Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Patīk
Reitings 57997
Reģ: 12.10.2022
sauliiite.paula @ 14.04.2025 21:58

Pilnīgi piekrītu, arī es biju pagaršojusi pirms kara tos izstenētos kokteiļus. Nereāli pretīgi. Iedomājaties, meitenes, ka jūs dzertu ūdenī atšķaidītus miltus, tāda arī ir tā garša. Izvemties varēja. Es neticu, ka viņas visas pēc story nofilmēšanas turpina tos dzert.
Bet viņas taču jauc ar pienu. Cukuroti pulveri + piens litriem dienā.
14.04.2025 22:34 |

Reitings 1107
Reģ: 21.11.2023
sauliiite.paula @ 14.04.2025 21:55

Jā arī es esmu novērojusi, ka Egitai ar vīru tās attiecības nav pavisam jaukas. Jāsāk jau ar to, ka Oskars Annu nepieņem, kategoriski atsakās iesaistīties viņas dzīvē. Personīgi man tas būtu red flag, ar tādu es pat neveidotu ģimeni, ja nevar pieņemt sievietes bērnu. Arī pārējie bērni tiek uzlikti uz Egitas pleciem un neizskatās, ka Oskars baigi ar viņiem grib būt kopā. Egita tādā ziņā raujās uz visām pusēm, izdegusi un nelaimīga. Te jau vairāk izskatās, ka Egitai savulaik ir bijusi panika, ka tik kādu veci pie sāniem, pofig, ka nepieņems Annu. Nu nav Egita nekāda spožākā spuldzīte virtenē.
Ja tā salīdzina Katrīnes Pēteris ar lielāko prieku pieņēma meitenes, audzina, lutina, ved ceļojumos, ieguldās, katrai sava istaba. Tādā ziņā cepuri nost Pēterim.
Ja vīrietis mīl sievieti tad vīrietis pieņems arī sievietes bērnus no iepriekšējām attiecībām.

Manuprāt jau, ka Oskars pietiekami daudz laika pavada ar Matildi un Tomasu. Viņš jau ir tāds noslēgtāks, ne tik ļoti ārišķīgs cik Egita (ja reiz var staigāt tajās jēzenēs un sporta apavu maisiņā pat Ņujorkā :D ) un viņam ļoti nepatīk tikt filmētam un parādītam Egitas storijos.
Kas zin, iespējams jau ir bijuši strīdi par Annu un viņas audzināšanu, kā arī Annas tēvs ir diezgan klātesošs visās darbībās, līdz ar to domāju, ka Oskars tajā "tēmā" vienkārši neiejaucas un stāv prom no tā.
Jāatrod, jāpaklausās tas MK sižets, kur tieši tika runāts par bērniem no iepriekšējām attiecībām.
Ja Oskars nebūtu tāds kā viņš ir, Egita jau sen atrastos Mašas situācijā - ar parādiem līdz kaklam, bet turpinātu tēlot savu luxury life - Oskars viņu piezemē.
15.04.2025 09:28 |

Reitings 8665
Reģ: 13.04.2022
Dzintriņa @ 14.04.2025 16:03
Kāpēc Sandrai (tā, kura skaisti notievējusi) ir tāds naids uz Mariju? Jau atkal storijos viņu izmēda par to kokču dzeršanu.. ?

Runājot par Sandru, viņa arī diezgan divkosīga vecene.
Pati skrēja prom no NL un bļāva, ka tā krievu kompānija un viņas sirdsapziņa neļauj tur strādāt, ai ai ai, asiņaina nauda.
Savukārt Mihi viņai absolūti nav problēmu reklamēt un pārdot. Nekas, ka tas ir tas pats vecais labais krievu faberlic :D
15.04.2025 11:17 |

