Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 757
Reģ: 13.07.2024
Kārena @ 28.01.2025 01:32
Māšeņka, a Tu neiedomājies, ka jāsatiekas, lai izrunātu, ar kādiem noteikumiem Tev aizdod mašīnu, uz cik ilgu laiku utt.? Nu tak beidz dzemdēt! Divi bērni mājās un bardaks? Kaut ko bērniem ik pa laikam neesi mācījusi? Vita vairs nav bēbītis, prastu aiz sevis savākt.

Iedomājos situāciju , pircējs vēlas apskatīt auto , piebrauc maška, attaisa durvis un misene veļas ārā.
28.01.2025 09:55 |

10 gadi
Reitings 2
Reģ: 25.09.2010
Sveikas!
Vai nav radies jautājums, kur tad vakar bija pazudusi Vasiļevska? :D :D
Abi ar Pēterii bija klīnikā. Cik sapratu, tad Pēteris nodeva savu "materiālu"
Izskatās, ka top mākslīgā apaugļošana
28.01.2025 10:55 |

Reitings 6722
Reģ: 20.09.2022
Redwine @ 28.01.2025 09:53

Kaut kā tas bērns jāuztur . Sadarbības jāizlūdz.

Patika tas teksts - "Dzīve Tev atnesa, iedeva, lūdzu". Nevar taču tik "profesionālai" mārketinga speciālistei, ar milzīgu komandu, bērns tikt vizināts parastākos ratos. Vajag taču visu to krutāko un labāko. Izsita sev ceļu tur, kur redzēja, ka tos ratus iedos un tiks vēl pie daudz kā cita reklāmas ietvaros. Ar naudu spīdoši nebija un latiņu, dzīves līmeni taču nedrīkst nolaist zemāk..
Kā jau iepriekš rakstīju, tajos Māmiņkluba pasākumos tika intervētas jaunās māmiņas, kuras prata izteikties, runāt un kurās bija patīkami klausīties, tās šo Superbēbīša mammas lomu spētu "iznest" daudz labāk..
28.01.2025 11:01 |

Reitings 6722
LaKa @ 28.01.2025 10:55
Sveikas!

Kāda tuvāk stāvoša persona ienāca šeit iemest materiālu apklačošanai? Ja arī tā bija, tad lai viss ir kārtībā un notiek tā kā viņi vēlas. Lai top!
Tas nav temats par kuru šeit klačoties.
28.01.2025 11:11 |

Reitings 2114
Reģ: 05.07.2024
LaKa @ 28.01.2025 10:55
Sveikas!

Cik jocīgi, ka profils reģistrēts jau kopš 2010.gada, bet šis ir pirmais komentārs 15gadu laikā. 😀
28.01.2025 11:22 |

Reitings 2114
Mašai nesekoju, skatos storijus tikai tad, kad Jūs dāmas te kaut ko interesantu apspriežat, bet šodien noskatījos vakardienas storijus... Es tagad nesaprotu vai es esmu slima māte, vai viņai kaut kas nav kārtībā. Man, personīgi, bērna slimošana uzdzen iekšēju paniku un noteikti ne tāpēc, ka ak dievs, divas nedēļas ar SAVU bērnu pa mājām, bet vairāk tāpēc, kā pēc iespējas labāk palīdzēt tam mazajam. Es, protams, te esmu lasījusi daudz un dikti par viņas attieksmi pret bērniem, bet nu šis ir wow...ārsts saklausa trokšņus un Maša domā tikai par to, ka neizturēs divas nedēļas ar bērnu, kurš ir slims un kuram vajag palīdzēt izveseļoties, nopietni? Galvenais ir ceļojums, nogrūst Īlonu mammai ceļojumā, pašai aizpērties ar slimu Vitu kaut kur, jo tas noteikti atrisinās problēmas...
28.01.2025 11:32 |

Reitings 6722
brunettte @ 28.01.2025 11:32
Mašai nesekoju, skatos storijus tikai tad, kad Jūs dāmas te kaut ko interesantu apspriežat, bet šodien noskatījos vakardienas storijus... Es tagad nesaprotu vai es esmu slima māte, vai viņai kaut kas nav kārtībā. Man, personīgi, bērna slimošana uzdzen iekšēju paniku un noteikti ne tāpēc, ka ak dievs, divas nedēļas ar SAVU bērnu pa mājām, bet vairāk tāpēc, kā pēc iespējas labāk palīdzēt tam mazajam. Es, protams, te esmu lasījusi daudz un dikti par viņas attieksmi pret bērniem, bet nu šis ir wow...ārsts saklausa trokšņus un Maša domā tikai par to, ka neizturēs divas nedēļas ar bērnu, kurš ir slims un kuram vajag palīdzēt izveseļoties, nopietni? Galvenais ir ceļojums, nogrūst Īlonu mammai ceļojumā, pašai aizpērties ar slimu Vitu kaut kur, jo tas noteikti atrisinās problēmas...

