CallMeAnnika @ 16.02.2025 14:49Piekrītu, ka šādās lietās jaukties nevajag, tomēr tajā pat laikā nav saprotams, kāpēc Maša ar 50k parādu dzīvo tā, kā dzīvo.
Tas tikai mazina uzticību sistēmai. Nemaksājam visi nodokļus, labi, auto ieķīlās, būs jāiet ar kājām vai jābrauc ar sabiedrisko, tomēr viņai pa savām vai citu kartēm ienāk nauda. Šaubos, ka viņa ZTI ir atklājusi visu, un atklāsies, ka ir kas slēpts, tad draud pat kriminālatbildība.
Agrāk vai vēlāk tāpat saņems pēc nopelniem, bet šobrīd skatoties, viņa dzīvo labāk nekā vajadzētu ar 50k parādu. Nu vienīgi jābrien ar kājām pa kupenām. :D :D
Diemžēl katrs mēnesis, kad Maša dzīvo savā fake luxury lifestyle dzīvē, nāk par ļaunu bērniem. Pat tagad, kad skolēns, kuram ir problēmas skolā, ir ceļojumā, tas viņam nāk par sliktu, jo Mašai ir pilnīgi vienalga, kas notiek ar mācībām. Pēdējā gada nedēļā attopas, kad viss ir d*rsā.KrūzīteDūzīte @ 16.02.2025 16:44
Tev kāds personisks naids vai parādi kārtojami ar Mariju?
Vai Tev vienkārši gribās sūdus cilāt?
Marija dzīvo pilnīgi feik dzīvi jau vairākus gadus. Viss iet uz leju. Un ies vēl vairāk uz leju, jo cilvēks neko nemācās no savām kļūdām. Nu ticiet man, saņems tā sieviete visu pēc nopelniem arī bez heiteru iejaukšanās.
Redwine @ 16.02.2025 15:34
Par produktiem viņai skaita uz Wise . Ir tāda Beļģu banka. To izmanto tie kam VID ir bloķējis kontus . LV instances tam klāt netiek . Paziņai bija arī vid firmas kontu nobloķējis , uztaisīja tur un strādāja , kamēr LV kontu vaļā dabūja
sauliiite.paula @ 16.02.2025 18:45Es nesaprotu ko Jūs tagad rejaties pret mani attiecībā par informācijas nodošanu ZTI kur patiesībā dzīvo Maša. Tad kad vajag sūdzēt PTAC tad gan visas, kā viena - davaj, sūtam. Un pašas pēc tam baudat rezultāta augļus. Te ir vairāk runa par to, ka Maša vēl joprojām dzīvo junikornu pasaulē un nodara vairāk ļaunu bērniem, nesakārtojot savas parādsaistības.
Redwine @ 16.02.2025 16:18
Man šķiet , ka ne . Nezinu . Zinu ka vid pie šādiem kontiem netiek
Ja nu kādai interesē, ir man screen. To privāti varu aizsūtīt
Mashka Kakashka @ 16.02.2025 19:52
Muļķības, ka VID netiek pie kontiem. Bankām ir pienākums sniegt informāciju, ja VID to pieprasa. Nav vairs neviena banka, kurā būtu iespējams apgrozīt naudu, lai VID netiktu klāt tai informācijai. Ja Marija apgroza kaut kādu naudu un nemaksā nodokļus, VID agrāk vai vēlāk uzies šo informāciju un viņai būs vēl lielākas problēmas nekā šobrīd. Ja viņa to dara, viņa ir totāda dura.
Mashka Kakashka @ 16.02.2025 19:52
Muļķības, ka VID netiek pie kontiem. Bankām ir pienākums sniegt informāciju, ja VID to pieprasa. Nav vairs neviena banka, kurā būtu iespējams apgrozīt naudu, lai VID netiktu klāt tai informācijai. Ja Marija apgroza kaut kādu naudu un nemaksā nodokļus, VID agrāk vai vēlāk uzies šo informāciju un viņai būs vēl lielākas problēmas nekā šobrīd. Ja viņa to dara, viņa ir totāda dura.
sauliiite.paula @ 16.02.2025 20:15
Man šķiet, ka Marija caur kādu citu personu apgroza sev naudu.
smieklīgi. Ar ko viena stučīšana skaitās attaisnojama un otrā ne? Kāpēc Viņa var sataisīt 50 tk parādu, kamēr man ir jāmaksā visi nodokļi? OK, tā mana Problēma, bet tad nevajag klaji spļaut sejā visiem godīgajiem nodokļu maksātājiem. Un turpināt čakarēt cilvēkus.amnēzija @ 16.02.2025 19:41
Salīdzināji govi ar traktoru. Viens ir nosūdzēt PTAC par to, ka nav norādīti #, bet pavisam kaut kas cits ir līst tur kur neviens neprasa. ZTI paši tiks ar visu galā. Ja tik tālu tika, ka ir liegumi, tad arī tālāk tiks ar visu galā bez Tavas stukacīšanas. Arī pie auto izsolīšanas paši tiks klāt, bez Tavas palīdzības.
