Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 925
Reģ: 11.08.2022
Mashka Kakashka @ 26.01.2025 18:07
Vispār nesaprotu ko "puisītis" Pēteris ir atradis Katrīnē un ko Oskars ir atradis Egitā. Abas ir totālas tukšpaures. Neviena neinteresējas ne par notikumiem pasaulē, ne pašas izglītojas, ne viņām kaut kādu hobiju, nekā nav. Tukšpaures ar sūdpulveriem. Kad viņām kāds uzraksta komentārus par pasaules notikumiem, tad vienmēr ir atbilde "mani neinteresē un ziņas nelasu". Nu cik ilgi var ar tik tukšiem cilvēkiem dzīvot? Tur tak nav par ko runāt ar viņām. Par pulveriem un biodrončikiem?
Tas paràda, ka abi divi patiesībà ir tieši tàdi paši tukšpauri. Peķkam vismaz gultasprieki tiek, par Oskaru neesmu pàrliecináta 😁
26.01.2025 19:05 |

Reitings 961
Reģ: 07.02.2023
Dainuviete @ 26.01.2025 14:09

Tas jau bija redzams. Egita gribēja trešo bērnu un arī uz to gāja. Joprojām atceros video,kurā paziņoja Oskaram gaidāmos jaunumus - kāda bija viņa reakcija!
Parādi pilna d*rsa,bet bērnus ražo un gaida,ka nu būs lielā ietekmele un visu dabūs bezmaksas,pretī iedodot diezgan sliktu reklāmu- Egita jau nav tā,kura iesprings un padomās ko oriģinālu.
Visu mūžu jau netiks pie bezmaskas bērnu lietām Matilde sasniegs gada vecumu.tad jau tik aktīvi Māmiņu klubs ar vairs nesponsorēs un neinteresēsies - varēs vien pati savus bērnus uzturēt.
Paldies NL par parādiem!
vienkārši Katrine negribēja šo Egitas zaru zaudēt c tāpēc logiski. .tikai tas Darjas teksts- milzu komanda ?!? Nolaidies uz zemes , please … kur viņas visas ir ? Tiešām nav arī viņai ko intervēt ?vienmer augša atbalstīs citus , kas vēl eksistē ar labu apgrozījumu … tāpēc palīdz Egitai, Ingai . Ja nav zari nav peirqdijumi cik labs bizness un pašai daudz jāpārdod , nav cilvēki nav iespēju būt NL pašai , jo tie mazinie rukā un pretī nav itin nekā viņàm , kā vien privilēģijas tikt kādā no pārāko meiteņu chat Telegram . un meitenes aiz prieka rukà ar jauniņiem, visādos projektos un alga nav nevienai jāmaksā , nevienà firmā tā nav. Nekur . Un arī tikai viņa vienigà zin kur patiesa draudzība- palīdzība un līdzjušana ,kur vēlme nezaudēt aldziņu . nav viegli iesaistīties jauniešu 25 g darba tirgū kur būtu jārukà vai alga kādam jāmaksā . .
26.01.2025 19:05 |

Patīk
Reitings 48968
Reģ: 12.10.2022
Vispār nesaprotu ko "puisītis" Pēteris ir atradis Katrīnē un ko Oskars ir atradis Egitā. Abas ir totālas tukšpaures. Neviena neinteresējas ne par notikumiem pasaulē, ne pašas izglītojas, ne viņām kaut kādu hobiju, nekā nav. Tukšpaures ar sūdpulveriem. Kad viņām kāds uzraksta komentārus par pasaules notikumiem, tad vienmēr ir atbilde "mani neinteresē un ziņas nelasu". Nu cik ilgi var ar tik tukšiem cilvēkiem dzīvot? Tur tak nav par ko runāt ar viņām. Par pulveriem un biodrončikiem?
Kača gan, šķiet, nav tik liela muļķe, kā dažbrīd izliekas. Viņa ir viltīga. Par pārējām nav ko komentēt. Tukšs būrītis.
26.01.2025 19:12 |

Reitings 123
Reģ: 03.08.2024
Maša kaut kad nesen teica, ka labprāt dalītos vairāk ar draudzes un ticības lietām, bet latviski grūtāk, jo visi jēdzieni krieviski vai kaut kā tā attaisnojās. Bet teica, ka būs vairāk saturā šis. Nekā gan nav, ja neskaita to, kā dragā uz tiem mājas pulciņiem vai auklē svešus bēbīšus. Tāda aprēķinātāja. Tak kā jau te citas saka - cer, ka draudze atbalstīs, bet tie tak ar nav muļķi. Tas, ko viņai vajadzētu - atrast uz sadarbību labu juristu, kurš palīdzētu salikt reālu plānu, kā izkulties no šiem sūdiem, sakārtotu naudas lietas ar bērnu tēviem utml. Iespējams, kāds pat būtu ieinteresēts viņas auditorijā. Bet nē, Maša tempj Viršu kafiju, guļ vanniņā, izelpo kino un pūdelī dragā nevienam nevajadzīgus kilometrus no Ziepčika uz Maskačku.
26.01.2025 19:39 |

10 gadi
Reitings 2103
Reģ: 31.01.2012
Hermiine89 @ 26.01.2025 13:13
Maša tiešām reklamē to draudzi?Cer, ka apmaiņā pret reklāmu, šai apmaksās vismaz daļu parāda vai kā? Kaut kāds dīls ar mācītāju sarunāts. Vienīgi Maškas sekotāji pārsvarā ir latviešu dāmas, ne? Bet tā draudze ir izteikti krievu auditorijai.

Es tā jau sen domāju. Grib vēl vienu PTAC sodu. 😌
26.01.2025 19:50 |

Reitings 2365
Reģ: 30.05.2024
Katrīne ar Pēteri taču ir kā podiņš ar vāciņu. Paskatoties kaut kādus sižetus, kur piedalās Pēteris… Tas ir vāks. No viņiem abiem strāvo nenormāli augstprātīgs vaibs, Pēteris ir vājprātā iedomīgs - tas nekas, ka bez pamata. Man pašai šķiet, ka Katrīne dažbrīd spēj būt pat pieklājīgāka un sakarīgāka par Pēteri. Un tas jau ir rādītājs, manuprāt 😂
26.01.2025 20:00 |

Reitings 1444
Reģ: 18.12.2022
Tastastas @ 26.01.2025 11:26

Vai arī vienā brīdī puika izvēlēsies bastot, jo viņam viss būs līdz kliņķim, tiks atskaitīts un būs jāiet par kādu gruščiku strādāt.
Ja arī puika izvēlēsies šādi tas, tāpat būs labāk, kā tas ko dara viņa mamma. Ja tas ir kaut vai gruščiks Maximā - sociālās garantijas, nodokļi un brīvība. Un tad jau ar laiku var dabeigt izglītību - kad brīvība no mammas. Nav labi, bet tāpat labāk, ka dzīve iedomu pasaulē un kosmiski parādi
26.01.2025 20:11 |

Reitings 150
Reģ: 06.09.2024
Tutuvojies @ 26.01.2025 19:39
Maša kaut kad nesen teica, ka labprāt dalītos vairāk ar draudzes un ticības lietām, bet latviski grūtāk, jo visi jēdzieni krieviski vai kaut kā tā attaisnojās. Bet teica, ka būs vairāk saturā šis. Nekā gan nav, ja neskaita to, kā dragā uz tiem mājas pulciņiem vai auklē svešus bēbīšus. Tāda aprēķinātāja. Tak kā jau te citas saka - cer, ka draudze atbalstīs, bet tie tak ar nav muļķi. Tas, ko viņai vajadzētu - atrast uz sadarbību labu juristu, kurš palīdzētu salikt reālu plānu, kā izkulties no šiem sūdiem, sakārtotu naudas lietas ar bērnu tēviem utml. Iespējams, kāds pat būtu ieinteresēts viņas auditorijā. Bet nē, Maša tempj Viršu kafiju, guļ vanniņā, izelpo kino un pūdelī dragā nevienam nevajadzīgus kilometrus no Ziepčika uz Maskačku.

Terminu - dajtje djengi, nevar iztulkot? 😅
26.01.2025 20:16 |

Reitings 12851
Reģ: 21.09.2023
Mashka Kakashka @ 26.01.2025 18:13

Es tiešām nezinu nevienu latvieti, kurš ietu uz šitām sektām. Tā pat nav baznīca, kā Marija apgalvo. Tā ir sekta! Nekas vairāk. Sekta, kura ieperinājusies biroja ēkā. Tāpēc, Marija, beidz saukt to par baznīcu, tā nav baznīca. Šitās sektas ir priekš cilvēkiem, kuriem ir nauda, jo, lielākoties, tur tiek atmazgāta nauda, nav jāmaksā nodokļi, utt. Tā sekta, kur iet Marija, ir tāda pat sekta kā Jencīša sekta, kur iet Didrihsone. No muļķiem paņem desmito tiesu, nemaksā nodokļus un paši "baznīcu galvenie" dzīvo cepuri kuldami.
Diezgan līdzīgi NL piramīdai. Tāpēc jāiesaista arvien vairāk cilvēku, lai sektas vadības bizness plaukst un zeļ.
26.01.2025 20:16 |