Reitings 668
Reģ: 09.02.2024
Gada mātes next level. Pro. https://failiem.lv/u/d4qd988z4y
Interesanti ko skolotāja atbildēja. Es ceru, ka nolika viņu pie vietas, es vienkārši esmu šokā. Vai tad dēla nav patstāvīgā aizbildniecībā pie Marijas? Ja būtu pie Kristapa, tad varētu tā teikt. Bezkaunības kalngals.
15.04.2025 11:54 |

Reitings 2245
Reģ: 07.02.2024
Sezam @ 15.04.2025 11:54
Interesanti ko skolotāja atbildēja. Es ceru, ka nolika viņu pie vietas, es vienkārši esmu šokā. Vai tad dēla nav patstāvīgā aizbildniecībā pie Marijas? Ja būtu pie Kristapa, tad varētu tā teikt. Bezkaunības kalngals.

Protams, tēvs var parunāt ar puiku, varbūt viņu vairāk respektēs kā māti. Bet nu mašas, tas mani neskar, uz mani neattiecas ir pilnīgs stulbums. Ikdienā viņs dzīvo ar māti, un tas viņu skar vistiešākā veidā. Ja jau tagad nevar aprunāties ar savu dēlu, tad ko darīs pusaudžu vecumā. Jūtu, ka maša dabūs vēl rūgti paraudāt, kad Neits paaugsies un sāksies trakāki gājieni. Tieši šinī vecumā vēl var kaut ko mainīt.
15.04.2025 12:48 |

Patīk
Reitings 57997
Šādas situācijas ir jāuzņemas abiem vecākiem, manuprāt. Tā nav ne pirmā, ne arī pēdējā reize, kad tā notiek. Bet Maša laikam domā, ka viņa var tikai saņemt alimentus un tos tērēt uz sevis. Nevaru aizstāvēt arī tēvu, bet līdz šim tā komunikācija starp vecākiem nav izdevusies, jo gādīgā māte Marija neiziet uz nekādu komunikāciju.
15.04.2025 12:57 |

Patīk
Reitings 57997
Nu jau Foxa taisīs paklājus uz pasūtījuma. :D
Un sadarbības partneru pieprasījums Foxai esot milzīgs. :D Tikai neredz, ka viņa kaut ko darītu.
15.04.2025 13:09 |

Reitings 2322
Reģ: 31.08.2022
amnēzija @ 14.04.2025 19:43

Viņai izaugsme mērās kā austrumu kompānijas pārstāvjiem. Jo krutāku mašīnu, somiņu, māju, ceļojumu vari atļauties, jo lielāka izaugsme ? Galvenais vēl neaizmirst par to visu pastāstīt, citādi nepievienosies komandā neviens.

Nu ja visi nebūs informēti un viss nebūs soc. tīklos atrādīts, tad tas vienkārši nemaz neskaitās :D Pēc viņu uztveres un domāšanas. 😁😁😁
15.04.2025 13:41 |

Reitings 2322
Reģ: 31.08.2022
sauliiite.paula @ 14.04.2025 21:55

Jā arī es esmu novērojusi, ka Egitai ar vīru tās attiecības nav pavisam jaukas. Jāsāk jau ar to, ka Oskars Annu nepieņem, kategoriski atsakās iesaistīties viņas dzīvē. Personīgi man tas būtu red flag, ar tādu es pat neveidotu ģimeni, ja nevar pieņemt sievietes bērnu. Arī pārējie bērni tiek uzlikti uz Egitas pleciem un neizskatās, ka Oskars baigi ar viņiem grib būt kopā. Egita tādā ziņā raujās uz visām pusēm, izdegusi un nelaimīga. Te jau vairāk izskatās, ka Egitai savulaik ir bijusi panika, ka tik kādu veci pie sāniem, pofig, ka nepieņems Annu. Nu nav Egita nekāda spožākā spuldzīte virtenē.
Ja tā salīdzina Katrīnes Pēteris ar lielāko prieku pieņēma meitenes, audzina, lutina, ved ceļojumos, ieguldās, katrai sava istaba. Tādā ziņā cepuri nost Pēterim.
Ja vīrietis mīl sievieti tad vīrietis pieņems arī sievietes bērnus no iepriekšējām attiecībām.

Es gan tā neteiktu. Soc.tīklos jau maz tās taisnības. Un būsim godīgi, Oskars ģimenē ir vienīgais īstais pelnītājs, nu tāds, uz kura ienākumiem var paļauties. Domāju, ka viņš mīl ģimeni, bet vienkārši ir noguris. Egita ir mājsaimniece, līdz ar to ir tikai normāli, ka māja un bērni ir uz viņu.
15.04.2025 13:44 |

Reitings 668
Reģ: 09.02.2024
Vai man vienīgajai Marijas pēdējais storijs nolasās tā, ka Neits tagad dzīvo 50:50 pie abiem vecākiem?
Tāpēc tādu indi spļauj-tēvs ar lielo T.
Tahad esot viņa 2 nedēļas un galugalā viņa VIENA esot 7 gadus ar visu cīnījusies.. (ja jaa, Marij, zinam, kā tad)
15.04.2025 14:49 |

Reitings 4855
Reģ: 08.09.2015
Nu fui, cik tā Marija ir indīga. Kur vispār prāts ir kaut ko šādu rakstīt skolotājai. Šo risina, vai nu iedod skolotājai abu vecaku numurus, vai arī, ja ziņa tiek nosūtīta vienam vecākām, un, ja, perdon, redz tagad ir tēva 2 nedēļas, tad paņem un pārsūti tam tēvam, kāds tam sakars ar skolotāju? Vai skolotājai būtu jāuztaisa katra bērna kalendārs vai bērns ir ar abiem vecākiem vai kura kārta tagad ir, lai zin kam sūtīt ziņu?Tā skolotāja audzina 30 bērnus, kamēr viņa guļ vanniņā. Fui, es nevaru tās čūskas gājienus, dabūjusi sev piegulētāju, tad tagad blato, visu laiku tas indīgais čūskas smīns. Tas tik parāda, ka viņai reāli vajadzēja Neita alimentus, tagad ir tie nogriezti, tāpēc Marijai ir pilnīgi nospļauties, ko bērns dara. Un, jā, es saprotu, ka tēvam ir tā atbildība jāuzņemas, bet es nekad (arī šķīrusies, un dalīta bērna audzināšana), neesmu uzdrīkstējusies pateikt, ka tagad tēva kārta, liekat man mieru🤦‍♀️
15.04.2025 14:56 |

10 gadi
Reitings 2150
Reģ: 11.04.2010

Iesaistīt skolotāju savās attiecību razborkās ir new low 🤢
15.04.2025 15:01 |

Reitings 4855
Man Marija sāk atgādināt Kivičus, atradusi jaunu piegulētāju, 7 gadus viņa redz rūpējusies par Neitu (pat tos 7 patiesībā jau viena nerūpējās) tagad, lai to dara tēvs. 100% viņa piegulētāja dēļ varētu atteikties no bērniem, tas jau sen redzams, ka bērni viņai ir apgrūtinājums, un smaidi tikai, kad vecis blakus!
15.04.2025 15:02 |

Patīk
Reitings 57997
magdalena333 @ 15.04.2025 14:56
Nu fui, cik tā Marija ir indīga. Kur vispār prāts ir kaut ko šādu rakstīt skolotājai. Šo risina, vai nu iedod skolotājai abu vecaku numurus, vai arī, ja ziņa tiek nosūtīta vienam vecākām, un, ja, perdon, redz tagad ir tēva 2 nedēļas, tad paņem un pārsūti tam tēvam, kāds tam sakars ar skolotāju? Vai skolotājai būtu jāuztaisa katra bērna kalendārs vai bērns ir ar abiem vecākiem vai kura kārta tagad ir, lai zin kam sūtīt ziņu?Tā skolotāja audzina 30 bērnus, kamēr viņa guļ vanniņā. Fui, es nevaru tās čūskas gājienus, dabūjusi sev piegulētāju, tad tagad blato, visu laiku tas indīgais čūskas smīns. Tas tik parāda, ka viņai reāli vajadzēja Neita alimentus, tagad ir tie nogriezti, tāpēc Marijai ir pilnīgi nospļauties, ko bērns dara. Un, jā, es saprotu, ka tēvam ir tā atbildība jāuzņemas, bet es nekad (arī šķīrusies, un dalīta bērna audzināšana), neesmu uzdrīkstējusies pateikt, ka tagad tēva kārta, liekat man mieru?‍♀️
Labi vēl, ka Maša neatbildēja skolotājai, ka tā ir viņas problēma. :D
Tuvojas gada noslēgums, vai Maša būs tikpat vienaldzīga un atbildēs, ka tā nav viņas problēma, ja skolotāja rakstīs, ka bērns nevar nokārtot 3.klasi?
15.04.2025 15:07 |

Reitings 4312
Reģ: 10.04.2022
Neits pēc 2 nedēļām atgriezīsies pie Mašas un mēs vēl dzirdēsim indi, ka Neits ir izlaidies utt, ka tēvs ar lielo T nav audzinājis bla bla bla😀
15.04.2025 15:24 |

Patīk
Reitings 57997
Egitai endosfēra palīdz iegūt TVIRTUVU un palīdz CELULĪTA TĒMAI. :D
Ja Egita turpinās nesportot un tikai tēlot aizņemtu, tad tur no tvirtuma nebūs ne miņas, kā tas ir šobrīd.
15.04.2025 15:30 |

Patīk
Reitings 57997
sauliiite.paula @ 15.04.2025 15:24
Neits pēc 2 nedēļām atgriezīsies pie Mašas un mēs vēl dzirdēsim indi, ka Neits ir izlaidies utt, ka tēvs ar lielo T nav audzinājis bla bla bla?
Būs ļoti izlaidies pēc Mašas domām. :D 2 nedēļas nebūs jāpieskata sīkie, un varbūt pat tēvs iemācījis, ka tas nav bērna pienākums (palīdzēt jā, bet ne jau būt bezmaksas auklei).
15.04.2025 15:39 |

Reitings 122
Reģ: 24.06.2022
Pēc tā, ka tagad ir 50:50, tad alimentus Mašai vairs nemaksā, jo viss ir uz pusēm. Tā varētu būt?
15.04.2025 15:48 |

Reitings 4312
Reģ: 10.04.2022
Pareģone @ 15.04.2025 15:48
Pēc tā, ka tagad ir 50:50, tad alimentus Mašai vairs nemaksā, jo viss ir uz pusēm. Tā varētu būt?

Jā! Nu redzēs cik abi izturēs, ka 2 nedēļas pie viena un otra. 😀 Būs jau drāmas 100%
15.04.2025 15:57 |

Reitings 4855
Tā tam vajadzētu būt, ja reiz Neits 2 nedēļas ir pie tēva, tad viņam nav nekas jāmaksā, tik cik pārējie izdevumi dalās uz vienādām dalām, kā zāles, ārsts, apģērbs, treniņi utt.
Bet, jebkurā gadījumā, lai arī es esmu dalījusi bērna aprūpi ar tēvu, man ne prātā nav bijusi doma, ja reiz bērns ir ar tēvu, tad kāda man darīšana, ko viņš dara. Aprūpe ir dalīta, bet vecāku pienākumi ir un paliks 100% līdz 18 gadiem. Un šādos gadījumos kā Neitam ir labi, ja abi vecāki runā ar bērnu, un abi vecāki ir uz viena viļņa. Bet Marija tagad ir izlēmusi kļūt par labo mammīti, lai tēvs runā ar bērnu, viņa no savas puses nopirks Neitam saldējumu un, lai iet sit tālāk bērnus (protams, dēļ citiem bērniem ceru, ka Neita tēvs nebūs ar tādu pašu attieksmi).
15.04.2025 16:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits