Bet viņas taču jauc ar pienu. Cukuroti pulveri + piens litriem dienā.sauliiite.paula @ 14.04.2025 21:58
Pilnīgi piekrītu, arī es biju pagaršojusi pirms kara tos izstenētos kokteiļus. Nereāli pretīgi. Iedomājaties, meitenes, ka jūs dzertu ūdenī atšķaidītus miltus, tāda arī ir tā garša. Izvemties varēja. Es neticu, ka viņas visas pēc story nofilmēšanas turpina tos dzert.
sauliiite.paula @ 14.04.2025 21:55
Jā arī es esmu novērojusi, ka Egitai ar vīru tās attiecības nav pavisam jaukas. Jāsāk jau ar to, ka Oskars Annu nepieņem, kategoriski atsakās iesaistīties viņas dzīvē. Personīgi man tas būtu red flag, ar tādu es pat neveidotu ģimeni, ja nevar pieņemt sievietes bērnu. Arī pārējie bērni tiek uzlikti uz Egitas pleciem un neizskatās, ka Oskars baigi ar viņiem grib būt kopā. Egita tādā ziņā raujās uz visām pusēm, izdegusi un nelaimīga. Te jau vairāk izskatās, ka Egitai savulaik ir bijusi panika, ka tik kādu veci pie sāniem, pofig, ka nepieņems Annu. Nu nav Egita nekāda spožākā spuldzīte virtenē.
Ja tā salīdzina Katrīnes Pēteris ar lielāko prieku pieņēma meitenes, audzina, lutina, ved ceļojumos, ieguldās, katrai sava istaba. Tādā ziņā cepuri nost Pēterim.
Ja vīrietis mīl sievieti tad vīrietis pieņems arī sievietes bērnus no iepriekšējām attiecībām.
Dzintriņa @ 14.04.2025 16:03Kāpēc Sandrai (tā, kura skaisti notievējusi) ir tāds naids uz Mariju? Jau atkal storijos viņu izmēda par to kokču dzeršanu.. ?
Sezam @ 15.04.2025 11:54Gada mātes next level. Pro. https://failiem.lv/u/d4qd988z4y
Interesanti ko skolotāja atbildēja. Es ceru, ka nolika viņu pie vietas, es vienkārši esmu šokā. Vai tad dēla nav patstāvīgā aizbildniecībā pie Marijas? Ja būtu pie Kristapa, tad varētu tā teikt. Bezkaunības kalngals.
Šādas situācijas ir jāuzņemas abiem vecākiem, manuprāt. Tā nav ne pirmā, ne arī pēdējā reize, kad tā notiek. Bet Maša laikam domā, ka viņa var tikai saņemt alimentus un tos tērēt uz sevis. Nevaru aizstāvēt arī tēvu, bet līdz šim tā komunikācija starp vecākiem nav izdevusies, jo gādīgā māte Marija neiziet uz nekādu komunikāciju.Sezam @ 15.04.2025 11:54Gada mātes next level. Pro. https://failiem.lv/u/d4qd988z4y
Interesanti ko skolotāja atbildēja. Es ceru, ka nolika viņu pie vietas, es vienkārši esmu šokā. Vai tad dēla nav patstāvīgā aizbildniecībā pie Marijas? Ja būtu pie Kristapa, tad varētu tā teikt. Bezkaunības kalngals.
amnēzija @ 14.04.2025 19:43
Viņai izaugsme mērās kā austrumu kompānijas pārstāvjiem. Jo krutāku mašīnu, somiņu, māju, ceļojumu vari atļauties, jo lielāka izaugsme ? Galvenais vēl neaizmirst par to visu pastāstīt, citādi nepievienosies komandā neviens.
sauliiite.paula @ 14.04.2025 21:55
Jā arī es esmu novērojusi, ka Egitai ar vīru tās attiecības nav pavisam jaukas. Jāsāk jau ar to, ka Oskars Annu nepieņem, kategoriski atsakās iesaistīties viņas dzīvē. Personīgi man tas būtu red flag, ar tādu es pat neveidotu ģimeni, ja nevar pieņemt sievietes bērnu. Arī pārējie bērni tiek uzlikti uz Egitas pleciem un neizskatās, ka Oskars baigi ar viņiem grib būt kopā. Egita tādā ziņā raujās uz visām pusēm, izdegusi un nelaimīga. Te jau vairāk izskatās, ka Egitai savulaik ir bijusi panika, ka tik kādu veci pie sāniem, pofig, ka nepieņems Annu. Nu nav Egita nekāda spožākā spuldzīte virtenē.
Ja tā salīdzina Katrīnes Pēteris ar lielāko prieku pieņēma meitenes, audzina, lutina, ved ceļojumos, ieguldās, katrai sava istaba. Tādā ziņā cepuri nost Pēterim.
Ja vīrietis mīl sievieti tad vīrietis pieņems arī sievietes bērnus no iepriekšējām attiecībām.
Sezam @ 15.04.2025 11:54Gada mātes next level. Pro. https://failiem.lv/u/d4qd988z4y
Labi vēl, ka Maša neatbildēja skolotājai, ka tā ir viņas problēma. :Dmagdalena333 @ 15.04.2025 14:56Nu fui, cik tā Marija ir indīga. Kur vispār prāts ir kaut ko šādu rakstīt skolotājai. Šo risina, vai nu iedod skolotājai abu vecaku numurus, vai arī, ja ziņa tiek nosūtīta vienam vecākām, un, ja, perdon, redz tagad ir tēva 2 nedēļas, tad paņem un pārsūti tam tēvam, kāds tam sakars ar skolotāju? Vai skolotājai būtu jāuztaisa katra bērna kalendārs vai bērns ir ar abiem vecākiem vai kura kārta tagad ir, lai zin kam sūtīt ziņu?Tā skolotāja audzina 30 bērnus, kamēr viņa guļ vanniņā. Fui, es nevaru tās čūskas gājienus, dabūjusi sev piegulētāju, tad tagad blato, visu laiku tas indīgais čūskas smīns. Tas tik parāda, ka viņai reāli vajadzēja Neita alimentus, tagad ir tie nogriezti, tāpēc Marijai ir pilnīgi nospļauties, ko bērns dara. Un, jā, es saprotu, ka tēvam ir tā atbildība jāuzņemas, bet es nekad (arī šķīrusies, un dalīta bērna audzināšana), neesmu uzdrīkstējusies pateikt, ka tagad tēva kārta, liekat man mieru?♀️
Būs ļoti izlaidies pēc Mašas domām. :D 2 nedēļas nebūs jāpieskata sīkie, un varbūt pat tēvs iemācījis, ka tas nav bērna pienākums (palīdzēt jā, bet ne jau būt bezmaksas auklei).sauliiite.paula @ 15.04.2025 15:24Neits pēc 2 nedēļām atgriezīsies pie Mašas un mēs vēl dzirdēsim indi, ka Neits ir izlaidies utt, ka tēvs ar lielo T nav audzinājis bla bla bla?
Pareģone @ 15.04.2025 15:48Pēc tā, ka tagad ir 50:50, tad alimentus Mašai vairs nemaksā, jo viss ir uz pusēm. Tā varētu būt?