Redwine @ 16.02.2025 20:20
Kā vid var zināt par tādu Wise , kas kaut kāda mobilā banka !? Tāpēc arī neko nepieprasa , jo nezina.
krixis3 @ 16.02.2025 20:29smieklīgi. Ar ko viena stučīšana skaitās attaisnojama un otrā ne? Kāpēc Viņa var sataisīt 50 tk parādu, kamēr man ir jāmaksā visi nodokļi? OK, tā mana Problēma, bet tad nevajag klaji spļaut sejā visiem godīgajiem nodokļu maksātājiem. Un turpināt čakarēt cilvēkus.
Mashka Kakashka @ 16.02.2025 20:34
Ko nozīmē mobilā banka? Lai atvērtu kontu Wise bankā, viņi pārbauda identitāti ar ID karti vai pasi un viņi glabā visu informāciju, arī par visiem pārskaitījumiem. Viņu mājaslapā rakstīts, ka viņi ir regulēta finanšu iestāde, ja nepieciešams, tad viņi kopīgo visu lietotāju informāciju ar attiecīgās valsts iestādēm, lai viņu banka atbilstu starptautiskajiem nodokļu standartiem, kopīgajiem ziņojumiem, utt.
Šodien ir kupenas, vismaz Rīgā. :Damnēzija @ 16.02.2025 16:56
Kādas nu šoziem kupenas? ?? kupenas bija gadus padsmit atpakaļ, kad ziema skaitījās kā ziema ar -25° C. Tagad jau pie -6° C sēž gultā un saka, ka ārā ir ļoti auksti ?
Ja viņa vēl joprojām darbojas Joyou, un ir itkā "līdere", bet neparādas sarakstos, jo tur viņai ir jābūt, tad viņa 100% slēpj to. Nauda nav liela, bet no Kačas zara tāpat kaut kas atlec. Kā jau te rakstīja, es arī ticu, ka viņas Joyou nauda ir piesaistīta citam cilvēkam.Mashka Kakashka @ 16.02.2025 19:52
https://www.apollo.lv/7868280/latvijas-paradnieki-no-kreditoriem-slepjas-revolut-un-citos-arvalstu-kontosRedwine @ 16.02.2025 21:07
Nu jā, bet viņi paši neko neziņo . VID ir jāzina par tāda konta eksistenci , lai ko pieprasītu .
CallMeAnnika @ 16.02.2025 21:12Šodien ir kupenas, vismaz Rīgā. :D
CallMeAnnika @ 16.02.2025 21:30https://www.apollo.lv/7868280/latvijas-paradnieki-no-kreditoriem-slepjas-revolut-un-citos-arvalstu-kontos
"Kā noskaidroja raidījums "360TV ZIŅneši", parādnieki bieži vien veikli izvairās no izpildes pasākumiem un ātri pārvieto savus līdzekļus no bankas konta vienā valstī uz kontu citā valstī. Tad parādu piedziņas process tajā valstī sākas no gala. Beigās kreditors bieži vien var atgūt tikai niecīgu parāda daļu.
Atšķirība ir attiecībā uz nodokļu parādu. Tur jau ir citi starpvalstu līgumi. Ja fiziskai vai juridiskai personai ir nodokļu parāds, tad sāk rīkoties Valsts ieņēmuma dienests. Tas varot vērst piedziņu pret parādnieka kontu ārvalstīs, tostarp, "Revolut", "Wise", "Paysera" vai kontu kāda citā elektroniskās naudas iestādē, kur ienākumus bieži vien slēpjot parādnieki, kas izvairās no nodokļu maksāšanas.
Ja nodokļu parādniekam nav konta ne Latvijā, ne kādā Eiropas savienības dalībvalstī, bet ir piemēram, Apvienotajā Karalistē vai Norvēģijā, arī tad parādnieki no VID nevarot paslēpties.
Fizisko personu nodokļu piedziņas process esot ilgstošs. Pat ja parādniekam šķiet, ja jau gadu vai divus par viņu neliekas ne zinis, tad parāds nebūs jāmaksā, tā vis neesot."
Tātad var. Mašai vienā brīdī būs pārsteigums par to, ka parāds nepazudīs. :D
kurš prasa līst par PTAC?amnēzija @ 16.02.2025 19:41
Salīdzināji govi ar traktoru. Viens ir nosūdzēt PTAC par to, ka nav norādīti #, bet pavisam kaut kas cits ir līst tur kur neviens neprasa. ZTI paši tiks ar visu galā. Ja tik tālu tika, ka ir liegumi, tad arī tālāk tiks ar visu galā bez Tavas stukacīšanas. Arī pie auto izsolīšanas paši tiks klāt, bez Tavas palīdzības.