CallMeAnnika @ 04.02.2025 13:45Ziniet, kas ir savāds Kačas čekā? Tur ir Grand bonuss, bet nav Pro Club bonuss.
Oktobra beigās, kad rādīja visiem savus bonusus un 27k algas čeku, tad vēl teica, ka papildus Grand bonusam, viņa automātiski saņem arī Pro bonusu. Man tas liek domāt, ka tie čeki ir neīsti.
CallMeAnnika @ 04.02.2025 13:58Tiem storijiem laikam pagājušas 24h, bet pasmējos par storiju: dzīvot veselīgi neaizliegsi ar Smart Go, un nākamajos storijos ir rasols. :D
Es ne par to, ka rasols ir neveselīgs, bet kā vienas kompānijas "veselīgā dzīvesveida" pārstāves uzskata. Maša saka, ka rasols ir izslēdzams. :D
CallMeAnnika @ 04.02.2025 14:06Es biju neitrāla pret Chogan, bet tagad vēl viena sērga ar maratoniem, kur vajag iegādāties komplektiņu tikai par 120 eiro. Tie produkti ir labāki, piemēram, proteīns, bet ir cilvēki, kuri var ar pārtiku uzņemt vajadzīgās olbaltumvielas, un tāds Drainfast nav vajadzīgs.
domā, ka krievi pievērs acis uz naudas izmešanu?Mashka Kakashka @ 04.02.2025 14:12
Es to pašu nodomāju. Jo vēl ir aizdomīgi tas, ka viņai decembrī nebija TOP kvalifikācijas, bija noslīdējusi pavisam zemu, tātad viņai Grand Bonus par 4. ceturksni nemaz nepienācās. Bet varbūt izdomāja pievērt acis un izmaksāja, lai būtu ar ko stulbas aitas pievilināt. Kas to lai zina. Bet aizdomīgi ir.
CallMeAnnika @ 04.02.2025 14:06Es biju neitrāla pret Chogan, bet tagad vēl viena sērga ar maratoniem, kur vajag iegādāties komplektiņu tikai par 120 eiro. Tie produkti ir labāki, piemēram, proteīns, bet ir cilvēki, kuri var ar pārtiku uzņemt vajadzīgās olbaltumvielas, un tāds Drainfast nav vajadzīgs.
Nebūs, bet kāpēc tad ir jāiegādājas produkti no Chogan? Tā pati fitnesa trenere, ar ko rīko kopā, dara to savās interesēs. Man nekad neviens treneris nav pateicis, lai obligāti pērku konkrētu proteīnu, bet ieteicis, kurš varētu būt labāks, nemaz nerunājot par kaut kādiem drenējošiem dzērieniem.amnēzija @ 04.02.2025 14:15
Es sapratu, ka ēdienkartē nebūs kokteiļi, kā tas ir JOYOU.
Nu Kača ir vienīgā, kas tur Latvijas zaru. Nebūtu viņa, mazām bitēm nebūtu no kā iedvesmoties.Siredzho @ 04.02.2025 14:16domā, ka krievi pievērs acis uz naudas izmešanu?
Pilnībā neticu, ka viņi kaut rubļa kapeiku kādam par velti gribētu dot.
sauliiite.paula @ 04.02.2025 15:20Es kko nesaprotu, Mašai ir apmēram 50k€ liels parāds, bet viņa braukā ar bolt, iet pie manikīra, kino, kafijas, tiešām ZTI to neredz?
Marija turpina uzvesties kā bezatbildīga pusaudze, no kuras tāpat nav ko piedzīt. Viss, ko viņai atņems, ir tas sarkanais lūznis, kas pagalmā stāv. Šis nu ir piemērs, ka var reāli neatbildēt valsts priekšā par saviem parādiem. Maška bauda dzīvi un naktīs saldu čuč.sauliiite.paula @ 04.02.2025 15:20Es kko nesaprotu, Mašai ir apmēram 50k€ liels parāds, bet viņa braukā ar bolt, iet pie manikīra, kino, kafijas, tiešām ZTI to neredz?
ZTI tik var pie oficiāliem ienākumiem tikt,no kurienes viņu pārējo dabuj,tas nav viņu darbs,redzēt ,meklēt,kur viņa naudu dabuj citām lietāmTusnelda @ 04.02.2025 16:18
Varbūt Maškai tās ir sadarbības.
Par to, ka ZTI neredz - kurš tad vispār kaut ko redz? Tāds riebeklis kā Kivičs ne tikai nemaksā nodokļus , bet arī soctīklos ņirdz par tiem, kas maksā, un intervijās publiski izstāsta, kā jānoformē mašīnas uz sveša vārda un ar kurām bankām jāsadarbojas, lai VID netiek viņa naudai klāt. Nešaubos, ka arī par Kiviču ir ziņots ne vienu reizi vien, bet nekas nemainās!
vinas vienīgā askeze ir uz smadzenēm. Kuru nav un nekad nebija un nebūs.Citronpipars @ 04.02.2025 16:45Marijai ASKĒZE, vienīgā askēze, kas viņai ir bijusi, tas ir askēze nodokļu un sodu apmaksā, kad tas bija vajadzīgs un likumā noteikts :D
Domāju, ka pagaidām vēl var tā dzīvot, bet laiks iet un likumi tiek pieņemti stingrāki. Visu laiku nevarēs šādi parazitēt.Tusnelda @ 04.02.2025 16:18
Varbūt Maškai tās ir sadarbības.
Par to, ka ZTI neredz - kurš tad vispār kaut ko redz? Tāds riebeklis kā Kivičs ne tikai nemaksā nodokļus , bet arī soctīklos ņirdz par tiem, kas maksā, un intervijās publiski izstāsta, kā jānoformē mašīnas uz sveša vārda un ar kurām bankām jāsadarbojas, lai VID netiek viņa naudai klāt. Nešaubos, ka arī par Kiviču ir ziņots ne vienu reizi vien, bet nekas nemainās!
CallMeAnnika @ 04.02.2025 19:41Maša: 90% mērcēs ir daudz cukurs, saldumus neēdu. Smart Go ir ideāls
Mašas highlights: Smart Go ar 18g cukura VIENĀ porcijā.
mon_moiselle @ 04.02.2025 19:51SBF iekrita acīs, ka Amerikas/Meksikas braucienā Katrīne nelieto alko. Sagadīšanās?