be.beta @ 08.02.2025 14:37
netieku gudra, kur viņas dabū tik daudz lieko šķidrumu tajā savā ķermenī? ka nepieciešami 10 dažādi produkti, lai to izvadītu :D :D
Cik tad nu augšai tā alga palikusi. Kačai bez bonusiem bija 2,5-3k PIRMS NODOKĻIEM. Cik tad Egitai?Mashka Kakashka @ 08.02.2025 16:32
Es atkal netieku gudra kad tām muļķēm, mazajām bitēm - Agitai, Jolantai, Ilzei, utt., beidzot pieleks, ka visi tie mēsli ko viņas dzer, ir absolūti bezjēdzīgi. Es saprotu Vasiļevsku un Egitu, viņas presē tās muļķes, ka pašām ir jālieto, jārāda storijos, lai viņām būtu kaut kādi ienākumi no viņām, jo redzot kā krītas Vasiļevskas alga, skaidrs, ka cilvēki no malas uz šiem mēsliem vairs nepavelkas. Būtu viņas uztaisījušas analīzes, sapratušas kādus vitamīnus vajag un nopirkušas aptiekā pa lēto, nevis pirkušas tos Joyou sūdus par dārgu naudu. Kā viņas nesaprot, ka viņas sponsorē Vasiļevskas un Egitas dzīvesveidu ar savu naudu. Varu derēt, ja viņas uztaisītu analīzes pirms un pēc Joyou sūdu lietotošanas, tur organismā nebūtu nekādu izmaiņu, es ticu, ka būtu pat sliktāk, jo viņas visu laiku dzer kaut kādu drenējošos sūdus, kas izvada pat vitamīnus, kurus uzņem ar normālu ēdienu.
CallMeAnnika @ 08.02.2025 16:45Cik tad nu augšai tā alga palikusi. Kačai bez bonusiem bija 2,5-3k PIRMS NODOKĻIEM. Cik tad Egitai?
Tāpēc Egita vienu brīdi jau ieminējās par ceturto bērnu, jo strādāt iet netaisās, bet bez MK sadarbībām savu dzīvi nespēj uzturēt.
Hermiine89 @ 08.02.2025 16:46Pēdējā laikā rodas sajūta, ka Maškai ir tikai viens bērns - mīlulītis Ilons.
Ar "parastu" darbu viņa tāpat netiks ātrāk ārā no parādiem kā 5-10 gadu laikā, ar nosacījumu, ka pārdod Mustangu un no tās naudas nosedz daļu parāda, bet tie ir tomēr 5-10 gadi nevis viss mūžs.Mashka Kakashka @ 08.02.2025 16:52
Un Marija! Lai Marija tiktu galā ar saviem parādiem šī gada laikā, viņai būtu jānopelna 10 000 eiro mēnesī, no kuriem būtu atkal jāmaksā nodokļi. Ja viņai izdotos pelnīt katru mēnesi 10 000 eiro, dzīvotu pieticīgi, maksātu tekošos nodokļus, tad izlīstu no parādiem. Bet tas nebūs par Mariju. Pat Vasiļevska vairs nepelna tādu naudu Joyou. Nezinu kādu brīnumu gaida Marija, viss paliks tikai sliktāk, ja viņa beidzot nepieņems realitāti un nemeklēs sev oficiālu darbu. Turklāt, Joyou preču cenu politika ir graujoša, tik dārgi produkti, grūti tādus pārdot.
viņas mopsi esmu redzējusi citām blogerēm virsū,bet viņam piestāv un izskatās harmoniski.Uz Mašas izskatās,ka tīko mopsis izgājis pastaigā un izvārtijies kāda grāvīAriete @ 08.02.2025 15:46Man vienīgajai Marijas mētelis atgādina grīdas mazgājamo mopu? ?
CallMeAnnika @ 08.02.2025 15:38Interesanti, ko viņa ir rakstījusi sava noslēguma darbā par funkcionālo ēdienu. Ja tur ir minēti tieši Joyou Smart Go, vai ir izskaidrota tā uzturvērtība un minēts, ka šo kokteiļu VIENĀ porcijā ir gandrīz sasniegts ikdienas cukura ieteicamais daudzums, ko rekomendē PVO (WHO)?
CallMeAnnika @ 08.02.2025 16:11Tādu kārtīgi nolietotu grīdas mopu, kuru vajag nomainīt ar steigu. :D
Ja ome ņemtu pretī arī Īlonu,
Redwine @ 08.02.2025 19:34Izskatās, ka Neits ar savu bff vieni bijuši mājās kamēr maška ar joberi un Ilonu pa jūru staigā .
Redwine @ 08.02.2025 19:34Izskatās, ka Neits ar savu bff vieni bijuši mājās kamēr maška ar joberi un Ilonu pa jūru staigā .
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 19:59
Vita pie omes. Neits var viens palikt mājās, vecums atļauj.
Kenty @ 08.02.2025 17:19viņas mopsi esmu redzējusi citām blogerēm virsū,bet viņam piestāv un izskatās harmoniski.Uz Mašas izskatās,ka tīko mopsis izgājis pastaigā un izvārtijies kāda grāvī
MatildeR @ 08.02.2025 21:03māte raujās cik darbos, lai apgādātu meitas ar šmotkām. Un galvenais iepostot, ka sīkajai kleita par 600€
Redwine @ 08.02.2025 21:41
Par ko runa?