Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 7419
Reģ: 20.09.2022
MatildeR @ 08.02.2025 21:03
māte raujās cik darbos, lai apgādātu meitas ar šmotkām. Un galvenais iepostot, ka sīkajai kleita par 600€

Tā vajag. Pietrūka tikai teksta - nāciet uz JOYOU, šeit es labi nopelnu un varu to visu apmaksāt..
08.02.2025 21:43 |

Reitings 2951
Reģ: 15.09.2023
amnēzija @ 08.02.2025 21:43

Tā vajag. Pietrūka tikai teksta - nāciet uz JOYOU, šeit es labi nopelnu un varu to visu apmaksāt..

Agrāk jau viņas tā darīja, kad atrādīja savus pirkumus. 😁
Marija varētu tagad pie saviem parādiem pielikt haštagus PaldiesNL, PaldiesJoyou, TeamWorkMakesTheDreamsWork, BestJobEver 😁
08.02.2025 21:47 |

Patīk
Reitings 57534
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 21:37
Mani ļoti, nu tā, ka ļoti, ļoti interesē, kuri ir tie RSU pasniedzēji, kuri Joyou pulverus ir atzinīgi novērtējuši, kā to saka Vasiļevska un citas. Tiek apgalvots, ka Sanita esot sava diplomdarba tēmu veltījusi Joyou pulveriem. Vai tiešām RSU pasniedzēji augsti novērtētu pulverēdienu, kurā ir dekstroze un dekstrozes sīrups? Vai nu Sanita un Vasiļevska & Co melo, vai RSU strādā diletanti un idioti. Dekstroze ir viens no vissliktākajiem cukuriem ar visaugstāko glikēmisko indeksu. Vienā Joyou pulvera maltītē, ja pieskaita bezlaktozes pienu ar pazeminātu cukura daudzumu, ir vismaz 20 grami cukura. Tāpēc jau viņas visas ir ar uzblīdušām sejām, to sauc par "cukura seju", kam interesē, var Google palasīt.
Ar interesi sekošu līdzi, cik ilgi viņas postulēs šito huiņu ar Sanitu, viņas "uztura speciālistes" diplomu un "veselīgajiem" pulveriem.
NEVIENS izglītots uztura speciālists neieteiks dzert šādus pulverēdienus un uztura bagātinātājus no Joyou, NEVIENS! Izglītots uztura speciālists sakārtos cilvēka ēdienkarti ar gaļu un dārzeņiem.
PVO stingri neiesaka dienā pārsniegt 50 gramus cukura, visoptimālāk būtu ap 35 gramiem cukura dienā. Ja viņas izdzer divus kokteiļus, jau pārsniedz cukura devu. Ja pieskaita pārējo maltīšu cukuru, tad tur ir katastrofa un "cukura seja".
Nē, senāk rekomendēja nepārsniegt 50g cukura dienā, jo nebija tik ļoti pieejami visi saldumi un neveselīgā pārtika. Šobrīd cukurs tiek pievienots visur, lai uzlabotu un pastiprinātu garšu, radītu atkarību, un to pirktu vēl un vēl. Lai gan jāatzīst, ka veikalu plauktos lēnām sāk parādīties arvien veselīgākas našķu un uzkodu versijas.
Šobrīd max. dienas deva ir sievietēm 25 grami, vīriešiem 38 grami.
Ja neticat vietējiem rakstiem un medijiem, tad šeit ir zinātnisks pētījums par cukura ietekmi uz organismu. Plusi ir tieši 0, bet kādas slimības tas var izraisīt. Joyou darbonēm būtu noderīgi palasīt, bet ak vai, viņu smadzeņu kapacitāte nevelk. Arī uztura speciālistei acīmredzami nē, ja tas ir TOP produkts. :D :D :D https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5775006/
08.02.2025 22:31 |

10 gadi
Reitings 1913
Reģ: 23.04.2011
Kā jums Kvīnas biešu zupas recepte? 😀
08.02.2025 22:33 |

Reitings 2951
kuuuuka @ 08.02.2025 22:33
Kā jums Kvīnas biešu zupas recepte? ?

