vienalga no ka tas nodoklis, mans jautājums bija par soda naudu, kas parasti ir ļoti liela! Vai šajos 33k ir iekšā arī soda nauda?PaulaK @ 29.04.2025 13:58Precizēšu par Marijas parādiem , tāds peļņas nodoklis nav . No peļņas nav jāmaksā nodoklis . Ir jāmaksā PVN, VSAOI ,IIN , UIN , un noteikti lielāka daļa šī parāda sastāv tieši no PVN , jo Marija jau “nezināja “, ka PVN slieksnis ir 40000.00 gadā iepriekšējos gadus . Visticamāk jau PVN slieksni viņa bija sasniegusi jau sen , PVN tika aprēķināts arī par iepriekšējo periodu . Tā kā lai viņa beidz dirst , par peļņu u.c , vienkārši dzīvoja zaļi par visu naudu kas ienāca no NL , jo kas gan maksā nodokļus ?
Sonic @ 30.04.2025 11:42Nu Marija to veci veiksmīgi aptinusi ap pirkstu. Iesniegums gatavs, drīz precēsies.
Sonic @ 30.04.2025 11:42Nu Marija to veci veiksmīgi aptinusi ap pirkstu. Iesniegums gatavs, drīz precēsies.
Šis uzņēmums ir reģistrēts 09.05.2024?Mashka Kakashka @ 30.04.2025 00:10
Ko Jūs te murgojat, ka Marijai jauns uzņēmums reģistrēts? Nav viņai jauns uzņēmums reģistrēts. Tas pats vecais uzņēmums uz kuru ir milzīgais nodokļu parāds, kurš nodots ZTI, jau ir jauns nodokļu parāds izveidojies. Beidziet takš izplatīt baumas.
2025.gada aprīļa 25.datumā nodokļu maksātājam "IVN SIA 40203560795" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 803.93 euro apmērā.
magdalena333 @ 30.04.2025 12:08Turpmākiem gadiem cirks gatavs? Vēl es neizslēdzu, ka šis ir teātris, lai Marija savā slēgtajā kanālā pievilinātu sekotājus, kas tādā veidā palīdzētu apmaksāt viņai parādu, uzrakstīts iesniegums neko nenozīmē! Bet, ja tā precēšanās ir pa īstam, tad par to vīrieti viss ir skaidrs (kā tas teiciens- parādi, kas ir Tavi draugi un es pateikšu, kas esi Tu). Un, ja tā ir taisnība, tad pēc diviem gadiem mēs skatīsimies Hameljonu rotaļas Marijas izpildījumā 3 cēlienu ( 1. Kristaps 2. Rafa 3. Šis nesaprotamās izcelsmes)?
Varbūt es pa tālu esmu jau aizdomājusies.Bet man liekas,ka nākamais solis pēc precešanās būs,ka Ilonam būs jauna dzimšanas apliecība,kur šis vīrietis būs oficiāls tēvs Ilonam(gan jau kautkāds plāns ir kā pierunāt adoptēt Ilonu).Nepaliks taču Vucens,un Rafa viņu nav oficiali atzinis,lai būtu viņa uzvārds,ja pareizi atcerosamnēzija @ 30.04.2025 12:17
Varbūt ceturtais ir tapis? ? citādāk es šo ātro precību iemeslu nekur nesaredzu. Nu, nekūst Marija aiz mīlestības pret šo vīrieti. Robertam un majoram blakus kusa vairāk.