Kārena @ 28.01.2025 01:32Māšeņka, a Tu neiedomājies, ka jāsatiekas, lai izrunātu, ar kādiem noteikumiem Tev aizdod mašīnu, uz cik ilgu laiku utt.? Nu tak beidz dzemdēt! Divi bērni mājās un bardaks? Kaut ko bērniem ik pa laikam neesi mācījusi? Vita vairs nav bēbītis, prastu aiz sevis savākt.
Redwine @ 28.01.2025 09:53
Kaut kā tas bērns jāuztur . Sadarbības jāizlūdz.
LaKa @ 28.01.2025 10:55Sveikas!
Vai nav radies jautājums, kur tad vakar bija pazudusi Vasiļevska? :D :D
Abi ar Pēterii bija klīnikā. Cik sapratu, tad Pēteris nodeva savu "materiālu"
Izskatās, ka top mākslīgā apaugļošana
LaKa @ 28.01.2025 10:55Sveikas!
Vai nav radies jautājums, kur tad vakar bija pazudusi Vasiļevska? :D :D
Abi ar Pēterii bija klīnikā. Cik sapratu, tad Pēteris nodeva savu "materiālu"
Izskatās, ka top mākslīgā apaugļošana
brunettte @ 28.01.2025 11:32Mašai nesekoju, skatos storijus tikai tad, kad Jūs dāmas te kaut ko interesantu apspriežat, bet šodien noskatījos vakardienas storijus... Es tagad nesaprotu vai es esmu slima māte, vai viņai kaut kas nav kārtībā. Man, personīgi, bērna slimošana uzdzen iekšēju paniku un noteikti ne tāpēc, ka ak dievs, divas nedēļas ar SAVU bērnu pa mājām, bet vairāk tāpēc, kā pēc iespējas labāk palīdzēt tam mazajam. Es, protams, te esmu lasījusi daudz un dikti par viņas attieksmi pret bērniem, bet nu šis ir wow...ārsts saklausa trokšņus un Maša domā tikai par to, ka neizturēs divas nedēļas ar bērnu, kurš ir slims un kuram vajag palīdzēt izveseļoties, nopietni? Galvenais ir ceļojums, nogrūst Īlonu mammai ceļojumā, pašai aizpērties ar slimu Vitu kaut kur, jo tas noteikti atrisinās problēmas...
mašai nav mātes instinktu. Viņai ir tikai nauda un job. Aa vēl austeres un proseko. Pārējais viņai nav svarīgs. Arī ne berni ne viņu veseliba.brunettte @ 28.01.2025 11:32Mašai nesekoju, skatos storijus tikai tad, kad Jūs dāmas te kaut ko interesantu apspriežat, bet šodien noskatījos vakardienas storijus... Es tagad nesaprotu vai es esmu slima māte, vai viņai kaut kas nav kārtībā. Man, personīgi, bērna slimošana uzdzen iekšēju paniku un noteikti ne tāpēc, ka ak dievs, divas nedēļas ar SAVU bērnu pa mājām, bet vairāk tāpēc, kā pēc iespējas labāk palīdzēt tam mazajam. Es, protams, te esmu lasījusi daudz un dikti par viņas attieksmi pret bērniem, bet nu šis ir wow...ārsts saklausa trokšņus un Maša domā tikai par to, ka neizturēs divas nedēļas ar bērnu, kurš ir slims un kuram vajag palīdzēt izveseļoties, nopietni? Galvenais ir ceļojums, nogrūst Īlonu mammai ceļojumā, pašai aizpērties ar slimu Vitu kaut kur, jo tas noteikti atrisinās problēmas...
ZANZEZAN @ 28.01.2025 11:37Vienīgais ko var par kvīnu parunāt ir tas, ka varētu gan aizdomāties, ka visas šīs problēmas varētu būt saistītas ar pulveriem un to sastāviem, jo neviens jau nezina, kādas sekas tas atstāj uz organismu, šūnām un ta tālāk. Bet nu tik tālu vinas nedomā. Lai jau ir NL eksperimenta trusīši un triec iekšā visu, ko atsūta bez maksas.
SantaC @ 28.01.2025 09:26Izskatās, ka Matilde ir Egitas “karjeras plāns” – bērns tiek rādīts katrā kadrā, lai mamma varētu turpināt atstrādāt savu “influenceri.”
ZANZEZAN @ 28.01.2025 11:37Vienīgais ko var par kvīnu parunāt ir tas, ka varētu gan aizdomāties, ka visas šīs problēmas varētu būt saistītas ar pulveriem un to sastāviem, jo neviens jau nezina, kādas sekas tas atstāj uz organismu, šūnām un ta tālāk. Bet nu tik tālu vinas nedomā. Lai jau ir NL eksperimenta trusīši un triec iekšā visu, ko atsūta bez maksas.
nu bet par to jau stāsts. Organismam vitamīnu pārdozēšana un nesaprotamā lietosana neko labu nedodamnēzija @ 28.01.2025 11:47
Ar to produktu, ar dabīgo sastāvu lietošanu aizrauties arī nevajadzētu. It sevišķi, ja tam nav pamata. Ja organisms pats tiek ar visu galā un cilvēkam nav veselības problēmu, tad nekādi papildus līdzekļi un uztura bagatinātāji nav nepieciešami. Man ir pamats tā domāt, jo kāds dabiskais līdzeklis tika mēģināts un pēc tā parādījās šāda tāda problēma organismā. Un jāsaka tā, kopš neko nelietoju vairs no šīs produkcijas, nekas tāds vairs nav atkārtojies. Varbūt sakritība. Bet man mācība un pamatīga viela pārdomām. Nekas bez vajadzības un ārsta konsultācijas nav jālieto.
Nu drausmas, nu... būtu labāk atslēgusi internetu, atmetusi visu to "influenceres padarīšanu", atradusi darbu, paņēmusi aukli uz laiku, kamēr iekārtojas darbā, ieiet ritmā un sākusi kārtot savas finansiālās problēmas. Kaut vai pa bišķītim. Un kad vismaz redzētu gaismu tuneļa galā, tad domātu par ceļojumiem. Bet, kad ūdens smeļas mutē, bērni slimi, vēl jūsmot par ceļojumu...fuj. Es naktīs gulēt nevarētu ar tādu nastu uz muguras.amnēzija @ 28.01.2025 11:36
Nē, nē, nē, Vita un Nataniels brauks ar omi ceļojumā. Marija dosies pie Diānas ciemos kopā ar Īlonu.
Un jā, kā jau es iepriekš rakstīju, nemaz nebrīnītos, ka kāds ceļojumā tiktu aizsūtīts pusslims.. ? jo tā sajūsma par tām divām nedēļām ir pāri visam. Visvairāk uztrauc nevis veselība, bet bardaks. Bardaks ir visa atslēga.. ?
Jūnijā būs gads apritējis pēc bērna dzimšanas. Izvēlēsies jaunu Superbēbi un par veco aizmirsīs. Egitai ir plāns, kā dzīvot tālāk? :D Lai aicinātu vadīt raidījumus, ir jābūt, vai nu ļoti talantīgam cilvēkam, harizmātiskai personībai, ar ļoti labi izkoptu valodas krājumu, vai ļoti atpazīstamam, kas spētu pacelt raidījuma reitingus. Egita nekvalificējas nevienā no šīm kategorijām.amnēzija @ 28.01.2025 11:01
Patika tas teksts - "Dzīve Tev atnesa, iedeva, lūdzu". Nevar taču tik "profesionālai" mārketinga speciālistei, ar milzīgu komandu, bērns tikt vizināts parastākos ratos. Vajag taču visu to krutāko un labāko. Izsita sev ceļu tur, kur redzēja, ka tos ratus iedos un tiks vēl pie daudz kā cita reklāmas ietvaros. Ar naudu spīdoši nebija un latiņu, dzīves līmeni taču nedrīkst nolaist zemāk..
Kā jau iepriekš rakstīju, tajos Māmiņkluba pasākumos tika intervētas jaunās māmiņas, kuras prata izteikties, runāt un kurās bija patīkami klausīties, tās šo Superbēbīša mammas lomu spētu "iznest" daudz labāk..
Tikai ar to "daudz darbu", vienmēr lūdzas pasūtījumus un saka, ka pietrūkst naudas. Par gulēšanu un filmu skatīšanos 6 no 7 dienām neviens nemaksā.SantaC @ 28.01.2025 12:12Foxa jau ņaud storijos par PTAC. ? Viņai esot aktīva dzīve. ? Aļisa, gulēt gultā un skatīties Netflix nav aktīva dzīve.