PRETĪGI! Noskatījos un saviebos. Sastampāt gatavu gaļu, izvārītus kartupeļus, ielikt buljona kubu, SĪPOLU, uzvārītu ūdeni un gatavs? Nopietni? Kāda jēga no tā sīpola? Lai sīpola garša iznāktu uz āru, tam ir jāpavāras, tāpat kā ar to gatavo gaļas gabala kluci. 😁 Vienkārši pretīgi. Es pati esmu taisījusi zupas no tā Lidl gaļas gabala, bet es vienmēr VĀRU, nevis pieleju uzsildītu ūdeni no tējkannas. 😁
08.02.2025 22:45 |

Patīk
Reitings 57534
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:45

PRETĪGI! Noskatījos un saviebos. Sastampāt gatavu gaļu, izvārītus kartupeļus, ielikt buljona kubu, SĪPOLU, uzvārītu ūdeni un gatavs? Nopietni? Kāda jēga no tā sīpola? Lai sīpola garša iznāktu uz āru, tam ir jāpavāras, tāpat kā ar to gatavo gaļas gabala kluci. ? Vienkārši pretīgi. Es pati esmu taisījusi zupas no tā Lidl gaļas gabala, bet es vienmēr VĀRU, nevis pieleju uzsildītu ūdeni no tējkannas. ?
Es domāju, ka nav slikti. Nosaukums - slinkā biešu zupa. :D
Katrā ziņā labāk nekā pulverzupas. :D
08.02.2025 22:50 |

Reitings 2951
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:31
Nē, senāk rekomendēja nepārsniegt 50g cukura dienā, jo nebija tik ļoti pieejami visi saldumi un neveselīgā pārtika. Šobrīd cukurs tiek pievienots visur, lai uzlabotu un pastiprinātu garšu, radītu atkarību, un to pirktu vēl un vēl. Lai gan jāatzīst, ka veikalu plauktos lēnām sāk parādīties arvien veselīgākas našķu un uzkodu versijas.
Ja neticat vietējiem rakstiem un medijiem, tad šeit ir zinātnisks pētījums par cukura ietekmi uz organismu. Plusi ir tieši 0, bet kādas slimības tas var izraisīt. Joyou darbonēm būtu noderīgi palasīt, bet ak vai, viņu smadzeņu kapacitāte nevelk. Arī uztura speciālistei acīmredzami nē, ja tas ir TOP produkts. :D :D :D https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5775006/

Viņas jau visas saka, ka NAV SASTĀVU cilvēki. 😁 Bet kā var nesaprast tik elementāru lietu, ka viņas ar vienu kokteili apēd 5 tējkarotes ar dekstrozes cukuru, tas pat nav galda cukurs, tā ir fucking dekstroze. Dekstrozei glikēmiskais indekss ir 96, tikmēr parastajam galda cukuram glikēmiskais indekss ir 65. Tāpēc jau viņām visām ir pirmajās brokastīs Joyou sūdkokteilis, tad seko otrās brokastis. Ar pirmajām brokastīm ātri uzsit cukuru uz augšu, ātri nokrītas un atkal gribas ēst.
08.02.2025 22:52 |

Reitings 2951
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:50
Es domāju, ka nav slikti. Nosaukums - slinkā biešu zupa. :D
Katrā ziņā labāk nekā pulverzupas. :D

Protams, ka labāk nekā pulverzupas. Bet tik un tā pretīgi. Zupa ir zupa, zupai jābūt karstai un sastāvdaļām kārtīgi jāizvāras, nevis jāuzsilda ar tējkannas ūdeni. 😁
Kāpēc Vasiļevska savam puisītim netaisīja Joyou sēņu zupīti? Aplej ar tējkannas ūdeni un gatavs. Nav pat nekas jāspaida ar dakšu. 😁 Vai arī puisītim ir tik pat slikti no Joyou produktiem kā Kalendy Mikiņam? 😁 Katru reizi kā Mikiņš garšoja Joyou produktus, tā sejas izteiksme izteica visu, knapi noturēja iekšās. 😁
08.02.2025 22:55 |

Patīk
Reitings 57534
Foxa: es varu sevi aizvest uz restorānu vai nopirkt ziedus, bet es sev dāvinu dārgākas dāvanas, piemēram, endosfēru.
Tas nekas, ka endosfēra viņai par brīvu tajā krievu salonā. :D :D
08.02.2025 22:55 |

Reitings 2951
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:55
Foxa: es varu sevi aizvest uz restorānu vai nopirkt ziedus, bet es sev dāvinu dārgākas dāvanas, piemēram, endosfēru.
Tas nekas, ka endosfēra viņai par brīvu tajā krievu salonā. :D :D

