Šajos foto Marija izskatās uz 145cm, nu absolūti nepiestāv ne tie ALIEXPRESS 5€ oranži zābaki, ne platās bikses. Agrāk tāda fascinē beibe bija.Mashka Kakashka @ 19.02.2025 20:54Tas tak ir Roberts, kurš mūsu Mašku Jebanašku (Jetiju, SNIEGA CILVĒKU, Big FOOT) filmē no malas?! ?
Paaaga!!!! Maška Jebanaška vēl nesen teica, ka Roberts esot visa viņas alkoholisma iemesls?! Maška Jebanaška melo? Vai Robertam nav absolūti nekādas pašcieņas?
Bļēēēēē... es nevaru.. Santa Barbara atpūšas! Marijas dzīve ir tik pretīga, jēla un meliem pilna!!!! Nav brīnums, ka Rafa pieprasīja Vitai DNS testu un neatzīst Īlonu kā savu bērnu! ?????
Sonic @ 19.02.2025 22:19Saulietei tas Pēterītis jau ar tāds egoists. Sauliete stāsta, ka nav opcija gulēt citā istabā, kamēr Peķka slims, jo nāk meklēt utt. Mīli to otru pusīti, bet tomēr esi gatavs viņu redzēt slimu, lai tik paguļ blakus.. mūsmājās, ja viens no mums ir ļoti slims, tad cenšamies tomēr ievērot kkādu distanci, lai slikti nepaliek arī otram. Vai nu es, vai nu vīrs aiziet uz otru istabu, vienalga, kurš slimo, atkarīgs no situācijas. Diezgan skumji
DabaTevivēro @ 19.02.2025 23:38Daigas tante dikti uzšūmejusies, ka viņu unikālais produkts nosaukts par brīnumpulverīti. Kur var būt tik stulba babiņa? Rodas sajūta, ka viņām tur visām meijas galvā.
jetijs dīrātā pūdelī😅Dzintriņa @ 19.02.2025 20:23
Pēc jetija viņa ar to kažoku Izskatās, atvainojos.
Bet ja Roberts stums ratus, Maša sacerēsies, ka tā ir zīme, ka Roberts ir gatavs uzturēt visu viņas taboru. Man, Roberta vietā, būtu kauns kaut kur cilvēkos rādīties ar to sniega cilvēku. :DTutuvojies @ 19.02.2025 22:06Tas Robčiks nebija Diānai un viņas vīram kaut kāds čoms? Bet nu dīvaini vienalga. Un tas, ka Maška pati stumj ratus kalnā, bet Robčiks rokas sabāzis kabatās slāj. Neizskatās, ka tur būtu baigais lovstorijs
viktorijar @ 20.02.2025 09:27Saviem bērniem ne pirkstu nepakustina, bet svešiem tagad kūku ceps.
Viss, kas jāzina par lielisko māti!
Un jā. Redzēta viņa Rīgā arī ar to kungu, kam interjera reelu filmēja, un viņš stūma Ilona ratus. Būs nākamais DNS jātaisa, klausies. ?
CallMeAnnika @ 20.02.2025 11:33Bet ja Roberts stums ratus, Maša sacerēsies, ka tā ir zīme, ka Roberts ir gatavs uzturēt visu viņas taboru. Man, Roberta vietā, būtu kauns kaut kur cilvēkos rādīties ar to sniega cilvēku. :D
Bet varbūt Diāna iedeva naudu, lai nopērk sastāvdaļas, un tāpēc Maša piekrita cept kūku.amnēzija @ 20.02.2025 11:52
Mammiņa (kā viņai pašai tīk teikt) varētu arī saviem bērniem uzcept kūku dzimšanas dienā nevis gaidīt tikai sadarbības.. ?
Tonya @ 20.02.2025 12:52Es to te vnk atstāšu.
sniega cilvēks viņai piestāv. Vairāk izskatās pēc vates un visa vinas dabā redzama viena mētelī. Parīzes luks jau tāds pārāk smalks, vina tomēr prasta vate.Tonya @ 20.02.2025 12:52Es to te vnk atstāšu.
sauliiite.paula @ 20.02.2025 12:53
Ahujek imperatore?????? MEITENES, TĀ IR IZAUGSME?
CallMeAnnika @ 20.02.2025 12:08Bet varbūt Diāna iedeva naudu, lai nopērk sastāvdaļas, un tāpēc Maša piekrita cept kūku.
magdalena333 @ 20.02.2025 13:35Vai tiešām Marija iztirgoja visu savu skapi, kur ir viss tas apģērbs, ko viņa pirka ar to it kā stilisti pa vairākiem tūkstošiem? Es viņu esmu redzējusi 2x un abas ar to zaļo sporta tērpu, vienreiz sēdēja kafejnīcā ar kaut kādu meiteni, otreiz uz ielas. Tagad 3 lupatas iet uz rinķi, un tad vēl pilnīgi nekādas pēc skata, būtu vismaz pataupījusi kādu zolīdāku apģērba gabalu, savādāk tagad izskatās kā tāds noplucis krancītis. Tam visam pa virsu vēl bezgaumība, tas kažoks ir kaut kas ļoti šausmīgs, iespējams ar melno kleitiņu uz kaut kādu pasākumu no mašīnas līdz ieejai ir ok (ja tas ir dārgā gala un kvalitatīvs), bet vazāties pa ielām un savilkt ar trenuškām vai platajiem džinsiem, nu vai ziniet, izskatās pēc īstas katastrofas. Par tiem apaviem vispār neizteikšos ?