Kenty @ 30.04.2025 13:55pirmas 14 dienas bez maksas?Tā kā abonomentu var atcelt pirms 14 datuma,jauzmet acs,ko tur stāstīs.?
ja nestāstis pati vainīga,kapēc jāmaksā par kaķi maisā🤭😁amnēzija @ 30.04.2025 14:06
14 dienas neko nestāstīs, lai vairāk maksātāju ?
magdalena333 @ 30.04.2025 13:48Bet maksāt par šo cirku es neesmu gatava pat 1€, nu tas tā, ja Marija domā, ka visi skries un abonēs viņas maksas kanālu, lai redzētu viņas cēlienu Nr 3?
Sezam @ 30.04.2025 13:15Man vēl liekas dīvaini, ka nav atrādīta neviena kopbilde vai kaut vai nejaušs storijs ar visiem bērniem. Tāda sajūta, ka viņi tiekās tikai pa dienu, tikai kad bērni ir prom.
Varbūt Marija pārgājusi uz platoniskām jūtām, šis mož ir nespējīgs, seksu negribošs. Vienkārši būs dzīves draugi ar vienādu uzvārdu ? jo nekur nav bijis story, ka nakšņo viens pie otra vai tml. Nu pilnīgi nekā no vaibiņa-tikko iemīlējušies un precēsies.
sauliiite.paula @ 30.04.2025 13:54Mašai jau ir 42 sub. x5.99€ = 251.58€, neslikti??
Kārena @ 30.04.2025 15:48Es domāju, ka nekādu kāzu vēl nebūs. Vienkārši sataisīja intrigu, lai visi skrien uz maksas kanālu, bet patiesībā varbūt uzvārda maiņa, jo Kristaps jau sen teica, lai atsakās no uzvārda.
kā iepazinās ar Dimu😁sauliiite.paula @ 30.04.2025 15:39Nu kāda subskraiboja viņas kontu un var pastāstīt par ko runā?
smaidoshaaaa @ 30.04.2025 16:58Vajag "rindas kārtībā" izmantot 14 bezmaksas dienas, lai nav tā, ka visas forumnieces tagad 14 dienas sekos un tad neviena un to laiku Maša neko nepastastīs. Bet interese par to, ko tur stāsta, ir ?
Lai vai kā arī ir, tas vīrietis ir iekūlies lielos s*dos. Gaidām jau šķiršanos. :D Varbūt līdz precībām nemaz netiks. Bet Maša iespējams izpildīs savu plānu un būs soli tuvāk 5 bērniem, lai nodrošinātu sevi ar alimentiem.Kenty @ 30.04.2025 12:39Varbūt es pa tālu esmu jau aizdomājusies.Bet man liekas,ka nākamais solis pēc precešanās būs,ka Ilonam būs jauna dzimšanas apliecība,kur šis vīrietis būs oficiāls tēvs Ilonam(gan jau kautkāds plāns ir kā pierunāt adoptēt Ilonu).Nepaliks taču Vucens,un Rafa viņu nav oficiali atzinis,lai būtu viņa uzvārds,ja pareizi atceros
ja kāds iemētis ko viņa tur stāsta,Mašai jau būs aizsūtits,un nekā neuzzināsim.Īsumā Dima ir no tās pašas draudzes iepazinās 3 gadi atpakaļ ,kad vēl ar Ilonu bija stāvoklī,un bija iedomājies kā nākamo sievu,tad vēl pēc kāda laika tajā paša draudze kad Ilons bija piedzimis,nav sapratis kāpēc viena(viņš pats šķīries),tad viņa pateica,ka viens tur čalis vientuļs ,lai iet noskaidro kas viņš ir un tākā varētu Maša iepazīties,šis padomājis,kapēc ar viņu būtu jaiepazistina,ja pats brīvs.Un 2024 gadā, lieldienās un maijā viņš palidzējis ar pārvakšanos,un viņai tā depresija bija.tad sakušas vakara ,nakts pastaigas.Un pagaidām visssauliiite.paula @ 30.04.2025 17:05
Pārfilmē lūdzu un iemet šeit?