Alise ir nākamā PTAC soda mērķis. 😁
08.02.2025 22:57 |

Reitings 2425
Reģ: 27.04.2023
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:52

Viņas jau visas saka, ka NAV SASTĀVU cilvēki. ? Bet kā var nesaprast tik elementāru lietu, ka viņas ar vienu kokteili apēd 5 tējkarotes ar dekstrozes cukuru, tas pat nav galda cukurs, tā ir fucking dekstroze. Dekstrozei glikēmiskais indekss ir 96, tikmēr parastajam galda cukuram glikēmiskais indekss ir 65. Tāpēc jau viņām visām ir pirmajās brokastīs Joyou sūdkokteilis, tad seko otrās brokastis. Ar pirmajām brokastīm ātri uzsit cukuru uz augšu, ātri nokrītas un atkal gribas ēst.

Neaizmirstiet produktu saderību mazliet arī, jo cukurs/ogļhidrādi kopā ar proteīnu/olbaltumvielām, tomēr nav tiiiik slikti kā jūs te noliekas, bet nu ja 4-5 kokteiļi aiziet dienā tad ir diezgan “saldi”😂
08.02.2025 23:27 |

Patīk
Reitings 57534
KrūzīteDūzīte @ 08.02.2025 23:27

Neaizmirstiet produktu saderību mazliet arī, jo cukurs/ogļhidrādi kopā ar proteīnu/olbaltumvielām, tomēr nav tiiiik slikti kā jūs te noliekas, bet nu ja 4-5 kokteiļi aiziet dienā tad ir diezgan “saldi”?
Ir gan. Ir jābūt gan ogļhidrātiem, gan olbaltumvielām, gan taukiem, no tā nevajag baidīties, bet ja porcijā no 21g ogļhidrātiem, 18g ir cukurs, TAS NAV OK.
Ogļhidrāti ir vajadzīgi enerģijai. Pastāv divu veidu ogļhidrāti – vienkāršie (cukurotie, ātri uzsūcas) un saliktie, kuri uzsūcas lēnāk. Pulveri ir pirmais variants. Tāpēc arī viņas tievē cauru gadu, jo nesporto, saēdas cukuru, un atkal gribas ēst.
No cukura nevajag baidīties, bet kas par daudz, tas par skādi. Paēd normāli, un ja gribas saldējumu, konfektes, cepumus, tad arī to var.
08.02.2025 23:44 |

Reitings 7419
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:31

Bija labs video par cukura tēmu, ja nemaldos - "Cukura saldums un posts".
08.02.2025 23:50 |

Reitings 7419
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:45

PRETĪGI! Noskatījos un saviebos. Sastampāt gatavu gaļu, izvārītus kartupeļus, ielikt buljona kubu, SĪPOLU, uzvārītu ūdeni un gatavs? Nopietni? Kāda jēga no tā sīpola? Lai sīpola garša iznāktu uz āru, tam ir jāpavāras, tāpat kā ar to gatavo gaļas gabala kluci. ? Vienkārši pretīgi. Es pati esmu taisījusi zupas no tā Lidl gaļas gabala, bet es vienmēr VĀRU, nevis pieleju uzsildītu ūdeni no tējkannas. ?

Kā aukstajā zupā, visu samet kopā un samaisa. Tikai tur visu sajauc ar kefīru vai paniņām, ko nu kurš pievieno klāt 😂
08.02.2025 23:52 |

Reitings 1565
Reģ: 18.12.2022
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:55

Protams, ka labāk nekā pulverzupas. Bet tik un tā pretīgi. Zupa ir zupa, zupai jābūt karstai un sastāvdaļām kārtīgi jāizvāras, nevis jāuzsilda ar tējkannas ūdeni. ?
Kāpēc Vasiļevska savam puisītim netaisīja Joyou sēņu zupīti? Aplej ar tējkannas ūdeni un gatavs. Nav pat nekas jāspaida ar dakšu. ? Vai arī puisītim ir tik pat slikti no Joyou produktiem kā Kalendy Mikiņam? ? Katru reizi kā Mikiņš garšoja Joyou produktus, tā sejas izteiksme izteica visu, knapi noturēja iekšās. ?
zupai nav obligāti jābūt karstai. Mūsu pašu aukstā zupa un spāņu Gaspačo lieliski piemēri. Cita lieta, ka jātaisa karsto zupu tad tiešām - vārīta, kārtīga. Savādāk sanāk tāds "roltons"
09.02.2025 04:51 |

10 gadi
Reitings 8764
Reģ: 17.09.2009
Tādu mēteli vispār ikdienā nenēsā.
09.02.2025 07:53 |

Reitings 7419
Ariete @ 09.02.2025 07:53
Tādu mēteli vispār ikdienā nenēsā.