Nē, nē, nē, Vita un Nataniels brauks ar omi ceļojumā. Marija dosies pie Diānas ciemos kopā ar Īlonu.
Un jā, kā jau es iepriekš rakstīju, nemaz nebrīnītos, ka kāds ceļojumā tiktu aizsūtīts pusslims.. 🫣 jo tā sajūsma par tām divām nedēļām ir pāri visam. Visvairāk uztrauc nevis veselība, bet bardaks. Bardaks ir visa atslēga.. 🙄
28.01.2025 11:36 |

Reitings 4372
Reģ: 29.04.2024
Vienīgais ko var par kvīnu parunāt ir tas, ka varētu gan aizdomāties, ka visas šīs problēmas varētu būt saistītas ar pulveriem un to sastāviem, jo neviens jau nezina, kādas sekas tas atstāj uz organismu, šūnām un ta tālāk. Bet nu tik tālu vinas nedomā. Lai jau ir NL eksperimenta trusīši un triec iekšā visu, ko atsūta bez maksas.
28.01.2025 11:37 |

Reitings 4372
brunettte @ 28.01.2025 11:32
mašai nav mātes instinktu. Viņai ir tikai nauda un job. Aa vēl austeres un proseko. Pārējais viņai nav svarīgs. Arī ne berni ne viņu veseliba.
28.01.2025 11:39 |

Reitings 757
Reģ: 13.07.2024
ZANZEZAN @ 28.01.2025 11:37
Vienīgais ko var par kvīnu parunāt ir tas, ka varētu gan aizdomāties, ka visas šīs problēmas varētu būt saistītas ar pulveriem un to sastāviem, jo neviens jau nezina, kādas sekas tas atstāj uz organismu, šūnām un ta tālāk. Bet nu tik tālu vinas nedomā. Lai jau ir NL eksperimenta trusīši un triec iekšā visu, ko atsūta bez maksas.

Alko , narķis . Un nav jau vairs viņai 25 arī . Viss šis kopā
28.01.2025 11:39 |

Reitings 923
Reģ: 21.11.2023
SantaC @ 28.01.2025 09:26
Izskatās, ka Matilde ir Egitas “karjeras plāns” – bērns tiek rādīts katrā kadrā, lai mamma varētu turpināt atstrādāt savu “influenceri.”

Tā ar izskatās pēc sarunas ar Darju...Jo pēc būtības, saprātīgi domājoši vecāki, pirms plāno bērnu, ņem vērā savas finanses un to, kā spēs sagādāt bērnam visu nepieciešamo - bet te Egita manifestē tādus un šitādus ratus, krietni virs savu spēju robežas, bet naudas nav un parādi jau tad smēlās mutē... Iespējams, ka bija runājuši par trešo bērnu, bet ne tik ātri cik Oskars gaidīja - ņemot vērā viņa šoka momentu pie paziņošanas.
28.01.2025 11:42 |

Reitings 483
Reģ: 03.08.2022

Un tam var būt arī 101 cits iemesls. Daudzas arī ar veselīgu dzīvesveidu nespēj tikt pie bērna. Katrīnei ir 40 gadi, nav izslēgta sekundārā neauglība, un vispār arī vīriešiem ir problēmas ar auglību. Lai izdodas tikt pie kopīgā bērniņa.
28.01.2025 11:46 |

Reitings 6722

Ar to produktu, ar dabīgo sastāvu lietošanu aizrauties arī nevajadzētu. It sevišķi, ja tam nav pamata. Ja organisms pats tiek ar visu galā un cilvēkam nav veselības problēmu, tad nekādi papildus līdzekļi un uztura bagatinātāji nav nepieciešami. Man ir pamats tā domāt, jo kāds dabiskais līdzeklis tika mēģināts un pēc tā parādījās šāda tāda problēma organismā. Un jāsaka tā, kopš neko nelietoju vairs no šīs produkcijas, nekas tāds vairs nav atkārtojies. Varbūt sakritība. Bet man mācība un pamatīga viela pārdomām. Nekas bez vajadzības un ārsta konsultācijas nav jālieto.
28.01.2025 11:47 |

Reitings 920
Reģ: 16.09.2021

Kāpēc visi domā, ka kvīnai vaina? Es drīzāk liktu uz Pēteri, kurš dzīvo tikpat izlaidīgi un ir pilots ar saviem kaitīgajiem faktoriem (starojums, spiediena maiņas, ilga sēdēšana utt.).
28.01.2025 11:49 |

