CallMeAnnika @ 15.04.2025 23:27Tas pats notiek vēl joprojām, tikai neviena līdere tā arī nevar noslēgt augstās kvalifikācijas. Interesanti, kura bija šīs sievietes mentore?
AnneBelle @ 16.04.2025 02:02Šausmas, esmu šokā par Mariju! Viņas bērns IESIT citam bērnam, un viņa neko, chill, kāda starpība. Ne atvainošanās, ne līdzjūtība bērnam, ne interese, ne atbilde, ka sazināšos ar otra bērna vecākiem. Āāa. Vājprāts. Reāls sveškauns.
Šausmas, esmu šokā par Mariju! Viņas bērns IESIT citam bērnam, un viņa neko, chill, kāda starpība. Ne atvainošanās, ne līdzjūtība bērnam, ne interese, ne atbilde, ka sazināšos ar otra bērna vecākiem. Āāa. Vājprāts. Reāls sveškauns.
sauliiite.paula @ 15.04.2025 23:16Dzīvs piemērs, kas notiek NL virtuvē. Palasiet arī komentārus..
https://vm.tiktok.com/ZNdFu9KEq/
Candelaria @ 16.04.2025 09:37Marijai kā viriets pie sāniem tā nekā cita vairs neeksistē.Katru rītu tik smaidīga, kā maija saulīte. Pazudīs vecis ,tad ari depresija būs atpakaļ
Varbūt neesat pamanījušas, bet Mašai bav attīstījusies empātija. Cilvēks bez jebkādas emocionālās inteliģences.amnēzija @ 16.04.2025 08:01
Viņai storijos arī ļoti smieklīgi bija, kad Nataniels draudzenes puikam bija sitis. Stāstīja un sirsnīgi smējās. Lai arī cik smieklīga būtu bijusi situācija, nu nedrīkst citus bērnus sist.
Tomēr es nesaprotu tās sievietes, kas tur atrodas 2,3,4 gadus, nepelna neko, brauc tikai mīnusos, bet gaida miljonus. Un tas pats attiecas arī uz veselību, izskatu, svaru. Paiet vairāki gadi, bet sejas āda kļūst sliktāka, svars nekrīt, veselība neuzlabojas, bet turpina dzert visus UB un tērēt nevajadzīgi naudu. Tur abas puses ir ar tukšu būrīti.sauliiite.paula @ 15.04.2025 23:38
Nav svarīgi kura tieši, tā pat viņas tur visas vienādas ir. Šeit vairāk runa ir par to, kā viņas dēļ naudas spēj tās nabaga meitenes novest līdz tam, lai viņas ņemtu tos kredītus un pirktu produktus. Viņas tur tiek pamatīgi zombētas. Sirdsapziņa 0.
CallMeAnnika @ 16.04.2025 12:39Tomēr es nesaprotu tās sievietes, kas tur atrodas 2,3,4 gadus, nepelna neko, brauc tikai mīnusos, bet gaida miljonus. Un tas pats attiecas arī uz veselību, izskatu, svaru. Paiet vairāki gadi, bet sejas āda kļūst sliktāka, svars nekrīt, veselība neuzlabojas, bet turpina dzert visus UB un tērēt nevajadzīgi naudu. Tur abas puses ir ar tukšu būrīti.
Vai viņa maz saprot, cik augstu būtu ar šādu neatlaidību tikusi citā uzņēmumā? Lai gan citur nevar imitēt darbu. :Damnēzija @ 16.04.2025 14:21
Smieklīgi, ka zoomā, kura tēma - "Kā pelnīt vairāk? Nesamierinies ar minimumu. Sāc gribēt vairāk!", viena no galvenajām runātājām ir Ingūna, kura nevar augstāk tikt par otro kvalifikāciju. Un jau cik gadus. Saņem tos savus 300€ un priecājas - "Nesamierinies ar minimumu".. ?
be.beta @ 16.04.2025 11:21
tas vīrietis laikam arī pietiekoši izmisis, ka sasaistās ar Masu :D
es redzu daudz lietas, ko viņai no viņa vajag, bet viņam no viņas ?
bet laikam vienkārši ir tāds cilvēku tips, kuriem velk uz tādu 24/7 čakaru :D
be.beta @ 16.04.2025 11:21
tas vīrietis laikam arī pietiekoši izmisis, ka sasaistās ar Masu :D
es redzu daudz lietas, ko viņai no viņa vajag, bet viņam no viņas ?
bet laikam vienkārši ir tāds cilvēku tips, kuriem velk uz tādu 24/7 čakaru :D
Mazliet paturpinot ar Īrijas Ingas un Ingunas vadīto Zoom, Inguna šodien tik apmierināta un svarīga jūtas storijos. :Damnēzija @ 16.04.2025 14:21
Smieklīgi, ka zoomā, kura tēma - "Kā pelnīt vairāk? Nesamierinies ar minimumu. Sāc gribēt vairāk!", viena no galvenajām runātājām ir Ingūna, kura nevar augstāk tikt par otro kvalifikāciju. Un jau cik gadus. Saņem tos savus 300€ un priecājas - "Nesamierinies ar minimumu".. ?
kā tad nu nav? Visticamāk esi nobloķetaklaciite @ 16.04.2025 19:21Kur tad Kačiņa pazudusi? IG profila vairs nav ?
klaciite @ 16.04.2025 19:21Kur tad Kačiņa pazudusi? IG profila vairs nav ?
CallMeAnnika @ 16.04.2025 16:08Mazliet paturpinot ar Īrijas Ingas un Ingunas vadīto Zoom, Inguna šodien tik apmierināta un svarīga jūtas storijos. :D
Naivās muļķes nesaprot, ka viņas abas ir izvēlētas ar mērķi. Viņas abas ir tās, kuras vēl darbojas aktīvi un ir palikušas zem Egitas, tāpēc Kačai ir plāns viņas abas mazliet pareklamēt un virzīt uz Star kvalifikāciju. Egitas blakus līgums būtu trešā Star kvalifikācija, Egitai būtu DS un Kačai būtu TOP1 jeb DT1.
Ingunai nereāli iegūt Star, bet Īrijas Inga gan varētu pāraugt Egitu. Bet zinot NL/Joyou iekšējo virtuvi, kas jau iepriekš noticis, ja Inga mēģinās pāraugt Egitu, tad viņu iegāzīs, tāpat kā tas notika ar Tatjanu.
No malas smieklīgi vērot šo teātri, kā pieaugušas sievietes domā, ka viņas tagad ir svarīgas, lai gan viņas tikai izmanto.