Ja nav ko citu valkāt, tad jāģērbj tas, kas ir pieejams.
09.02.2025 09:37 |

Patīk
Reitings 57534
amnēzija @ 09.02.2025 09:37

Ja nav ko citu valkāt, tad jāģērbj tas, kas ir pieejams.
Mašai tiešām nav nekā cita, ko vilkt. Neviens savu mīļāko apģērbu nevelk visur - iznest miskasti, uz jūru, uz teātri, uz draudzi, uz veikalu, staigājot ntos kilometrus vējā, sniegā, lietū utt..
Mašai tiešām nav nekā vairs palicis, izņemot Mustangu pagalmā, ko nevar kustināt, un nodīrāto pūdeli.
09.02.2025 11:56 |

Reitings 119
Reģ: 07.07.2020
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 21:37
Mani ļoti, nu tā, ka ļoti, ļoti interesē, kuri ir tie RSU pasniedzēji, kuri Joyou pulverus ir atzinīgi novērtējuši, kā to saka Vasiļevska un citas. Tiek apgalvots, ka Sanita esot sava diplomdarba tēmu veltījusi Joyou pulveriem. Vai tiešām RSU pasniedzēji augsti novērtētu pulverēdienu, kurā ir dekstroze un dekstrozes sīrups? Vai nu Sanita un Vasiļevska & Co melo, vai RSU strādā diletanti un idioti. Dekstroze ir viens no vissliktākajiem cukuriem ar visaugstāko glikēmisko indeksu. Vienā Joyou pulvera maltītē, ja pieskaita bezlaktozes pienu ar pazeminātu cukura daudzumu, ir vismaz 20 grami cukura. Tāpēc jau viņas visas ir ar uzblīdušām sejām, to sauc par "cukura seju", kam interesē, var Google palasīt.
Ar interesi sekošu līdzi, cik ilgi viņas postulēs šito huiņu ar Sanitu, viņas "uztura speciālistes" diplomu un "veselīgajiem" pulveriem.
NEVIENS izglītots uztura speciālists neieteiks dzert šādus pulverēdienus un uztura bagātinātājus no Joyou, NEVIENS! Izglītots uztura speciālists sakārtos cilvēka ēdienkarti ar gaļu un dārzeņiem.
PVO stingri neiesaka dienā pārsniegt 50 gramus cukura, visoptimālāk būtu ap 35 gramiem cukura dienā. Ja viņas izdzer divus kokteiļus, jau pārsniedz cukura devu. Ja pieskaita pārējo maltīšu cukuru, tad tur ir katastrofa un "cukura seja".

Par RSU jau sen iet runā ka universitāte zaudēja prestižu,pat ārstniekiem gandrīz visur eksāmena veids notiek testā veida un par māksu var jau ar 4-5 tur tikt.Kadreiz (vēl 5 gadus atpakaļ) eksāmeni notika gandrīz visur mutiski.
09.02.2025 14:09 |

Patīk
Reitings 57534
Sanita ļoti riskē, ja iekļaus Joyou savā darbā, kas saistīts ar uzturu. Arī veselības (šajā gadījumā - uztura) speciālisti dod hipokrātisko zvērastu, kur solās "godprātīgi un pēc labākās sirdsapziņas veltīšu tautas veselības aprūpei, cilvēku sāpju un ciešanu mazināšanai. Manu slimnieku veselības saglabāšana un atjaunošana būs manas rīcības augstākais likums."
Atliek nepareizajam cilvēkam pieteikties pie viņas uz konsultāciju, un ja tās laikā tiks popularizēti, reklamēti, ieteikti Joyou produkti, tad par to būs jānes atbildība ar visām izrietošajām sekām.
Ja uztura speciālists aktīvi reklamē šaubīgus uztura bagātinātājus bez zinātniska pamatojuma, ja produkts tiek pasniegts kā "brīnumlīdzeklis" vai tam tiek piedēvētas nepatiesas ārstnieciskas īpašības, tad tas jau ir liels profesionālās ētikas pārkāpums. Iesniegums PTAC, Veselības inspekcijai un iegūtais diploms tikpat ātri var tikt atņemts.
09.02.2025 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits