Mashka Kakashka @ 03.02.2025 22:18
Nu paga, viņa tak to savu slēgto Telegram maksas kanālu izveidoja, lai dalītos ar citām meitenēm, kurām var noderēt tas, ka viņa šobrīt iet cauri (gan jau tā ir mākslīgā apaugļošana). Viņa pati uzrakstījusi, ka tur NEBŪS TENKU LAPA, bet pati sāk ar tenkām? ?? Kas ta nu? Nav tāda piekrišana viņas maksas kanālam, kā viņa gaidīja? Savādāk jau viņa neprot uzmanību piesaistīt kā tikai ar baumām, tenkām un skandāliem. ?
amnēzija @ 03.02.2025 22:50
Iespējams, ka atsaucība nav tik liela, kā cerēja, tad nu ievadam, lai vairāk pieslēgtos, sāka ar klaču - nodevība. Un par to bija obligāti jāinformē IG, jo kā tad citādi, žurkas no foruma, uzzinās, ka tik dārgā informācija tika atklāta tur ?
Godīgi? Īsti neinteresē. Aptuveni skaidrs par ko tur runās. Tur var runāt gan par NL cilvēka nodevību, kurš nopludināja tos video. Vai arī par nodevību, kuras dēļ tur tā kāju vicināšana un rupjā lamāšanās notika. Tas nav to 9.99€ vērts.
Tur var runāt gan par NL cilvēka nodevību, kurš nopludināja tos video. Vai arī par nodevību, kuras dēļ tur tā kāju vicināšana un rupjā lamāšanās notika.
Kas tā par Līgu?amnēzija @ 03.02.2025 22:47Kura bija tā žurka, kura Līgu nosūdzēja? ? Vispār mani pārsteidz tie cilvēki, visiem vieni noteikumi, bet vairums iedomājas, ka uz viņiem tie neattiecas.
Un sekotājas arī tur tik pat "interesantas".
Interesanti, kā viņa to uzzināja, jo video nopludināti tika labu laiku pirms tam, kad beidzās viņu draudzība.Mashka Kakashka @ 03.02.2025 22:58
Man arī neinteresē, kur nu vēl, lai maksātu 9.99 par to. ? Ja viņa gribēs noturēt sev sekotājus Instagramā, tāpat būs jādalās ar baumām publiski un bezmaksas, savādāk kritīsies statistika un arī sadarbības būs mazāk. Esmu par 99% pārliecināta, ka tā nodevība ir par Elīnu Vārtiņu un tiem video no Katrīnes vecā Teikas dzīvokļa, kur viņa spārdīja ar kājām citus cilvēkus, bļāva un lamājās, jo filmēja to Elīna, paši NL pirmsākumi. Neviens cits noteikti nevarēja tos video nopludināt, jo tieši Elīna ir tā, kura ir pazudusi no viņas dzīves, ne tikai no viņas, arī no Ritas un Ingas, bija tak svētā četrvienība, labākās draudzenes, utt., tagad pat viena otru vairs nesveic un netago storijos, komentāros.
CallMeAnnika @ 04.02.2025 10:36Interesanti, kā viņa to uzzināja, jo video nopludināti tika labu laiku pirms tam, kad beidzās viņu draudzība.
Mashka Kakashka @ 04.02.2025 11:03
Tos video nopludināja divas reizes šajā forumā. Pirmā reize bija diezgan pasen, kad tos šeit apsprieda. Pēc otrās reizes Vārtiņa vairs nebija redzama Katrīnes, Ingas un Ritas dzīvē.
amnēzija @ 03.02.2025 22:47Kura bija tā žurka, kura Līgu nosūdzēja? ? Vispār mani pārsteidz tie cilvēki, visiem vieni noteikumi, bet vairums iedomājas, ka uz viņiem tie neattiecas.
un kur garants, ka arī kaut ko beigās izstāstīs? Gobzems arī sola, sola, nu tik būs šokējošas ziņas. Bendika, Sofija, Dzenīte utt., bimbo ceļot haipu, beigās nekā. Es neticu, ka viņa nu tagad visu stāstīs.amnēzija @ 03.02.2025 22:50
Iespējams, ka atsaucība nav tik liela, kā cerēja, tad nu ievadam, lai vairāk pieslēgtos, sāka ar klaču - nodevība. Un par to bija obligāti jāinformē IG, jo kā tad citādi, žurkas no foruma, uzzinās, ka tik dārgā informācija tika atklāta tur ?
Godīgi? Īsti neinteresē. Aptuveni skaidrs par ko tur runās. Tur var runāt gan par NL cilvēka nodevību, kurš nopludināja tos video. Vai arī par nodevību, kuras dēļ tur tā kāju vicināšana un rupjā lamāšanās notika. Tas nav to 9.99€ vērts.
Es arī neticu, ka izstāstīs līdz galam, saucot vārdus, uzvārdus.Siredzho @ 04.02.2025 12:56un kur garants, ka arī kaut ko beigās izstāstīs? Gobzems arī sola, sola, nu tik būs šokējošas ziņas. Bendika, Sofija, Dzenīte utt., bimbo ceļot haipu, beigās nekā. Es neticu, ka viņa nu tagad visu stāstīs.
amnēzija @ 03.02.2025 22:47Kura bija tā žurka, kura Līgu nosūdzēja? ? Vispār mani pārsteidz tie cilvēki, visiem vieni noteikumi, bet vairums iedomājas, ka uz viņiem tie neattiecas.
Vilciņš @ 04.02.2025 13:40
Agrak sekoju Līgai, bet tad vina sāka publicēt textus ka lidmasīnas kaisa indi, laikapstākļus ietekmē valdība, mūs indē ar “vardēm”, visas injekcijas esot indes, visu laiku gatavo katlu katlus savai meitai (kurai izskatās ka apetīte kā vilkam) .
Tāda kašķīga ar dzīvi neapmierināta sieviete liekas.
Noteikumi visiem vienādi, un ir jāsūdz. Nodokļus nemaksā, bet grib visus labumiņus.
Šķiet, ka tam abonementam ir noteikumi, pirms pievienoties saklikšķināt. Tur noteikti ir punkts par informācijas privātumu, ka nedrīkst nest ārpus TG kanāla.ZANZEZAN @ 04.02.2025 13:18Cik ļoti jābūt apsēstam ar slavu, lai par tiem eiro stāstītu citiem savas peļu oliņas. Tak jebkurš no dzeltenajiem var viņas to kanālu nopirkt un uztaisīt rakstu, zinās visa LV bez maksas..
Nu nestāstīšu vina tur neko tādu, ko negrib lai visi zina, līdz ar to, pilnīgi bezjēdzīgs pasākums un tukša muldēšana. Tāpat kā Egita, Ingai utt.
Normāliem cilvēkiem vinas tāpat neinteresē un galīgi vienalga ko un kā dara, lai par to maksātu.
Bez maksas var parēkt un ierēkt, par naudu labak tad kino biļeti nopirkt.
Kā atrast IG?Vilciņš @ 04.02.2025 13:40
Agrak sekoju Līgai, bet tad vina sāka publicēt textus ka lidmasīnas kaisa indi, laikapstākļus ietekmē valdība, mūs indē ar “vardēm”, visas injekcijas esot indes, visu laiku gatavo katlu katlus savai meitai (kurai izskatās ka apetīte kā vilkam) .
Tāda kašķīga ar dzīvi neapmierināta sieviete liekas.
Lai apskatās spogulī ja grib redzēt “žurku”. Tada pati kā tā “sūdzētāja”! ?
Noteikumi visiem vienādi, un ir jāsūdz. Nodokļus nemaksā, bet grib visus labumiņus.
Tiem storijiem laikam pagājušas 24h, bet pasmējos par storiju: dzīvot veselīgi neaizliegsi ar Smart Go, un nākamajos storijos ir rasols. :DVilciņš @ 04.02.2025 13:51
liigashe
CallMeAnnika @ 04.02.2025 13:58Tiem storijiem laikam pagājušas 24h, bet pasmējos par storiju: dzīvot veselīgi neaizliegsi ar Smart Go, un nākamajos storijos ir rasols. :D
Es ne par to, ka rasols ir neveselīgs, bet kā vienas kompānijas "veselīgā dzīvesveida" pārstāves uzskata. Maša saka, ka rasols ir izslēdzams. :D