Skābene @ 25.09.2025 23:21Viņas pasniedz to ceļojumu tā itkā neviens bez viņām nekad nebūtu nekur lidojis, nekad nebūtu atradies lidostā, tax free, ēdamzonā utt. Abas tik prastas, jānofilmē tak ir katrs lidostas stūris.
amnēzija @ 25.09.2025 22:23
To māju vai tad nepārdeva? Ja nemaldos, tāpēc viņiem teica izvākties. ? vai tomēr darījums nav noticis un iemesls cits, kāpēc lika izvākties? ?
ZANZEZAN @ 25.09.2025 22:50Viena līdere par pēdējām kapeikām precas, divas citas par pēdējām kapeikām aizbrauc divatā (!) Ceļojumā uz valsti, kur nav sezonā un kur nav ko darīt, kā gulēt pludmalē. Iztērēt tik laika ceļā, lai dažas dienas divatā pasauļoties?
Gaidu kad bus kačas rumtūrs... bet gan jau nebūs, jo nav jau ko rādīt, nav nekāds ekskluzīvais namiņš uz ūdens.
Jojū-un dzīve podā, pērciet jojū un būs jums jojū.
Mashka Kakashka @ 26.09.2025 07:51Vasiļevskai un Egitai tas ceļojums tik prasts izskatās, jo bāž fonā to plastmasas Joyou glāzi. Gan jau to dvieli arī drīz izvilks. Teiks paldies Joyou, tas nekas, ka ceļojums uz sadarbību. ? Riktīgs urlu stils, zīmēties ar “dārgām” lietām, par kurām pašas nemaksā, kaut Egitai ir nodokļu parādi. Kāpēc nekur storijos un postos nav ieraksti, ka tā ir sadarbība? ? PTAC jau klauvē pie durvīm.
Man viņas besī, bet vai tiešām ceļot var tikai tad, ja paliek naktsmītnēs pa 10k diennaktī?ZANZEZAN @ 25.09.2025 22:50Viena līdere par pēdējām kapeikām precas, divas citas par pēdējām kapeikām aizbrauc divatā (!) Ceļojumā uz valsti, kur nav sezonā un kur nav ko darīt, kā gulēt pludmalē. Iztērēt tik laika ceļā, lai dažas dienas divatā pasauļoties?
Gaidu kad bus kačas rumtūrs... bet gan jau nebūs, jo nav jau ko rādīt, nav nekāds ekskluzīvais namiņš uz ūdens.
Jojū-un dzīve podā, pērciet jojū un būs jums jojū.
viņai bieži acis mirdzēja no izdzertā alko daudzuma😁magdalena333 @ 26.09.2025 08:48Tā tiešām izskatās, ka pa pēdējo naudu noīrēja māju, un Dima pateicis, ka, ja spēsi uz sadarbībām uztaisīt kāzas tad ieradīšos!
Cik ļoti lielā bezizejā Marija ir, ja gatava precēties pa ātro, lai vismaz kādu jumtu virs galvas Dima nodrošina. Nu neredzu es tur nekādu mīlestības acīs. Ar visiem iepriekšējiem večiem viņai acis mirdzēja, kusa pie austeru šķīva, te izskatās pēc riktīgi fiktīvām laulībām.
To Dimu nevar saprast, vai viņam tā pašvaki ar to naudu, ka pat nevarēja topošai sievai līgavas kleitu nopirkt, vai šis jau ir nospraudis robežas un vairāk kā jumtu virs galvas un ēdienu uz šķīvja Marija ar bērniem nedabūs no viņa.
Hmmm1 @ 25.09.2025 16:48
Nu izskatās, ka ir izīrējuši māju pa tiem 800 eiro, jo ss.lv sludinājumos vairs nav ?
CallMeAnnika @ 26.09.2025 08:47Man viņas besī, bet vai tiešām ceļot var tikai tad, ja paliek naktsmītnēs pa 10k diennaktī?
Neizskatās nepavisam slikti. Viņas neņemtu neko nelaistu un netīru, jo mērķis jau ir pievilināt jaunas, naivas sievietes piramīdshēmai. Tas nekas, ka vienai parādi gaida mājās. :D
Tonya @ 26.09.2025 12:29
Man arī viņas besī. Bet arī neredzu neko sliktu apartamentos. Labi, "biznesa partneres", bet nav jau tā, ka nav draudzenes. Jūs ar draudzeni nevarētu vienā gultā gulēt? Uzreiz medusmēnesis? :D
Tastastas @ 26.09.2025 13:07
Nu, pirmkārt, es neizvēlētos šo galamērķi, lai ar draudzenīti tur dodots.
Otrkārt, gultu es dalītu ar draudzeni naudas ekonomijas nolūkos. Šī ir sadarbība un Džodžo, taču ir par "lakšarī" dzīvi. Gultas dalīšana, sorry, bet nav nekāds "lakšarī".
Tastastas @ 26.09.2025 13:07
Nu, pirmkārt, es neizvēlētos šo galamērķi, lai ar draudzenīti tur dodots.
Otrkārt, gultu es dalītu ar draudzeni naudas ekonomijas nolūkos. Šī ir sadarbība un Džodžo, taču ir par "lakšarī" dzīvi. Gultas dalīšana, sorry, bet nav nekāds "lakšarī".
Es gan atceros, ka mājas numurs viņai bija 8.Mashka Kakashka @ 26.09.2025 05:59
Tā nav Egitas īrētā māja, bet gan blakus māja. Egita īrēja dvīņu mājas labo pusi, tagad izīrē dvīņu mājas kreiso pusi.
Tikai nesaprotu, kas tā par sadarbību. Līdz šim nekas nav ietagots un pierakstīts Paid Partnership. Katrīne parasti norāda visur. Tagoja Radisson viesnīcu, bet vai tiešām lielais Radisson tīkls dotu viņai sadarbību?Mashka Kakashka @ 26.09.2025 07:51Vasiļevskai un Egitai tas ceļojums tik prasts izskatās, jo bāž fonā to plastmasas Joyou glāzi. Gan jau to dvieli arī drīz izvilks. Teiks paldies Joyou, tas nekas, ka ceļojums uz sadarbību. ? Riktīgs urlu stils, zīmēties ar “dārgām” lietām, par kurām pašas nemaksā, kaut Egitai ir nodokļu parādi. Kāpēc nekur storijos un postos nav ieraksti, ka tā ir sadarbība? ? PTAC jau klauvē pie durvīm.
Kača ielikusi vien sirsniņas posta komentāros. No Egitas klusums. :DMashka Kakashka @ 26.09.2025 07:54Neviena lielā enelšica, kā Vasiļevska un Egita, nav apsveikusi Mariju ar viņas kāzām. Kā tā? Kur ziedu pušķis, kurš ar kurjeru atsūtīts? Lielā draudzība cauri, jo Marijai nav komandas un nav vairs Joyou augšgalā? Tas pats būs ar Egitu, kad Vasiļevskai viņa vairs nebūs izdevīga Joyou. Tās draudzības tur ir tik mākslīgas un tendētas tikai priekš Instagram.
CallMeAnnika @ 26.09.2025 13:42Kača ielikusi vien sirsniņas posta komentāros. No Egitas klusums. :D
Maša jau sen vairs nav augstumos. Ja vēl Egitu velk līdzi un viņa cenšas tēlot, tad Maša jau sen kā nokritusi no troņa un līderes statusa.