MatildeR @ 08.02.2025 21:03māte raujās cik darbos, lai apgādātu meitas ar šmotkām. Un galvenais iepostot, ka sīkajai kleita par 600€
amnēzija @ 08.02.2025 21:43
Tā vajag. Pietrūka tikai teksta - nāciet uz JOYOU, šeit es labi nopelnu un varu to visu apmaksāt..
Nē, senāk rekomendēja nepārsniegt 50g cukura dienā, jo nebija tik ļoti pieejami visi saldumi un neveselīgā pārtika. Šobrīd cukurs tiek pievienots visur, lai uzlabotu un pastiprinātu garšu, radītu atkarību, un to pirktu vēl un vēl. Lai gan jāatzīst, ka veikalu plauktos lēnām sāk parādīties arvien veselīgākas našķu un uzkodu versijas.Mashka Kakashka @ 08.02.2025 21:37Mani ļoti, nu tā, ka ļoti, ļoti interesē, kuri ir tie RSU pasniedzēji, kuri Joyou pulverus ir atzinīgi novērtējuši, kā to saka Vasiļevska un citas. Tiek apgalvots, ka Sanita esot sava diplomdarba tēmu veltījusi Joyou pulveriem. Vai tiešām RSU pasniedzēji augsti novērtētu pulverēdienu, kurā ir dekstroze un dekstrozes sīrups? Vai nu Sanita un Vasiļevska & Co melo, vai RSU strādā diletanti un idioti. Dekstroze ir viens no vissliktākajiem cukuriem ar visaugstāko glikēmisko indeksu. Vienā Joyou pulvera maltītē, ja pieskaita bezlaktozes pienu ar pazeminātu cukura daudzumu, ir vismaz 20 grami cukura. Tāpēc jau viņas visas ir ar uzblīdušām sejām, to sauc par "cukura seju", kam interesē, var Google palasīt.
Ar interesi sekošu līdzi, cik ilgi viņas postulēs šito huiņu ar Sanitu, viņas "uztura speciālistes" diplomu un "veselīgajiem" pulveriem.
NEVIENS izglītots uztura speciālists neieteiks dzert šādus pulverēdienus un uztura bagātinātājus no Joyou, NEVIENS! Izglītots uztura speciālists sakārtos cilvēka ēdienkarti ar gaļu un dārzeņiem.
PVO stingri neiesaka dienā pārsniegt 50 gramus cukura, visoptimālāk būtu ap 35 gramiem cukura dienā. Ja viņas izdzer divus kokteiļus, jau pārsniedz cukura devu. Ja pieskaita pārējo maltīšu cukuru, tad tur ir katastrofa un "cukura seja".
kuuuuka @ 08.02.2025 22:33Kā jums Kvīnas biešu zupas recepte? ?
Es domāju, ka nav slikti. Nosaukums - slinkā biešu zupa. :DMashka Kakashka @ 08.02.2025 22:45
PRETĪGI! Noskatījos un saviebos. Sastampāt gatavu gaļu, izvārītus kartupeļus, ielikt buljona kubu, SĪPOLU, uzvārītu ūdeni un gatavs? Nopietni? Kāda jēga no tā sīpola? Lai sīpola garša iznāktu uz āru, tam ir jāpavāras, tāpat kā ar to gatavo gaļas gabala kluci. ? Vienkārši pretīgi. Es pati esmu taisījusi zupas no tā Lidl gaļas gabala, bet es vienmēr VĀRU, nevis pieleju uzsildītu ūdeni no tējkannas. ?
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:31Nē, senāk rekomendēja nepārsniegt 50g cukura dienā, jo nebija tik ļoti pieejami visi saldumi un neveselīgā pārtika. Šobrīd cukurs tiek pievienots visur, lai uzlabotu un pastiprinātu garšu, radītu atkarību, un to pirktu vēl un vēl. Lai gan jāatzīst, ka veikalu plauktos lēnām sāk parādīties arvien veselīgākas našķu un uzkodu versijas.
Šobrīd max. dienas deva ir sievietēm 25 grami, vīriešiem 38 grami.
Ja neticat vietējiem rakstiem un medijiem, tad šeit ir zinātnisks pētījums par cukura ietekmi uz organismu. Plusi ir tieši 0, bet kādas slimības tas var izraisīt. Joyou darbonēm būtu noderīgi palasīt, bet ak vai, viņu smadzeņu kapacitāte nevelk. Arī uztura speciālistei acīmredzami nē, ja tas ir TOP produkts. :D :D :D https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5775006/
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:50Es domāju, ka nav slikti. Nosaukums - slinkā biešu zupa. :D
Katrā ziņā labāk nekā pulverzupas. :D
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:55Foxa: es varu sevi aizvest uz restorānu vai nopirkt ziedus, bet es sev dāvinu dārgākas dāvanas, piemēram, endosfēru.
Tas nekas, ka endosfēra viņai par brīvu tajā krievu salonā. :D :D
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:52
Viņas jau visas saka, ka NAV SASTĀVU cilvēki. ? Bet kā var nesaprast tik elementāru lietu, ka viņas ar vienu kokteili apēd 5 tējkarotes ar dekstrozes cukuru, tas pat nav galda cukurs, tā ir fucking dekstroze. Dekstrozei glikēmiskais indekss ir 96, tikmēr parastajam galda cukuram glikēmiskais indekss ir 65. Tāpēc jau viņām visām ir pirmajās brokastīs Joyou sūdkokteilis, tad seko otrās brokastis. Ar pirmajām brokastīm ātri uzsit cukuru uz augšu, ātri nokrītas un atkal gribas ēst.
Ir gan. Ir jābūt gan ogļhidrātiem, gan olbaltumvielām, gan taukiem, no tā nevajag baidīties, bet ja porcijā no 21g ogļhidrātiem, 18g ir cukurs, TAS NAV OK.KrūzīteDūzīte @ 08.02.2025 23:27
Neaizmirstiet produktu saderību mazliet arī, jo cukurs/ogļhidrādi kopā ar proteīnu/olbaltumvielām, tomēr nav tiiiik slikti kā jūs te noliekas, bet nu ja 4-5 kokteiļi aiziet dienā tad ir diezgan “saldi”?
CallMeAnnika @ 08.02.2025 22:31Nē, senāk rekomendēja nepārsniegt 50g cukura dienā, jo nebija tik ļoti pieejami visi saldumi un neveselīgā pārtika. Šobrīd cukurs tiek pievienots visur, lai uzlabotu un pastiprinātu garšu, radītu atkarību, un to pirktu vēl un vēl. Lai gan jāatzīst, ka veikalu plauktos lēnām sāk parādīties arvien veselīgākas našķu un uzkodu versijas.
Šobrīd max. dienas deva ir sievietēm 25 grami, vīriešiem 38 grami.
Ja neticat vietējiem rakstiem un medijiem, tad šeit ir zinātnisks pētījums par cukura ietekmi uz organismu. Plusi ir tieši 0, bet kādas slimības tas var izraisīt. Joyou darbonēm būtu noderīgi palasīt, bet ak vai, viņu smadzeņu kapacitāte nevelk. Arī uztura speciālistei acīmredzami nē, ja tas ir TOP produkts. :D :D :D https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5775006/
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:45
PRETĪGI! Noskatījos un saviebos. Sastampāt gatavu gaļu, izvārītus kartupeļus, ielikt buljona kubu, SĪPOLU, uzvārītu ūdeni un gatavs? Nopietni? Kāda jēga no tā sīpola? Lai sīpola garša iznāktu uz āru, tam ir jāpavāras, tāpat kā ar to gatavo gaļas gabala kluci. ? Vienkārši pretīgi. Es pati esmu taisījusi zupas no tā Lidl gaļas gabala, bet es vienmēr VĀRU, nevis pieleju uzsildītu ūdeni no tējkannas. ?
zupai nav obligāti jābūt karstai. Mūsu pašu aukstā zupa un spāņu Gaspačo lieliski piemēri. Cita lieta, ka jātaisa karsto zupu tad tiešām - vārīta, kārtīga. Savādāk sanāk tāds "roltons"Mashka Kakashka @ 08.02.2025 22:55
Protams, ka labāk nekā pulverzupas. Bet tik un tā pretīgi. Zupa ir zupa, zupai jābūt karstai un sastāvdaļām kārtīgi jāizvāras, nevis jāuzsilda ar tējkannas ūdeni. ?
Kāpēc Vasiļevska savam puisītim netaisīja Joyou sēņu zupīti? Aplej ar tējkannas ūdeni un gatavs. Nav pat nekas jāspaida ar dakšu. ? Vai arī puisītim ir tik pat slikti no Joyou produktiem kā Kalendy Mikiņam? ? Katru reizi kā Mikiņš garšoja Joyou produktus, tā sejas izteiksme izteica visu, knapi noturēja iekšās. ?
Ariete @ 09.02.2025 07:53Tādu mēteli vispār ikdienā nenēsā.
Mašai tiešām nav nekā cita, ko vilkt. Neviens savu mīļāko apģērbu nevelk visur - iznest miskasti, uz jūru, uz teātri, uz draudzi, uz veikalu, staigājot ntos kilometrus vējā, sniegā, lietū utt..amnēzija @ 09.02.2025 09:37
Ja nav ko citu valkāt, tad jāģērbj tas, kas ir pieejams.
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 21:37Mani ļoti, nu tā, ka ļoti, ļoti interesē, kuri ir tie RSU pasniedzēji, kuri Joyou pulverus ir atzinīgi novērtējuši, kā to saka Vasiļevska un citas. Tiek apgalvots, ka Sanita esot sava diplomdarba tēmu veltījusi Joyou pulveriem. Vai tiešām RSU pasniedzēji augsti novērtētu pulverēdienu, kurā ir dekstroze un dekstrozes sīrups? Vai nu Sanita un Vasiļevska & Co melo, vai RSU strādā diletanti un idioti. Dekstroze ir viens no vissliktākajiem cukuriem ar visaugstāko glikēmisko indeksu. Vienā Joyou pulvera maltītē, ja pieskaita bezlaktozes pienu ar pazeminātu cukura daudzumu, ir vismaz 20 grami cukura. Tāpēc jau viņas visas ir ar uzblīdušām sejām, to sauc par "cukura seju", kam interesē, var Google palasīt.
Ar interesi sekošu līdzi, cik ilgi viņas postulēs šito huiņu ar Sanitu, viņas "uztura speciālistes" diplomu un "veselīgajiem" pulveriem.
NEVIENS izglītots uztura speciālists neieteiks dzert šādus pulverēdienus un uztura bagātinātājus no Joyou, NEVIENS! Izglītots uztura speciālists sakārtos cilvēka ēdienkarti ar gaļu un dārzeņiem.
PVO stingri neiesaka dienā pārsniegt 50 gramus cukura, visoptimālāk būtu ap 35 gramiem cukura dienā. Ja viņas izdzer divus kokteiļus, jau pārsniedz cukura devu. Ja pieskaita pārējo maltīšu cukuru, tad tur ir katastrofa un "cukura seja".