Reitings 4372
amnēzija @ 28.01.2025 11:47

Ar to produktu, ar dabīgo sastāvu lietošanu aizrauties arī nevajadzētu. It sevišķi, ja tam nav pamata. Ja organisms pats tiek ar visu galā un cilvēkam nav veselības problēmu, tad nekādi papildus līdzekļi un uztura bagatinātāji nav nepieciešami. Man ir pamats tā domāt, jo kāds dabiskais līdzeklis tika mēģināts un pēc tā parādījās šāda tāda problēma organismā. Un jāsaka tā, kopš neko nelietoju vairs no šīs produkcijas, nekas tāds vairs nav atkārtojies. Varbūt sakritība. Bet man mācība un pamatīga viela pārdomām. Nekas bez vajadzības un ārsta konsultācijas nav jālieto.
nu bet par to jau stāsts. Organismam vitamīnu pārdozēšana un nesaprotamā lietosana neko labu nedod
Plus vēl ar visiem buferiem husteriem slimo reizi nedēļā katru nedēļu. Nogurums un gulesana lidz pusdienām. Rīšana bez apstajas? Kur tad paliek šis brinumefekts?
28.01.2025 11:52 |

Reitings 23583
Reģ: 16.04.2023
Foxa jau ņaud storijos par PTAC. 😄 Viņai esot aktīva dzīve. 🤣 Aļisa, gulēt gultā un skatīties Netflix nav aktīva dzīve.

28.01.2025 12:12 |

Reitings 2114
amnēzija @ 28.01.2025 11:36

Nē, nē, nē, Vita un Nataniels brauks ar omi ceļojumā. Marija dosies pie Diānas ciemos kopā ar Īlonu.
Un jā, kā jau es iepriekš rakstīju, nemaz nebrīnītos, ka kāds ceļojumā tiktu aizsūtīts pusslims.. ? jo tā sajūsma par tām divām nedēļām ir pāri visam. Visvairāk uztrauc nevis veselība, bet bardaks. Bardaks ir visa atslēga.. ?
Nu drausmas, nu... būtu labāk atslēgusi internetu, atmetusi visu to "influenceres padarīšanu", atradusi darbu, paņēmusi aukli uz laiku, kamēr iekārtojas darbā, ieiet ritmā un sākusi kārtot savas finansiālās problēmas. Kaut vai pa bišķītim. Un kad vismaz redzētu gaismu tuneļa galā, tad domātu par ceļojumiem. Bet, kad ūdens smeļas mutē, bērni slimi, vēl jūsmot par ceļojumu...fuj. Es naktīs gulēt nevarētu ar tādu nastu uz muguras.
28.01.2025 12:14 |

Patīk
Reitings 49209
Reģ: 12.10.2022
amnēzija @ 28.01.2025 11:01

Patika tas teksts - "Dzīve Tev atnesa, iedeva, lūdzu". Nevar taču tik "profesionālai" mārketinga speciālistei, ar milzīgu komandu, bērns tikt vizināts parastākos ratos. Vajag taču visu to krutāko un labāko. Izsita sev ceļu tur, kur redzēja, ka tos ratus iedos un tiks vēl pie daudz kā cita reklāmas ietvaros. Ar naudu spīdoši nebija un latiņu, dzīves līmeni taču nedrīkst nolaist zemāk..
Kā jau iepriekš rakstīju, tajos Māmiņkluba pasākumos tika intervētas jaunās māmiņas, kuras prata izteikties, runāt un kurās bija patīkami klausīties, tās šo Superbēbīša mammas lomu spētu "iznest" daudz labāk..
Jūnijā būs gads apritējis pēc bērna dzimšanas. Izvēlēsies jaunu Superbēbi un par veco aizmirsīs. Egitai ir plāns, kā dzīvot tālāk? :D Lai aicinātu vadīt raidījumus, ir jābūt, vai nu ļoti talantīgam cilvēkam, harizmātiskai personībai, ar ļoti labi izkoptu valodas krājumu, vai ļoti atpazīstamam, kas spētu pacelt raidījuma reitingus. Egita nekvalificējas nevienā no šīm kategorijām.
28.01.2025 12:22 |

Patīk
Reitings 49209
Reģ: 12.10.2022
SantaC @ 28.01.2025 12:12
Foxa jau ņaud storijos par PTAC. ? Viņai esot aktīva dzīve. ? Aļisa, gulēt gultā un skatīties Netflix nav aktīva dzīve.
Tikai ar to "daudz darbu", vienmēr lūdzas pasūtījumus un saka, ka pietrūkst naudas. Par gulēšanu un filmu skatīšanos 6 no 7 dienām neviens nemaksā.
Vai tiešām gulēšana un palikšana ikdienā mājās ir dzīves baudīšana? :D Varbūt Foxai, bet ne visiem.
28.01.2025 12:41 |

Reitings 1627
Reģ: 03.03.2020
Kas tās par jaunām uzacīm pēdējā storijā Naša Maša?
28.01.2025 13:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits