aizmirsa uzzīmētBellaCiao @ 28.01.2025 13:09Kas tās par jaunām uzacīm pēdējā storijā Naša Maša?
kāpēc viņa visu laiku runā deminutatīva izteiksmē.Tas neizklausās mīlīgi it nemaz.Tas ,ka mazie visu laiku prasa ko lielie nav no bada.Manējie arī tā dara😁sauliiite.paula @ 28.01.2025 13:35Es nesaprotu tie bērni Mašai ir visu laiku badā, ka to, ko Maša taisa sev, bērni prasa, sniedz roku..
SantaC @ 28.01.2025 12:12Foxa jau ņaud storijos par PTAC. ? Viņai esot aktīva dzīve. ? Aļisa, gulēt gultā un skatīties Netflix nav aktīva dzīve.
un visas problēmas atrisinās vanniņa, āmen. Viņai diez ūdens ir par velti, ja tik bieži iet vannā?Mashka Kakashka @ 28.01.2025 13:46Marija: ..kamēr es šeit.. tikko viņš izmeta plauktu ārā.. no skapja ārā.. es šeit paņēmu no inhalatora visas detaļiņas, lai ar verdošu ūdeni aplietu, saliku visu katliņā, visas tās mazās detaļiņas, lielās detaļiņas un kamēr vārījās ūdens, Īlons te visu laiku blakus tam katliņam un es viņam "neaiztiec, neaiztiec..".. it kā visu kontrolēju un tad viņš tāds čik kā pelīte ar astīti nometa to katliņu un visas detaļas nokrita uz grīdas..
Inkubatormāte jau atkal nevar iedomāties nolikt tādas lietas tā, lai bērns netiek klāt. Tas ir ārptāc kādā vidē aug tie bērni. Mātei absolūti pohuj, galvenais nolikt gulēt un iet vanniņā pagulēt. Būtu sākusi vienreiz ar tiem bērniem nodarboties, spēlēties, pamācījusi kā droši spēlēties. Marija, ja kas, tad skapīšiem var nopirtk drošības līdzekļus, lai bērni nevar attaisīt un gāzt sev plauktus virsū.
začeits @ 28.01.2025 14:04Kā ir- ja uzliek paid partnership, tad to tekstu par uztura bagātinātāju un reklāma var nelikt?
začeits @ 28.01.2025 14:12Nu tad šodienā ir vēl viena, kas neievēro noteikumus
SantaC @ 28.01.2025 12:12Foxa jau ņaud storijos par PTAC. ? Viņai esot aktīva dzīve. ? Aļisa, gulēt gultā un skatīties Netflix nav aktīva dzīve.
Aļisa jūtas kā influencere - beidzot kāds nosūdzēja! 🤣amnēzija @ 28.01.2025 14:29
Alise, ja gribi būt influencere un kaut ko reklamēt, tad ievēro noteikumus! Tieši tik vienkārši. Tie noteikumi ir visiem vienādi. Ne Tu vienīgā par kuru sūdzības tiek saņemtas.
Es arī domāju, ko nez Egita darīs pēc MK. Pieļauju, ka māja tiek apmaksāta no MK naudas ( ja par piedalīšanos maksā), bet ko pēc tam…CallMeAnnika @ 28.01.2025 12:22Jūnijā būs gads apritējis pēc bērna dzimšanas. Izvēlēsies jaunu Superbēbi un par veco aizmirsīs. Egitai ir plāns, kā dzīvot tālāk? :D Lai aicinātu vadīt raidījumus, ir jābūt, vai nu ļoti talantīgam cilvēkam, harizmātiskai personībai, ar ļoti labi izkoptu valodas krājumu, vai ļoti atpazīstamam, kas spētu pacelt raidījuma reitingus. Egita nekvalificējas nevienā no šīm kategorijām.
Ok, miltus, makaronus un saldumus es saprotu, bet, kas vainas kafijai, kāpēc no tās jāatsakās? Es savā laikā biju līdzīgā situācijā, kad lattes vien dzēru un dienā nemanot kādas 3-4 izdzēru, bet tad sapratu, ka jāpamēģina "ņiprāka kafija", bez pus krūzes ar putām un skaits pats samazinājās līdz max 2, jo pēc 3-4 sirdi klapē nost :D Latte jau teorētiski tāds piena padzēriens ar kafijas garšu vien sanāk.Mashka Kakashka @ 28.01.2025 14:50Ooo.. Marijai gavēnis uz 30 dienām, atteiksies no miltu ēdieniem. Marija, pastāsti kā var būt gavēnis no tā, no kā tev ir nepanesamība? Tu tak visu laiku skandini, ka tev ir glutēna nepanesamība? Tad jau nevar ikdienā nemaz ēst miltu produktus, nu izņemot tās reizes, kad tu ēd hinkaļus, picu, maizi un McDonalds. ?
Ā, Marija teica, ka viņai brokastiņās bija putriņa. Auzu? Tad jau gavēnis sāksies ar rītdienu?
Marija, re kur tev ieteikumi bezglutēna dzīvei https://dzivebezglutena.lv/dzive-bez-glutena/bezglutena-dieta/auzas-tikai-ar-apzimejumu-bez-glutena/
Es arī šo faktu atceros. :DBURUNDUKS iignais @ 28.01.2025 15:12Ar uzturu un kintroli pēdējos 7 gadus nav problēmas, bet taukus 3 gadus (neatceros precīzi, pirms Ilona) atpakaļ atsūca.
Tie ietekmeļi vienkārši kaut ko dirš bez satura, bet vajag taču domāt līdzi nedaudz.
Ak, tu, nekaunīgā skauģe. :D :DMashka Kakashka @ 28.01.2025 13:50
Viņa laikam nav sapratusi, ka nevar piedēvēt brīnumspējas saviem krievu sūdpulveriem un attiecināt to uz vēža slimniekiem. ? Lai tik ieliek vēlreiz to atsauksmi par vēža slimniekiem, ziņošu PTAC.
BURUNDUKS iignais @ 28.01.2025 15:12Ar uzturu un kintroli pēdējos 7 gadus nav problēmas, bet taukus 3 gadus (neatceros precīzi, pirms Ilona) atpakaļ atsūca.
Tie ietekmeļi vienkārši kaut ko dirš bez satura, bet vajag taču domāt līdzi nedaudz.
Un šodienas storiji: Matilde, Matilde, pulveri, Matilde. Vai Egitai bez tā kaut kas dzīvē ir? Hobiji, aizraušanās, kaut kas, kas noturētu skatījumus?Vivian10 @ 28.01.2025 14:44Es arī domāju, ko nez Egita darīs pēc MK. Pieļauju, ka māja tiek apmaksāta no MK naudas ( ja par piedalīšanos maksā), bet ko pēc tam…