārpus savas sētas vai dzīvokli nekur nebrauc un tad katrs NL pasākums ir kà notikums 🤭 .
27.09.2025 16:48 |

Reitings 7612
Reģ: 20.09.2022
Tastastas @ 27.09.2025 12:59

Nu tas jau nedaudz pēc Kačas izklausās - visas, kas raksta forumā ir stulbas, resnas, neglītas un nabagas. ?
es domāju, ka daudzas te pelna pietiekami un ir tik izglītotas, lai redzētu patiesību var Džodžo, Didrihsoniem un citiem ietekmeļiem. Un šiem dur sirsniņā, ka patiesību vien runājam. ?

Ui, nesalīdzini "Sapņu mednieci" ar Katrīni. Viņai ceļojumi ir citādāki un ir daudz padomu un ieteikumu, ko un kā darīt, ko un kur redzēt. Katrīne ceļo, pat ne uz pusi, ne tā 🤣 un arī aprakstīt ceļojumu tā nespētu 🫣
27.09.2025 18:03 |

Reitings 7780
CallMeAnnika @ 27.09.2025 16:04

Protams, nevar jau zināt, kāds viņai ir tas uzdevums, varbūt jāsagatavo kādi materiāli par vietām, ko vēlāk uzņēmums pats izmantos savām vajadzībām 🤷🏼‍♀️
27.09.2025 18:03 |

Reitings 7780
amnēzija @ 27.09.2025 18:03

Ui, nesalīdzini "Sapņu mednieci" ar Katrīni. Viņai ceļojumi ir citādāki un ir daudz padomu un ieteikumu, ko un kā darīt, ko un kur redzēt. Katrīne ceļo, pat ne uz pusi, ne tā ? un arī aprakstīt ceļojumu tā nespētu ?

Es, protams, nesalīdzinu visā visumā ar Sapņu mednieci, divi pilnīgi atšķirīgi profili. Lai gan arī Alīna man personīgi nesimpatizē un atstāj ārkārtīgi augstprātīgas, "es visu zinu labāk" personas iespaidu, ceļot un rakstīt par to viņa māk.
Es vienkārši salīdzinu to, kā tiek parādīts apmaksātas reklāmas ceļojumu saturs - vieniem tikai ietagojot firmu, un neko īsti nepaskaidrojot, un otriem, sniedzot detalizētus paskaidrojumus un parādot jēdzīgu reklāmu.
27.09.2025 18:11 |

Reitings 940
Reģ: 18.04.2025
Gada jaunvārds - SNORKULĒŠANA 😂
27.09.2025 18:28 |

Reitings 259
Reģ: 12.09.2019
Marija pie galda ar radiem izskatās kā no padomju filmām 😀
27.09.2025 18:49 |

Reitings 181
Reģ: 16.07.2024
Melleņkūka @ 27.09.2025 18:28
Gada jaunvārds - SNORKULĒŠANA ?

Nu egitas runas kultūra ir bērnudārzs. Punkts. Bet viņa arī sāk publiski iznest ēšanas kultūru, kur laiza nazi brokastīs 😳. Viņa, protams, nezin, ka nazīti novelk gar dakšiņu 🤯. Grib būt publiska persona, bet iemācies PRIMITĪVAS lietas- manieres, etiķeti, inteliģenci. Bet, ja vasiļevska ir piemērs, kura pati visu laiku publiski laiza pirkstus pēc savas melnās brīnumdziras atvēršanas un notašķīšanās, tad, ko var gaidīt. Karaļēvas atradušās. Es nevaru, kur var būt šitādas prastas būtnes.
27.09.2025 18:57 |

Reitings 470
Reģ: 15.02.2022
Claire @ 27.09.2025 18:49
Marija pie galda ar radiem izskatās kā no padomju filmām ?
tieši šo nodomāju
27.09.2025 19:17 |

Reitings 470
Reģ: 15.02.2022
+ Pa gabalu var redzēt, ka no mīlestības tur smaka nav mašai ar “vīru”.
27.09.2025 19:22 |

10 gadi
Reitings 881
Reģ: 16.08.2009
Man iekrita acīs, ka laulības gredzeni ir kreisajā rokā uzvilkti.
27.09.2025 19:46 |

Reitings 7612
Reģ: 20.09.2022
Matilde23 @ 27.09.2025 18:57

Nu egitas runas kultūra ir bērnudārzs. Punkts. Bet viņa arī sāk publiski iznest ēšanas kultūru, kur laiza nazi brokastīs ?. Viņa, protams, nezin, ka nazīti novelk gar dakšiņu ?. Grib būt publiska persona, bet iemācies PRIMITĪVAS lietas- manieres, etiķeti, inteliģenci. Bet, ja vasiļevska ir piemērs, kura pati visu laiku publiski laiza pirkstus pēc savas melnās brīnumdziras atvēršanas un notašķīšanās, tad, ko var gaidīt. Karaļēvas atradušās. Es nevaru, kur var būt šitādas prastas būtnes.

Kad tur ir bijusi kaut kāda kultūra? 😂
Arī publiskos pasākumos kādas uz skatuves kāpj 🫣
27.09.2025 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits