Rumblerx @ 06.02.2025 11:54Laikam jàiet stràdàt PTAC vai VID ?
Lienuška @ 06.02.2025 14:55Šodien uzzināju, ka vienai NLšicai ir tikpat gadi cik man. Man vēl joprojām neticas, visu laiku domāju, ka +10gadi. Un ka priekš tāda vecuma laikam nav tik traki. Bet nu šādā vecumā būt ar tik sliktu sejas stāvokli ir kaut kas.. Viņa ļoti cītīgi dzer visus tos sūdus jau gadiem - izskatās ka iet labumā.
Cilvēkiem vajadzētu sākt izglītot uzņēmumus, kas šīm NL "influencerēm" sūta dāvanas. Ja nezin, kāda ir Egita, tad pēc viņas "reklāmas" es negribētu iegādāties neko no Internetaptiekas, jo attieksmē ir nolasāms tas, ko saki - "atsūtījuši man te kaut kādus mēslus".začeits @ 06.02.2025 10:38Unpacking video...
Trūkst vārdu par to sūdu, ko viņa ir nofilmējusi un publicējusi- pat nepacenšas nosaukt produktus, boksterē zem deguna, acis dusmīgi savilktas, UB burtiski iemet atpakaļ kastē.
Ja viņa atzīst tikai sava pulverkantora produktus, tad naf** pieņem šīs pakas? Katrā video sekundē nolasās totāla nepateicība, apmēram, "atsūtījuši man te kaut kādus mēslus".
Par to vēl var strīdēties. Daudzas, arī šeit, ir rakstījušas, ka mati tieši pēc Occubas paliek netīri un taukaini. :DKrūzīteDūzīte @ 06.02.2025 10:53
Nu bet rezultāts ir? no netīriem matiem ir tīri. Izcils rezultāts ?? tikai NL šampūni spej izmazgāt matus???
Ģenētiku nevar izmainīt, bet tad jau nav jēga lietot dārgos UB un citus produktus, kas ir tik labi, ja rezultāts ir apaļa nulle.viktorijar @ 06.02.2025 15:33
Es varu derēt, ka atradīsi vienaudzes arī, kas izskatās par 5 gadiem svaigāk nekā Tu. Kāda jēga salīdzināt, ja izskatu ietekmē gan dzīvesveids, uzturs, stresa faktori, un galu galā ģenētika?
Salīdzināji kaut ko nezin ko ar sevi un pacēli sev asti, malacis ???
(Nē, pulverus nelietoju, nepērku, neatbalstu)
viktorijar @ 06.02.2025 15:33
Es varu derēt, ka atradīsi vienaudzes arī, kas izskatās par 5 gadiem svaigāk nekā Tu. Kāda jēga salīdzināt, ja izskatu ietekmē gan dzīvesveids, uzturs, stresa faktori, un galu galā ģenētika?
Salīdzināji kaut ko nezin ko ar sevi un pacēli sev asti, malacis ???
(Nē, pulverus nelietoju, nepērku, neatbalstu)
začeits @ 06.02.2025 10:38Unpacking video...
Trūkst vārdu par to sūdu, ko viņa ir nofilmējusi un publicējusi- pat nepacenšas nosaukt produktus, boksterē zem deguna, acis dusmīgi savilktas, UB burtiski iemet atpakaļ kastē.
Ja viņa atzīst tikai sava pulverkantora produktus, tad naf** pieņem šīs pakas? Katrā video sekundē nolasās totāla nepateicība, apmēram, "atsūtījuši man te kaut kādus mēslus".
noskatījos. Ļoti rupji un nepieklājīgi pret internetaptieku un vēl 2 farmācijas uzņēmumiem, kuri nosūtīja uztura bagātinātājus. Pieļauju, ka viņai tos sūtīja, jo viņa ir māmiņu klubā. Ja es pārstāvētu šos uzņēmumus, pieprasītu atpakaļ šos produktus un pārējiem uzņēmumiem ieteiktu nekad ar viņu nesadarboties. Kauns.amnēzija @ 06.02.2025 01:27
Es vispār nesaprotu, kāpēc viņai to internetaptiekas dāvanu sūtīja ? tur ir tukšs numurs. Nu nebūs no viņas sakarīgas reklāmas, jo paši labākie produkti ir viņas JOYOU. Viņa nav ieinteresēta reklamēt citu zīmolu uztura bagātinātājus vai matu kopšanas līdzekļus. ?
Šeit tieši tādas pašas. Cena ar atlaidi 9,33 un iekšā 45 gab. Arī pastilas ar augļu garšu, kā konfektes.Mashka Kakashka @ 06.02.2025 19:46Joyou Omega jaunums maksā 22 eiro, pietiek 2 nedēļām! WTF?! Viņi nav normāli ar savām cenām. Es pērku Omega kapsulas par 10 eiro un man pietiek ar iepakojumu trim mēnešiem. ?????
