Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 7176
Reģ: 20.09.2022
Mashka Kakashka @ 04.03.2025 13:33

Lasot tavus komentārus, nekad nespēju saprast, ko tu ar tiem vēlies pateikt. ?

Egitas stils. Rakstīts daudz, bet nepateikts tieši nekas 😂
04.03.2025 15:28 |

Reitings 7176
Hmmm1 @ 04.03.2025 14:31

Labāk, lai paskatās. Varbūt atvēries tā redze kā no malas izskatās :D
Nu tādas vakariņas ko Marija pagatavoja nav randiņam īsti cienīgi.
Kauns atzīties, ka ir 3 bērni un dzīvo praktiski virtuvē. Šovs jau labs būtu, ja ielaistu savā dzīvoklī. Varētu sēdēt abi gultā :D

Nekas viņai neatvērtos. Viņa ir ļoti augstās domās par sevi. Tie, kuri saka kaut ko pretēju tam kā viņa domā - heiteri, jo tiem cilvēkiem vienkārši skauž tas kā viņa izskatās, kā viņa dzīvo un tā tālāk.
04.03.2025 15:31 |

Reitings 7176
sauliiite.paula @ 04.03.2025 14:47
Es nespēju klausīties Egitu IG storijos..viņa nespēj pateikt loģiski teikumu, viņai smadzeņu šūnas sāk atrofēties? paskatoties viņas storijus agrāk, šādas problēmas netika novērotas.
MK sižetos arī sākumā kaut cik normāli runāja, piedomāja pie teikuma uzbūves, taču tagad iesāk teikumu, smadzenes apstājās, atkārto divus vārdus un domā ko tālāk teikt nepasakot neko, kā rezultātā neloģisks teikums kur nu vēl domu saprast.
Tā nav kaut kāda slimība, kas attīstās viņai? Tur tiešām jāsāk domāt par apmeklējumu pie ārsta.

Nav nekāda slimība. Cilvēkam ļoti mazs vārdu krājums. Bija arī Māmiņkluba sākumā nesakarīgi teksti. Grib pateikt daudz, tomēr sanāk nevis skaidri un sakarīgi izteikties, bet daudz žestikulēt.
04.03.2025 15:36 |

Reitings 4554
Reģ: 08.09.2015
Esaizgaju, piegulētājs aizies un Marija uzliks atpakaļ gredzenu, ne pirmo reizi😀 Tagad, kad pakaļa svilst, tad jaunajam Robertam 2 jāizrāda visa uzmanība, a, ja nu apmaksā kādu rēķinu😀 A, ja nesanāks, tad gredzens būs atpakaļ un stāstīs, ka Rafa ir mūža mīlestība, starp citu vēl nesen to teica, bet tagad mums ir jātic, ka Marija ir pārlaimīga ar jauno austeru vīru😀 Un tā viss uz rinķi, visa Marijas dzīve!
04.03.2025 15:40 |

10 gadi
Reitings 1542
Reģ: 29.01.2009
Hmmm1 @ 04.03.2025 14:31

Labāk, lai paskatās. Varbūt atvēries tā redze kā no malas izskatās :D
Nu tādas vakariņas ko Marija pagatavoja nav randiņam īsti cienīgi.
Kauns atzīties, ka ir 3 bērni un dzīvo praktiski virtuvē. Šovs jau labs būtu, ja ielaistu savā dzīvoklī. Varētu sēdēt abi gultā :D

Man pat laikam tik traki netrigerē, ka viņa nemāk gatavot un kūku pērk veikalā, jo var arī to normāli pasniegt - sorry, gatavot nav laika, bet centos un māku foršas lietas atrast veikalā, bet... Pieredzējusi influencere (kā viņa sevi sauc), bet nu vispār nemāk normāli sevi pasniegt kameras priekšā... Jautājumi otrai personai tikai par sevi un lai parādītu, kāda viņa VIP, VIP, cerēja laikam, ka dos 25 gadus. Kad domāja, kur puisis redzēts un jautajā ar ko nodarbojās, pēc atbildes, ka fitnesa treneris, tas komentārs - tad diez vai... nu WTF? Par rīstīšanos ar makaroniem, nu vispār čau...
04.03.2025 16:05 |

Reitings 3649
Reģ: 10.04.2022
Vārdotāja @ 04.03.2025 15:21
tur manikīre ir riktīgs sūdu ventilators, i pašu Egitu apdirsa, i Elinu Gluzunovu. Par Didrihsoni nemaz nerunājot. Bet tad, kad vajag pareklamēt tos Aļika sūdus, tad baigā draudzene uzmetas.
Atliek vien secināt, ka Egita ir copy paste. Un vispār, ja tā padomā, lielākai daļai viņas draudzeņu ir problēmas ar bērniem un vīriešiem- ir ko apspriest??
Nez kāpēc Maška neiet pie viņas uz manikīru?
Maza info, viņa nevar ciest sava tagadējā vīra bērnus un dara visu, lai viņi netiktos.. akmentiņš tajā lauciņā

Interesanti ko viņas tagadējais vīrs par to domā, ka sieva bez maz vai aizliedz ar saviem bērniem tikties? Izklausās, ka tā Elīna ir riktīgs tarakāns, mēģina izpostīt visu ko var.
04.03.2025 16:19 |

Reitings 523
Reģ: 26.04.2024
Mashka Kakashka @ 04.03.2025 13:15
Neviena glaimojoša komentāra par Marijas sižetu. Atkal varēs teikt, ka visi heiteri, bet tie ir cilvēki, kuri viņu pat nepazīst un nezina, kas viņa ir. Varbūt Marija tomēr vienreiz ieklausīsies citu cilvēku komentāros?! ?

