magdalena333 @ 04.05.2025 17:55Nulle emocijas. Izskatās uzspiests smaids, mulsums, neveikli pieskārieni. Pilnīgi ne tuvu tām emocijām, ko Marija translēja ar Robertu, Rafu un turku. Ja viņa vēl nesen teica, ka Rafa ir viņas mūžu mīlestība, Robertam ne tik sen smaidīja ar smaidu līdz ausīm, kā var būt, ka pēkšņi prec kādu citu, un pat nav redzamas, ka tur būtu rozā brilles, tāda iemīlēšanās, ka ir gatavi tūlīt un tagad precēties. Aprēķinu laulības nekas vairāk, Marija ir lielā bezizejā, depresija dēļ saviem parādiem, tāpēc arī sper tādu soli. Kādi ir tā vīrieša iemesli, ej nu sazin. Līdz ko Marija nokārtos savu finansiālo stāvokli tā šis kļūs par lohu un izšķirsies ar lielu blīkšķi.
noidea @ 04.05.2025 20:49Marijas kanalam nevar piesekot par par maksu - mani ielika kaut kādā gaidīšanas sarakstā, un gaidu no vakardienas ?
Tio Rio @ 04.05.2025 18:07
Man vairāk izskatās kā tēvs ar meitu. Cik viņam ir gadi?
Mashka Kakashka @ 04.05.2025 17:54
Kādu laiku vēroju Marijas un viņas jaunā jobera ķermeņu valodu, tur no mīlestības nav ne smakas. No Marijas puses ir nolasāms pat reizēm riebums kaut kāds. No vīrieša puses ir kaut kādas simpātijas, bet no Marijas puses ir atgrūšana, viņa pat izvairās no viņa. Šodienas video to lieliski parāda, kur viņa atraujas no viņa rokas. Ķermeņa valoda NEKAD nemelo. Kā Marija ir kususi, apskāvusies un skūpstījusi Rafu un Robertu, ar šo joberi vispār nevar salīdzināt. Nezinu kāds tam vīrietim iemesls precēt Mariju, vai nu tiešām tik tups būtu.
krmmm @ 04.05.2025 19:35Reizēm jau tās aprēķina un "racionālās" laulības beigās izrādās tās noturīgākās. Kas zina, varbūt tas viņai nāks par labu, nevis kārtējā kaislīgā ņemšanās ap kkādu veci, kāju virināšana un čušs beigās :D vismaz vienā aspektā viņš ir Marijas gaumē (gados vecāks), bet tas arī viss. Jebkurā gadījumā skatītājiem (mums) būs interesanti. Grūti gan iedomāties, kāds tam vecim no tā visa labums.
Nu iesirms diezgan ir.Es teiktu ap 45? Varetu būt.Es tā spriežu ,jo mans vīrs gandrīz 39ņos sācis sirmot. Pa atsevišķam vietām.A viņam sirmums jau paliels ir.Tio Rio @ 04.05.2025 18:07
Man vairāk izskatās kā tēvs ar meitu. Cik viņam ir gadi?