Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 4403
Reģ: 29.04.2024
Kārena @ 30.01.2025 19:40
Tur var redzēt, ka visām ir neveselīgas attiecības ar uzturu - visu laiku uzbarojas un tievē. Un tas jo-jo efekts arī ir tas, dēļ kā to produktu pērk. Visi jau ik pa brīdim uzbarojās vai nomet kādu kg, bet džoijū tas ir kampaņveidīgi. Un to viņas iemāca arī savām klientēm - ēst un tievēt, ēst un tievēt. Kura tur netievē un ir ideālā formā visu laiku? Neviena!
tāpēc jau to kompāniju sauc jo jjū, nopērc pulveri, paēd cukuru, dabū atkarību, nomet 5kg, uzbaro 10 kg, atkal pulveris atkal, atkal atkal..
Jojo jo jo un tik skaitā naudu hohlova jahtai.
Aitas.
30.01.2025 23:07 |

10 gadi
Reitings 2
Reģ: 30.07.2010
Kāpēc juus domajat ka viņai nav oficiāli ienaakumi? Es domaju ka viņa ir uzlikusi oficiaali to minimumu ko zti nedrikst aiztikt (cik bija - 720€ lkm tgd) + alimenti + bernu pabasti. Šitaas jaudas zti neaiztieg.. tad reali ja viņa savaa sudu kantori sanem kko vairak tad tikai to palaiž neoficiali caur kko.. nu es taa domaju.. es gan nezinu vai viņa liidz tam aizdomajas
31.01.2025 00:29 |

10 gadi
Reitings 1412
Reģ: 11.04.2010
Sigmator @ 31.01.2025 00:29
Kāpēc juus domajat ka viņai nav oficiāli ienaakumi? Es domaju ka viņa ir uzlikusi oficiaali to minimumu ko zti nedrikst aiztikt (cik bija - 720€ lkm tgd) + alimenti + bernu pabasti. Šitaas jaudas zti neaiztieg.. tad reali ja viņa savaa sudu kantori sanem kko vairak tad tikai to palaiž neoficiali caur kko.. nu es taa domaju.. es gan nezinu vai viņa liidz tam aizdomajas

Viņa jau kādu gadu vismaz neparādās tajā sarakstā, kuras ir visas pulvergalvas ar kvalifikācijām. Sanāk, ka oficiāli viņai nemaz nav kvalifikācijas, tātad nepelna pat ne zemākajā līmenī. Palabojiet, kas zina labāk, bet ja nav kvalifikācijas, tad naudu izmaksāt nemaz nevar. Tad nu forumā ir teorija, ka viņa savus pulverienākumus, ja tād ir, ir noformējusi uz kādu citu. Vai nu arī viņai tiešām tajā jojo ir 0 apgrozījums...
31.01.2025 00:52 |

Reitings 49
Reģ: 22.01.2025
Sigmator @ 31.01.2025 00:29

Nu gan jau kaut kas ir, bet ne daudz.
Minimālā alga, ko atstāj, no šī gada ir 740, bet tas ir bruto, neto mazāk.
Nav redzēts, ka viņa daudz reklamētu pulverus vai ka viņai būtu komanda, vienīgā zināmā no komandas, izņemot Vasiļevsku, ir Alise Foxa, kas visu laiku lūdzās, lai no viņas nopērk to minimumu, lai noslēgtu mēnesi. Ja viņai kaut kas no tās visas kompānijas ir, tad gan jau tieši no Vasiļevskas.
Alimenti viņai ir tikai par Neitu 500 eiro, kur tagad notiek tiesa un nav variantu, ka atstās tik lielus.
Viņas dzīves līmenis ir ļoti pazeminājies, no mājas uz dzīvokli, no mašīnas uz sabiedrisko un tad ar kājām utt. Viņa nav cilvēks, kas labprātīgi sāktu dzīvot pieticīgāk.
Viņai jāuztur sevi un 3 bērnus, tur ar minimālo algu un Neita alimentiem pietiek tieši tā, kā mēs tagad to redzam, ka staigā kājām. Pēc tiesas būs vēl mazāk.
31.01.2025 01:00 |

Reitings 49
Reģ: 22.01.2025
Saglabājamā summa tomēr nav tieši minimālā alga vai % no minimālās algas kā senāk, tagad komplicētāks aprēķins, kas paredzēts cilvēkiem draudzīgāks.
"pirmkārt, no ienākumiem tiek saglabāta puse minimālās algas – 2024. gadā tie ir 350 eiro;
otrkārt, ieturējumi tiek veikti no tās algas daļas neto, kas ir virs 350 eiro, – 30% vai 40% apmērā. " 40%, ja ir vairāki parādi. Par katru apgādājamo 15% no minimālās paliek parādniekam, bet kopā ne vairāk kā puse no minimālās.
No Marijas gan jau neko piedzīt nesanāk, vai viņa vispār bez Neita alimentiem tik daudz sakasa, oficiāli noteikti nē. Bet tās tāpat ir bailes, ierobežojums visu laiku, kamēr nesamaksā pilnu parāda summu, nu vismaz tā būtu normālam cilvēkam.
31.01.2025 01:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits