CallMeAnnika @ 21.02.2025 09:19Burmaxx 60 kapsulas maksā 40 eiro. Jālieto 3 kapsulas dienā.
Mazo bišu maciņi kļūst plānāki un plānāki. :D
Redwine @ 21.02.2025 10:38
Nu girbu redzēt vai Agitai beidzot riepa pauzudīs , viņa iet uz treniņiem . Šis produkts tad 100% viņai domāts . Gaidu rezultātu beidzot .
uk kāpēc vajadzētu?Tonya @ 21.02.2025 09:21
Un kapēc nedrīkst saskandināt ar bērnu? ?
BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 11:16uk kāpēc vajadzētu?
Alkohola lietošana nav nekas tāds, kas būtu jāpopularizē un jāreklamē mazu bērnu priekšā. Pētījumi pierāda, ka jo vēlāk berniem ir saskarsme un pieredze ar alkoholu, jo lielākas iespējas, ka viņiem tas neinteresēs. Tāpat bērniem ir nepatīkami piedzērušies pieaugušie. Un var padomāt, uz mani tas neatteiksies, es jau iedzēru vienu,divas glāzes, tad ļoti maldīgs priekšstats.
Un nav dīvaini, ka daudziem ir augsta tolerance pret alko lietošanu kopā ar bērniem, tāpēc, ka tā bija norma pašu bērnībā un tā tas apburtais loks rodas.
BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 11:45Var jau smieties un nepiekrist, bet Latvijā ir milzīgās problēmas ar alkohola lietošanu. Tas ir fakts. Un valdība tur nav vainīga.
P.s. viņa neskandināja krūzi, bet alkohola glāzi.
bērni zin, ka tas ir bezalkoholiskais aperols? Un kāpēc bezalkoholiskais, tikpat labi varēja būt alkoholiskais.Mashka Kakashka @ 21.02.2025 12:00
Viņas dzēra bezalkoholisko aperolu un restorānos tādās glāzēs pasniedz arī ūdeni. ? Cilvēki mēdz saskandināt arī ar ūdens glāzēm. Nekad neienāktu prātā, ka šāda veida glāžu saskandināšana ir alkohola popularizēšana vai normalizēšana. ?
BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 12:30bērni zin, ka tas ir bezalkoholiskais aperols? Un kāpēc bezalkoholiskais, tikpat labi varēja būt alkoholiskais.
Bet ne par to ir runa. Protams, ka neizdomājamies, jo tā vienmēr ir bijis. Tie paši bērnu šampaniesi, kaut kāds murgs labprātīgi tādus pirkt un "reklamēt" dzeršanu bērniem.
Es esmu studējusi par atkarībām un šis mans rakstītais nav vienkārši izdomāts no zila gaisa vai no sērijas man tā liekas, bet uz pētījumiem un teorijām balstīti fakti.
Siri Haugland, ir gan raksti, gan grāmatas. McGovern R. arī labs autors. Un daudzi citi. Veiksmīgu lasīšanu.Mashka Kakashka @ 21.02.2025 12:43
Nu parādi man to pētījumu par glāžu saskandināšanu un bērnu asociācijām ar alkoholu? ? Gribu izlasīt.
Smieklīgi ir tas, ka par Omegu fano, ka tās ir kā konfektes ar apelsīnu garšu, beidzot nav jārij kapsulas, ko daudzi nevar norīt, bet te iznāk nākamais jaunums, kur jārij uzreiz 3 kapsulas. :DMashka Kakashka @ 21.02.2025 09:57
Viņas tak noindēsies ar tām visām kapsulām. ? Vienas dzer, lai uzņemtu vitamīnus, pēc pusstundas iedzer tabletes, lai izvadītu visu ārā. ? Līdz viņu smadzenēm neaiziet, ka viņas to naudu izčurā pa taisno podā? ? Tur tak nekas organismā nepaliek. Lai aiziet un uztaisa analīzes pirms un pēc kāda mēneša, varu saderēt, ka nekādas izmaiņas nebūs, drīzāk būs tikai sliktāk, drenējot savu organismu ar visādiem izvadītājiem.
BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 12:30bērni zin, ka tas ir bezalkoholiskais aperols? Un kāpēc bezalkoholiskais, tikpat labi varēja būt alkoholiskais.
Bet ne par to ir runa. Protams, ka neizdomājamies, jo tā vienmēr ir bijis. Tie paši bērnu šampaniesi, kaut kāds murgs labprātīgi tādus pirkt un "reklamēt" dzeršanu bērniem.
Es esmu studējusi par atkarībām un šis mans rakstītais nav vienkārši izdomāts no zila gaisa vai no sērijas man tā liekas, bet uz pētījumiem un teorijām balstīti fakti.
Mākoņu Dejotāja @ 21.02.2025 13:15Kā Katrīna var slavināt Nl produktus un vēl sacerēt leģendas, ka tie ir palīdzējuši viņai notievēt.
Viņai vienmēr ir bijusi laba figūra un nekad nav bijušas problēmas ar lieko svaru. ?
pilnīgi pareizi. Pierādīts fskts, ka nevajag nekādus bērnu šampaniešus bērniem pirkt. Tas jau parāda kā normu dzeršanai, jau bērnsm mazotnē. Tas ir fakts.BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 12:30bērni zin, ka tas ir bezalkoholiskais aperols? Un kāpēc bezalkoholiskais, tikpat labi varēja būt alkoholiskais.
bet ir.Mashka Kakashka @ 21.02.2025 12:00
Viņas dzēra bezalkoholisko aperolu un restorānos tādās glāzēs pasniedz arī ūdeni. ? Cilvēki mēdz saskandināt arī ar ūdens glāzēm. Nekad neienāktu prātā, ka šāda veida glāžu saskandināšana ir alkohola popularizēšana vai normalizēšana. ?
nepietiek ar topiem, kuris LV ir pirmajās vietās alkohola patēriņa ziņā.Mashka Kakashka @ 21.02.2025 12:43
Nu parādi man to pētījumu par glāžu saskandināšanu un bērnu asociācijām ar alkoholu? ? Gribu izlasīt.