CallMeAnnika @ 20.02.2025 21:09Ko tad Maša netago Robertu, tikai Diānu un viņas vīru? Un Mašai kokteilis. Nabaga Roberts, atkal viņa dēļ Mašai jādzer. :D :D
mašha.jetijs būtu piemērotāksSiredzho @ 20.02.2025 15:03Kāpēc viņa savam ig nikam pielikusi, ka ir latviete?? Tur ne smakas no latvietes nav.
ar mašu tādas domas grūti pieļaut. Viņa, bez alko? Nu nu..KrūzīteDūzīte @ 20.02.2025 21:34
Nu Diana ari dzer to kokcu, mos aizdomajies drusku, ka tas ir bezalko? Nu pielauj tadu varbutibu
manā ģimenē tā ir elementāra cieņa pret otru cilvēku un rūpes pret viņu. Kāpēc lai mēs apzināti riskētu ar otra cilvēka veselību, lai tikai pagulētu blakus? Tās pāris naktis var paciesties, ja tas krietni samazina iespēju otram saslimt. Cik tieši forši būs, kad abi divi būs nolikušies slimi (nedod Dievs kaut kas smagākā formā, nevis iesnas un krekšķis)? Man tomēr patīk, ka, ja esmu slima, otra pusīte parūpējas gan par mani, gan par bērniem. Izbraukā pārtikas veikalus, skolas, bd un treniņus. Sarūpē ēdienu un viss notiek, nekas neapstājas. Ja abi nolikušies .. nu kurš gribēs un kuram būs spēki to visu darīt?cupcake2 @ 20.02.2025 19:39
Kas tur skumjšs?? Mēs arī neguļam atsevišķi, ja kāds saslimst. Vot tādi mēs trakie esam.
MsWeasel @ 20.02.2025 22:28Bet nopietni, kur mashka lika visu savu garderobi? Ok, maikas novalkājas, bet es ticu ka lupatu viņai bija ļoti daudz. Virsdrēbes taču kalpo gadiem, kā var būt tikai viens vienīgs plušķis, ko vilkt mugurā. Apavus taču arī nepirka kkādus lētos, kur tie visi palika. Tiešām iztirgot?
Sonic @ 20.02.2025 23:48manā ģimenē tā ir elementāra cieņa pret otru cilvēku un rūpes pret viņu. Kāpēc lai mēs apzināti riskētu ar otra cilvēka veselību, lai tikai pagulētu blakus? Tās pāris naktis var paciesties, ja tas krietni samazina iespēju otram saslimt. Cik tieši forši būs, kad abi divi būs nolikušies slimi (nedod Dievs kaut kas smagākā formā, nevis iesnas un krekšķis)? Man tomēr patīk, ka, ja esmu slima, otra pusīte parūpējas gan par mani, gan par bērniem. Izbraukā pārtikas veikalus, skolas, bd un treniņus. Sarūpē ēdienu un viss notiek, nekas neapstājas. Ja abi nolikušies .. nu kurš gribēs un kuram būs spēki to visu darīt?
Tastastas @ 21.02.2025 00:30Arī tā no draudzenes paņemtā veste universāla - vakar svīda ar to uz skrejceliņa, šodien jau virsū uz "parādi-savus-nipeļus" ballītes kleitas. Tāda duņka
Melomanija @ 21.02.2025 08:11Šo redzējāt?
https://vm.tiktok.com/ZNd1ctKN1/
es tik tagad noskatījos to video un tas ir tas video, kur pārējās bites un imperatores priecājās, ka reklāma.Mashka Kakashka @ 21.02.2025 08:41
Jau apspriedām.
BURUNDUKS iignais @ 20.02.2025 23:49Kurš saskandina alko (vienalga tas ir bez vai ar, izskatās kā alkoholisks kokteilis) ar viengadīgu bērnu? Brrr
Siredzho @ 21.02.2025 09:18es tik tagad noskatījos to video un tas ir tas video, kur pārējās bites un imperatores priecājās, ka reklāma.
Ahahaha, katrai bitei tagad vajadzētu padomāt, ka tu padirs darbu/nežēlīgi sūdi darbā/ izvazā pa tv utt., kroč nedomāju, ka tā Kristjinka baigi hapī, hapī, tikmēr pārējās-jeij! Mums reklāma. Kūl!
Nu tad, lai padomā, ka katra tur domā tikai par savu maku, pakaļu utt., bet pārējie ir vergi, lietas, kuras izmantot, lai savu maku papildinātu.
Un "dārgās" bites! Šajā gadījumā par "bitēm" sauktas ne tuvu nav labā nozīmē ?
CallMeAnnika @ 21.02.2025 09:19Burmaxx 60 kapsulas maksā 40 eiro. Jālieto 3 kapsulas dienā.
Mazo bišu maciņi kļūst plānāki un plānāki. :D