Sigmator @ 31.01.2025 00:29
Kāpēc juus domajat ka viņai nav oficiāli ienaakumi? Es domaju ka viņa ir uzlikusi oficiaali to minimumu ko zti nedrikst aiztikt (cik bija - 720€ lkm tgd) + alimenti + bernu pabasti. Šitaas jaudas zti neaiztieg.. tad reali ja viņa savaa sudu kantori sanem kko vairak tad tikai to palaiž neoficiali caur kko.. nu es taa domaju.. es gan nezinu vai viņa liidz tam aizdomajas
Nu gan jau kaut kas ir, bet ne daudz.
Minimālā alga, ko atstāj, no šī gada ir 740, bet tas ir bruto, neto mazāk.
Nav redzēts, ka viņa daudz reklamētu pulverus vai ka viņai būtu komanda, vienīgā zināmā no komandas, izņemot Vasiļevsku, ir Alise Foxa, kas visu laiku lūdzās, lai no viņas nopērk to minimumu, lai noslēgtu mēnesi. Ja viņai kaut kas no tās visas kompānijas ir, tad gan jau tieši no Vasiļevskas.
Alimenti viņai ir tikai par Neitu 500 eiro, kur tagad notiek tiesa un nav variantu, ka atstās tik lielus.
Viņas dzīves līmenis ir ļoti pazeminājies, no mājas uz dzīvokli, no mašīnas uz sabiedrisko un tad ar kājām utt. Viņa nav cilvēks, kas labprātīgi sāktu dzīvot pieticīgāk.
Viņai jāuztur sevi un 3 bērnus, tur ar minimālo algu un Neita alimentiem pietiek tieši tā, kā mēs tagad to redzam, ka staigā kājām. Pēc tiesas būs vēl mazāk.