Pie tam viss, ko viņai saka ir patiesība. Kā arī komentāri ir labi.
Tā kā pamuļķe smējās. Es nedomāju, ka tas ir stress. Viņa vienkārši netic tam faktam, ka var būt vecāka par saviem gadiem.
04.03.2025 16:36 |

Reitings 1026
Reģ: 02.08.2022
ilūzija @ 04.03.2025 13:18
nuuu meitenes nav obligāti jābūt cilvēka mērauklai - stabils darbs. Daudzi ir pašnodarbināti . Te ir -te nav. Visi nedzīvo pilsētas centrā ar labiem uzņēmumiem , visi nesēž domes siltos krēslos .Kads plūst pa straumi , kad ir tad ir darbs . Stabils darbs = tas pāraks, labs , gudrs cilvēks ?
Ne visi grib drukāt forumos , atsēžot stabili darba laikā , sēdēt stabili VID un tirgot NL.
Marija ir Marija un nav sakara ar darba veidu. Daudzi tirgo pašūtās lietas Etsy un tas ir okey. Viņi nav sliktāki
Egita, tu? Apzināti ar mazo t 😁
04.03.2025 16:52 |

Reitings 1026
Reģ: 02.08.2022
Mākoņu Dejotāja @ 04.03.2025 16:36

Pie tam viss, ko viņai saka ir patiesība. Kā arī komentāri ir labi.
Tā kā pamuļķe smējās. Es nedomāju, ka tas ir stress. Viņa vienkārši netic tam faktam, ka var būt vecāka par saviem gadiem.
viņa, no sāniem skatoties, uzblīdusi izskatās. Es viņai dotu pāri 35 gadiem.
Tās lupatas, ko viņa ir uzvilkusi mugurā- užas. Kā tāda veca ome.
Nedomāju, ka tas jaunais vecais uhažors grib ko nopietnu viņai piedāvāt. Večuks gan jau sapriecājies, ka ticis pie drā… nās.
Vucēna nav precamā sieviete. Viņa ir pārāk izmisusi. Pārāk lielu teātri taisa. No malas ir redzams, ka viņa ar badîgām acīm uz katru vīrieti skatās.
Bet nebūs viņai.
04.03.2025 17:05 |

Reitings 7176
Līvai ir kaut kāda medicīniskā izglītība, ka viņa apgalvo, ka magnijs ir jālieto visu laiku un tam nav nekāds konkrēts kurss, to lieto ikdienā tāpat kā vitamīnu D, vitamīnu C? 🤔 Vispār uztura bagātinātājus lieto tad, kad pēc analīžu rezultātiem uzrādās tā trūkums un tas ir ar ārsta ziņu. Uz savu galvu nevienam neko nevajadzētu dzert. Nogurumam un enerģijas trūkumam var būt arī cits iemesls, pat nopietnāks, kā tikai magnija trūkums..
04.03.2025 17:05 |

Patīk
Reitings 54440
Reģ: 12.10.2022
Egita: Lorimer kosmētika ir ar hialuronskābi un AR PIGMENTU TĒMU ļoti tiek galā. :D :D :D
04.03.2025 17:10 |

Patīk
Reitings 54440
sauliiite.paula @ 04.03.2025 14:47
Es nespēju klausīties Egitu IG storijos..viņa nespēj pateikt loģiski teikumu, viņai smadzeņu šūnas sāk atrofēties? paskatoties viņas storijus agrāk, šādas problēmas netika novērotas.
MK sižetos arī sākumā kaut cik normāli runāja, piedomāja pie teikuma uzbūves, taču tagad iesāk teikumu, smadzenes apstājās, atkārto divus vārdus un domā ko tālāk teikt nepasakot neko, kā rezultātā neloģisks teikums kur nu vēl domu saprast.
Tā nav kaut kāda slimība, kas attīstās viņai? Tur tiešām jāsāk domāt par apmeklējumu pie ārsta.
Egitai nav aktuāla ārstu tēma, viņa ir aizņemta attīstības tēmā. :D :D
04.03.2025 17:15 |

Patīk
Reitings 54440
amnēzija @ 04.03.2025 15:31

Nekas viņai neatvērtos. Viņa ir ļoti augstās domās par sevi. Tie, kuri saka kaut ko pretēju tam kā viņa domā - heiteri, jo tiem cilvēkiem vienkārši skauž tas kā viņa izskatās, kā viņa dzīvo un tā tālāk.
Jā, skauž viņas parādi, skauž, ka auto apķīlāts, skauž, ka gulta virtuvē, skauž, ka ir slinka, skauž, ka nav naudas, skauž, ka ir nelaimīga, skauž, ka nav vīrietis. :D
Jāsaka paldies Mašai, ka varu novērtēt savu dzīvi, jo tā tad ir ideāla, salīdzinot ar imperatori. :D
04.03.2025 17:21 |

Patīk
Reitings 54440
amnēzija @ 04.03.2025 15:36

Nav nekāda slimība. Cilvēkam ļoti mazs vārdu krājums. Bija arī Māmiņkluba sākumā nesakarīgi teksti. Grib pateikt daudz, tomēr sanāk nevis skaidri un sakarīgi izteikties, bet daudz žestikulēt.
Viņa storijos ik dienu nāk jau vairākus gadus. Ir teiciens - practise makes perfect, bet Egita degradējas ar katru gadu arvien vairāk.
04.03.2025 17:22 |

Patīk
Reitings 54440
Varat noskatīties turpat TikTok ielikts arī par Justīni un Kalvi no Ēdienkartē randiņš (8 video zemāk kā Mašas), kur viņi aizmirsa viens otram vārdus, bet komentāri nav briesmīgi. Cilvēki pasmejas komentāros arī par savu pieredzi, ka tā ir gadījies. Kā diena pret nakti, salīdzinot ar Mašas TikTok video komentāriem.
04.03.2025 17:34 |

Reitings 2677
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 04.03.2025 17:34
Varat noskatīties turpat TikTok ielikts arī par Justīni un Kalvi no Ēdienkartē randiņš (8 video zemāk kā Mašas), kur viņi aizmirsa viens otram vārdus, bet komentāri nav briesmīgi. Cilvēki pasmejas komentāros arī par savu pieredzi, ka tā ir gadījies. Kā diena pret nakti, salīdzinot ar Mašas TikTok video komentāriem.

Es to pašu ievēroju, ka par pirmo meiteni ir parasti komentāri, nekas briesmīgs. Komentāri jau ir atkarīgi no cilvēka uzvedības, Marijas uzvedība bija briesmīga, pati pievelk tos komentārus. Lai Marija pajautā savai Darjai no cilvēka dizaina, kāpēc pret viņu vienīgo ir tādi komentāri. 😁
04.03.2025 17:54 |

Reitings 3649
Reģ: 10.04.2022
Egita: “ Nu tā, Tomasam būs pārsteigums, es viņu šodien izņemšu no dārziņa. Es ārpus kārtas paņēmu koliņu mmm, gribējās kaut ko gāzētu, atspirdzinošu. Paņēmu pusdienas mājās, atbrīvoju no gatavošanas, lai ir vakariņas, vienmēr ieeju tur, īstenībā, vienmēr ieeju tur Teikā. Ā, tur vienmēr ir ļoti garšīgas pusdienas var dabūtA. Paņēmu mums prekš vakara. Es sev paņēmu vienu drinkiņu, vienu. Kaut kas gāzēts, atspirdzinošs prasījās. “
Nu pasakat, ka viņa nav debīla? Nu kā var šādi runāt pieaudzis cilvēks ar vairāku gadu stāžu influenceres amatā? Tā ir izaugsme? Ko viņa darīs kad nebūs MK?
04.03.2025 17:54 |

Patīk
Reitings 54440
sauliiite.paula @ 04.03.2025 17:54
Egita: “ Nu tā, Tomasam būs pārsteigums, es viņu šodien izņemšu no dārziņa. Es ārpus kārtas paņēmu koliņu mmm, gribējās kaut ko gāzētu, atspirdzinošu. Paņēmu pusdienas mājās, atbrīvoju no gatavošanas, lai ir vakariņas, vienmēr ieeju tur, īstenībā, vienmēr ieeju tur Teikā. Ā, tur vienmēr ir ļoti garšīgas pusdienas var dabūtA. Paņēmu mums prekš vakara. Es sev paņēmu vienu drinkiņu, vienu. Kaut kas gāzēts, atspirdzinošs prasījās. “
Nu pasakat, ka viņa nav debīla? Nu kā var šādi runāt pieaudzis cilvēks ar vairāku gadu stāžu influenceres amatā? Tā ir izaugsme? Ko viņa darīs kad nebūs MK?
Ko es tikko izlasīju? :D :D
04.03.2025 18:11 |

Patīk
Reitings 54440
Egita vai tad nav veselīgā dzīvesveida piekritēja? :D
Parēķinot, ka viņa izdzer 2 kokteiļus dienas laikā - 18+18 = 36g cukurs, un mazo 0,33 kolas skārdeni, kur ir 10,6g cukurs uz 100ml, tad dienas laikā Egita uzņem VISMAZ 71 GRAMU CUKURA. Tikai no kolas un 2 pulveriem.
04.03.2025 18:14 |

Reitings 3866
Reģ: 30.07.2023
sauliiite.paula @ 04.03.2025 17:54

Man salūza smadzene :D
04.03.2025 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!