Cenas tur tiešām ir uzjautrinošas. Nu mums par to tikai prieks. Ātrāk izčākstēs tas krievu bizness. Lai tik paši šauj sev kājā ar pilnīgi neadekvātām cenām.Mashka Kakashka @ 06.02.2025 19:46Joyou Omega jaunums maksā 22 eiro, pietiek 2 nedēļām! WTF?! Viņi nav normāli ar savām cenām. Es pērku Omega kapsulas par 10 eiro un man pietiek ar iepakojumu trim mēnešiem. ?????
CallMeAnnika @ 06.02.2025 22:05Šeit tieši tādas pašas. Cena ar atlaidi 9,33 un iekšā 45 gab. Arī pastilas ar augļu garšu, kā konfektes.
https://www.apotheka.lv/fjord-strong-omega-3-smart-koslajamas-pastilas-45-gab-pmm0182784lv
Un šeit 80 kapsulas par 16 eiro, bet vienas tabletes koncentrācija ir ļoti augsta. Pietiek gandrīz 3 mēnešiem. https://www.apotheka.lv/fjord-strong-omega-3-kapsulas-80-gab-pmm0179540lv
Tā Egita ir klauns. Saka, ka zināja, cik ļoti viņai nepieciešama Omega, bet neies citur sūtīt, jo nezin sastāvu un neuzticas. :D :D Aunapiere, paņem paciņu un izlasi, vai izlasi internetā UB reģistrā sastāvu, vai uzprasi aptiekā farmaceitam, Tev izskaidros bērnu līmeņa valodā.
Tik izglītota Joyou/NL pa šiem gadiem, ka pat nezin sastāvu citām Omegām. Diez no kā Omegas varētu sastāvēt? No kartupeļiem un olām? :D :D
CallMeAnnika @ 06.02.2025 22:05Šeit tieši tādas pašas. Cena ar atlaidi 9,33 un iekšā 45 gab. Arī pastilas ar augļu garšu, kā konfektes.
https://www.apotheka.lv/fjord-strong-omega-3-smart-koslajamas-pastilas-45-gab-pmm0182784lv
Un šeit 80 kapsulas par 16 eiro, bet vienas tabletes koncentrācija ir ļoti augsta. Pietiek gandrīz 3 mēnešiem. https://www.apotheka.lv/fjord-strong-omega-3-kapsulas-80-gab-pmm0179540lv
Tā Egita ir klauns. Saka, ka zināja, cik ļoti viņai nepieciešama Omega, bet neies citur sūtīt, jo nezin sastāvu un neuzticas. :D :D Aunapiere, paņem paciņu un izlasi, vai izlasi internetā UB reģistrā sastāvu, vai uzprasi aptiekā farmaceitam, Tev izskaidros bērnu līmeņa valodā.
Tik izglītota Joyou/NL pa šiem gadiem, ka pat nezin sastāvu citām Omegām. Diez no kā Omegas varētu sastāvēt? No kartupeļiem un olām? :D :D
Labums no Joyou darbonēm - skatoties viņu storijus, atgādinājums nopirkt un iedzert vitamīnus (ne no Joyou). :DLiizha1 @ 07.02.2025 10:35
Pateicoties NL reklāmai, nopirku Mollers zivju eļļu, 1+1 pa 29eur, kopā 240 kapsulas, zivju eļļas koncentrācija: NL 750, Mollers 1200 :D + Molleram A, E, D vitamīni klāt, protams, mikro garmos, bet still :D
Mashka Kakashka @ 01.02.2025 22:09
Lai jau runā. Bet maksāt par to viņai, jo viņa dalīsies ar savu pieredzi? Absurdi. Internetā ir bezmaksas stāsti, pieredzes, kuri būs daudz vērtīgāki nekā Vasiļevskas. Es novērtēju, ja sievietes dalās ar to, bet nekad nemaksātu tādai Vasiļevskai. Jo es zinu kas sekos pēc kāda laika, kā ar visām viņām. Cilvēki abonēs, viņa sāks stāstīt un vienā brīdī viņa no tā kanāla pazudīs un nekādu informāciju neliks. Ar viņām tā ir vienmēr, saka, ka drīz pastāstīs un tad pazūd.
Un, vispār, laime mīl klusumu. Ja tiešām grib tik pie bērniņa, lai dara to ģimenes lokā. Kārtējā Inga, kura no sava vīra nāves gribēja gūt labumu un izveidoja "maksas kanālu", kurā dalījās ar visu pēc vīra nāves. Man tas liekas pretīgi. Priekš kam tas vajadzīgs? Lai naudu dabūtu? Kāpēc viss jāpārvērš naudā?
Ir atšķirība - nedalīties ar privātām lietām vai dalīties par maksu.Elife @ 07.02.2025 14:53
Inga taču joprojām uztur to maksas kanālu. Viņas atvērtajā profilā ir maz ko redzēt. Var jau saprast, protams. Es arī nedalītos ar privātām lietām.
telma @ 01.02.2025 23:43Katrīnei gudrs gājiens - labintedz savas statistikas, saprot, ka ir aitas, kas maksās. Viņai seko 70k cilvēku. Pat ja 1k piesekos kanālam, tie ir 10k mēnesī ?
Nesaprotu, kurš gan maksā par tukšmuldēšanu, bet viņa to labi izmanto.