Mashka Kakashka @ 01.02.2025 22:58
Īsti nav, bet tai pat laikā ir. Jo ražotāji zem kartupeļu cietes mēdz slēpt kviešu cieti, kura ir vistīrākais glutēns, tāpēc jau Joyou norāda piezīmi, ka var saturēt glutēnu. Tur ir baisi smalki ar to glutēna nepanesamību, modificētajām cietēm, utt. Jo kad miltiem un arī kartupeļu cietei pievieno ūdeni, rodas lipeklis, lipeklis ir vistīrākais glutēns, izveidojas lipīgā viela, tas ir tas, ko nepanes cilvēki ar glutēna nepanesamību. Tāpēc jau produkti tiek speciāli atzīmēti ar "gluten free" zīmēm, jo uzņēmumi veic speciālas pārbaudes. Joyou produkti NAV glutēna brīvi produkti un visas kuras tos reklamēs kā glutēna brīvos produktus, lai sadeg elles liesmās. Jo viņas pat nestādas priekšā, kādas sekas var būt cilvēkam, kuram tiešām ir glutēna nepanesamība.
Dainuviete @ 01.02.2025 19:24
Egita arī uzskata ka bezlaktozes piens nav govs piens :D
KrūzīteDūzīte @ 02.02.2025 09:42
Kad Marija saka, ka viņai ir glutēna nepanesamība, man gribās viņai mest ar krēslu. Nav viņai nekāda nepanesamība- vismaz ne medicīniski. Viņai varbūt piepūšās vēders vai ir smaga sajūta, bet tā nav nepanesamība. Nepanesamība ir tad, kad Tu apēd glutēnu un Tev paliek reāli slikti. Kautkas līdzīgs alerģijai, kad Tu reāli nevari lietot to produktu. Nevis aprij hinkāli un saki- oj- man punpa uz sejas no glutēna?
Bet nu Marijai arī depresija parādās vienā dienā, otrā viņa iedzer antidepresantu, trešajā jau vairs nav depresijas un zāles nevajag.
Tur ir pilnīgi tukšs būris un tā ir totālākā cilvēku maldināšana (lasīt- čakarēšana)
KrūzīteDūzīte @ 02.02.2025 09:42
Kad Marija saka, ka viņai ir glutēna nepanesamība, man gribās viņai mest ar krēslu. Nav viņai nekāda nepanesamība- vismaz ne medicīniski. Viņai varbūt piepūšās vēders vai ir smaga sajūta, bet tā nav nepanesamība. Nepanesamība ir tad, kad Tu apēd glutēnu un Tev paliek reāli slikti. Kautkas līdzīgs alerģijai, kad Tu reāli nevari lietot to produktu. Nevis aprij hinkāli un saki- oj- man punpa uz sejas no glutēna?
Bet nu Marijai arī depresija parādās vienā dienā, otrā viņa iedzer antidepresantu, trešajā jau vairs nav depresijas un zāles nevajag.
Tur ir pilnīgi tukšs būris un tā ir totālākā cilvēku maldināšana (lasīt- čakarēšana)
Mashka Kakashka @ 02.02.2025 00:29
Viņām ir augsta storiju statistika tikai tad, kad viņu dzīvēs notiek kādas drāmas un kad tās tiek atspoguļotas storijos. Ikdienā viņām "like" un "komentāri" zem postiem ir nožēlojamā stāvoklī. Nebūs tur nekāda lielā peļņa. Vasiļevska nav no tām influencerēm, kura prot veidot saturu ar pievienoto vērtību. Cilvēki viņai seko un skatās tikai dēļ drāmām, nekas vairāk. Tieši tāpat ir ar Mariju, Egitu, utt.
Janvāra kvalifikācijas:CallMeAnnika @ 03.01.2025 16:16Decembra kvalifikācijas:
Ex Sauliete B3 - DS.
Egita, Agneta, Inga P. M3 - Star.
Foxa, Krasta A - Active Manager.
Stapāne R - Registered.
Maša nav.
Viss iet uz "augšu". :D
Cheating @ 02.02.2025 11:48A Kerkura kur? Ar savām svecēm ir piesaistījusi finanšu plūsmu?
Redwine @ 02.02.2025 11:00
Beidz , Egitai tik daudz dažādu Tēmu vienmēr ir ???
CallMeAnnika @ 02.02.2025 11:39Janvāra kvalifikācijas:
Ex Sauliete TOP - DT.
Egita B1 - 1S.
Agneta, Inga P. M3 - Star.
Foxa, Krasta - Active Manager.
Stapāne - R.
Izskatās lieliski. :D Kača ar mākslīgo kvalifikāciju un pārējās sitās pa apakšu. Pat Foxai ar bezmaksas piegādi nav savākusies zemākā kvalifikācija.
Marijai visticamāk viss noformēts uz kādu citu.
Jā, par šo arī aizdomājos. Tad, kad Maša teica, ka "ņems pauzi" no darbiem, tad tas visticamāk bija ar nodomu, ka pazudīs no līderu sarakstiem, jo pārreģistrēja savu līgumu uz cita vārda, bet šobrīd "ļoti aktīvi" strādā.Japānas princese @ 02.02.2025 13:03
Marijai visticamāk viss noformēts uz kādu citu. Tāpēc nekas neparādas. Jautājums, vai VID nevar piesieties, jo tak aktivi stāsta, ka strādā, liek storijos reklāma pie saviem nl sūdiem, tad kur ir nodokļi, ja iet uz citu personu.
Mashka Kakashka @ 01.02.2025 21:48
Viņas nedrīkst reklamēt savus sūdpulverus kā bezglutēna produktus, jo uzņēmums nav veicis visas nepieciešamās pārbaudes, lai varētu apstiprināt, ka tur tiešām nav glutēns. Tāpēc ir apliecinājumi un zīmes uz produktiem ar "gluten free". Viņas pārkāpj ne tikai likumu, bet arī ētikas noteikumus - maldina patērētājus un nedod Dievs kāds cilvēks, kuram tiešām ir glutēna nepanesamība, šos produktus nopirks un viņam paliks sliktāk ar veselību. Ir tādi cilvēki, kuri pat bezglutēna makaronus vāra atsevišķā katlā no visas ģimenes, jo mazākais grams glutēna viņam ir bīstams veselībai.
Es to rakstu par frāzi ražotnē iespējams utt. Šādu tekstu liek tieši tad, kad ir contamination riski. Par izcelto cieti es nerakstu.CallMeAnnika @ 01.02.2025 22:28Vēlreiz izlasi manu rakstīto, kur ir sastāvdaļas. Viena no sastāvdaļām ir izcelta ar bold - CIETE.
Kāda ciete? Kartupeļu? Ja kartupeļu, tad tur IR GLUTĒNS. Ja tā ir kukurūzas ciete, tad tur nav glutēns. Ražotāji paši nav norādījuši neko sīkāk, nekur arī nav rakstīts, ka tas ir gluten-free.
CallMeAnnika @ 02.02.2025 14:12Jā, par šo arī aizdomājos. Tad, kad Maša teica, ka "ņems pauzi" no darbiem, tad tas visticamāk bija ar nodomu, ka pazudīs no līderu sarakstiem, jo pārreģistrēja savu līgumu uz cita vārda, bet šobrīd "ļoti aktīvi" strādā.
Saprotu, ka VID neseko līdzi IG storijiem un katram parādniekam, bet tomēr, vai nerodas aizdomas, ka parādniece brauc uz Parīzi, piedalās pasākumos utt? Nav visas izklaides iespējas jāierobežo, bet Maša ar savu 50k parādu dažbrīd piedalās, brauc, iet vairāk nekā cilvēks, kuram ir 0 parādu.
Tas gan, tomēr risks ir ļoti niecīgs, jo ražotāji riskē gan ar sodiem, gan reputāciju. Ja 100 cilvēkiem būtu sūdzības, tad bezglutēna maize ar norādi, ka ražotnē tiek izmantoti milti, to neattaisnotu, vismaz man tā šķiet.2biletes @ 02.02.2025 14:16Es to rakstu par frāzi ražotnē iespējams utt. Šādu tekstu liek tieši tad, kad ir contamination riski. Par izcelto cieti es nerakstu.
Uz Revolut vairs nevar skaitīt, jo VID tiek klāt informācijai, bet kā ar Paysera un Paypal?Redwine @ 02.02.2025 14:26
Klienti jau tāpat naudu skaita gan jau viņai . Tik zem kāda pamatojuma ?
Batoniņā ir vien 2g cukurs, un tas ir ļoti, ļoti maz. Batoniņi ir vienīgais, kas tur ir labs, bet tomēr tāpat vispirms pamatā ir pārtika, un tad šo batoniņu var kā uzkodu.Tutuvojies @ 02.02.2025 15:11Kāda var man paskaidrot, kāpēc Maša saka, ka siera nūjiņas (0 gramu cukurs) draudzē nedrīkst, bet džodžū batoniņu (4 grami cukurs) vālē iekšā?
Tutuvojies @ 02.02.2025 15:11Kāda var man paskaidrot, kāpēc Maša saka, ka siera nūjiņas (0 gramu cukurs) draudzē nedrīkst, bet džodžū batoniņu (4 grami cukurs) vālē iekšā?