sauliiite.paula @ 02.09.2025 16:05Egitai atkal jauns vārdu salikums - “redžu tēma”(redzes tēma), manuprāt, viņai vajag ar steigu sadarbību ar logopēdu.?#EgitasTēma
ceri vien😆😆😆😆amnēzija @ 02.09.2025 17:32
Viņa to stāstīs MK brokastīs? ? Tad jau, lai veiksmīgā biznesmene pastāsta visu godīgi, kā ir, ka nodokļus nemaksā.
sauliiite.paula @ 02.09.2025 16:05Egitai atkal jauns vārdu salikums - “redžu tēma”(redzes tēma), manuprāt, viņai vajag ar steigu sadarbību ar logopēdu.?#EgitasTēma
Matilde23 @ 02.09.2025 17:48
Kā egita teiktu: sadarbība UZ logopēdu. “Tā teikt, šodien man jāietA uz konsultāciju, uz logopēdu, kas man iedos sertikātu, ka drīkstu vadītA māmiņklubā kādu tēmu sadaļu.” Ui…
Matilde23 @ 02.09.2025 17:48
Kā egita teiktu: sadarbība UZ logopēdu. “Tā teikt, šodien man jāietA uz konsultāciju, uz logopēdu, kas man iedos sertikātu, ka drīkstu vadītA māmiņklubā kādu tēmu sadaļu.” Ui…
Augusta kvalifikācijas:CallMeAnnika @ 02.08.2025 15:12Jūlija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP1 / DT.
Egita - B3 / DS.
Maša - B1 / 1S.
Agneta, Īrijas Inga - M3 / Star.
Inga P. - M2 / Master Elite.
Foxa - Active.
Krasta - R.
"Lielā diskusija: Māmiņu bizness: saki Jā! savam sapnim! Piedalās aktīvas mammas un uzņēmējas Egita Lauva, Katrīna Sauliete un “Smalkais Muslis” veidotāja Ilze Kalāce".amnēzija @ 02.09.2025 17:32
Viņa to stāstīs MK brokastīs? ? Tad jau, lai veiksmīgā biznesmene pastāsta visu godīgi, kā ir, ka nodokļus nemaksā.
:D:D:D:D:D:D 1:1 kā Egita teiktu. :DMatilde23 @ 02.09.2025 17:48
Un Maša vēl gribēja iestāstīt visiem, ka patīkot braukt ar sabiedrisko, bērni lūdzas braukt ar trolejbusu, un Mašai patīk staigāt. :DBugsPony @ 02.09.2025 21:07Pirms käda laika, kad Mustangam bija liegums, Marija baigi lepojās, ka dienā savāc tik daudz soļus ejot. Pat 7km vienā virzienā nokātoja un pie reizes ar sabiedrisko izbraukājās. Tagad, kad Mustangs atkal ir, par soļošanu aizmirsusi, dibens pielipis pie autokrēsla, pat piecus metrus vairāk nav spējīga noiet. Ja būtu iespējams, pat no virtuves līdz vannasistabai labprāt aizbrauktu ar to benzīna kapsētu.
CallMeAnnika @ 02.09.2025 21:31"Lielā diskusija: Māmiņu bizness: saki Jā! savam sapnim! Piedalās aktīvas mammas un uzņēmējas Egita Lauva, Katrīna Sauliete un “Smalkais Muslis” veidotāja Ilze Kalāce".
Protams, kur Katrīne, tur jābūt arī Egitai. :D Ja Katrīne vēl var sevi saukt par uzņēmēju, tomēr daudz kur darbojas, tad Egita? Ko tieši viņa var pastāstīt? Kā pildīt sapņus, iegūt brīvību, vai nemaksāt nodokļus? MK pats sevi noraks.
CallMeAnnika @ 02.09.2025 21:15Augusta kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita - B2 / 2S.
Maša - B1 / 1S.
Agneta, Īrijas Inga - M3 / Star.
Inga P. - M2 / Master Elite.
Foxa - Active.
Egitai nespīd Grand bonus. Un Katrīnei pat ir labāk, ka +- 10k nebūs jādala ar kādu.