Reitings 1444
lai cik ļoti man nebesitu Kača - tukšpaure viņa nav. Viņa nav klasiskā sexy blonde bimbo vai trophy wife. Smadzenes viņai strādā. Viņa ir pratusi izmantot savu ex popularitāti un uz tās rēķina tikt uzmanības centrā un no tā taisīt naudu. Protams, ka ir jomas, kur viņa ir 0, bet tik pat skaidrs ir, ka nereti "mani neinteresē" patiesībā ir vēlme izvairīties no neērtiem jautājumiem. Par Egitu gan, tur runājot nelaiķa Timmas vārdiem intilekts ir ļoti zems
26.01.2025 20:20 |

Reitings 1444
Mashka Kakashka @ 26.01.2025 18:13

Es tiešām nezinu nevienu latvieti, kurš ietu uz šitām sektām. Tā pat nav baznīca, kā Marija apgalvo. Tā ir sekta! Nekas vairāk. Sekta, kura ieperinājusies biroja ēkā. Tāpēc, Marija, beidz saukt to par baznīcu, tā nav baznīca. Šitās sektas ir priekš cilvēkiem, kuriem ir nauda, jo, lielākoties, tur tiek atmazgāta nauda, nav jāmaksā nodokļi, utt. Tā sekta, kur iet Marija, ir tāda pat sekta kā Jencīša sekta, kur iet Didrihsone. No muļķiem paņem desmito tiesu, nemaksā nodokļus un paši "baznīcu galvenie" dzīvo cepuri kuldami.
Pilns ar latviešiem, kas uz tādām iet. Gan uz jehoviešiem, gan 7.dienas adventistiem, gan to pašu Prieka vēsti. Gan"tīrie latvieši", gan tie, kam viens vecāks latvietis, viens krievs. Un ne tuvu tur tikai biezie, kas atmazgā naudu. Tie ir "spicē". Tur netrūkst arī tādu, kas ir dzīvē nelaimīgi un meklē atbalstu, draugus, kādu kas uzklausa utt
26.01.2025 20:23 |

Reitings 23490
Reģ: 16.04.2023
Mashka Kakashka @ 26.01.2025 18:04

Oooo.... Jā! Ļoti labi atceros Oskara reakciju, kad Egita paziņoja par grūtniecību. Viņš bija nepatīkami pārsteigts un Egitai bija vilšanās par Oskara reakciju. Varbūt viņi bija apsprieduši par otro bērnu, ka kaut kad varētu, jo nu Oskara reakcijā nolasījās viss. Turklāt, viņiem tajā laikā bija finansiālas grūtības: Egitas lielais VID parāds, Egitai vairs nebija lielā NL atalgojuma, viņi pat teica, ka ies dzīvot atpakaļ uz dzīvokli, bet tad Egita palika stāvoklī, Vasiļevska viņu iekārtoja MK. Egita vienkārši negrib iet strādāt ikdienas darbu, tāpēc šitā ņemšanas ar Matildi.

Egita ir tāda pati muļķe kā Andža, ja domā, ka ar bērnu vīrieti noturēs.
Izskatās, ka Egita ir izņēmusi reelu ar Oskara reakciju. 😂
26.01.2025 20:25 |

Reitings 13778
Reģ: 06.07.2022

Zināms rādītājs ir arī fakts, ka šiem cilvēkiem mājās nav grāmatplauktu. Nav un viss! Tas ļoti daudz pastāsta par personību un vidi, no kādas nāk.
26.01.2025 20:36 |

Reitings 2018
Reģ: 15.09.2023
2biletes @ 26.01.2025 20:20
lai cik ļoti man nebesitu Kača - tukšpaure viņa nav. Viņa nav klasiskā sexy blonde bimbo vai trophy wife. Smadzenes viņai strādā. Viņa ir pratusi izmantot savu ex popularitāti un uz tās rēķina tikt uzmanības centrā un no tā taisīt naudu. Protams, ka ir jomas, kur viņa ir 0, bet tik pat skaidrs ir, ka nereti "mani neinteresē" patiesībā ir vēlme izvairīties no neērtiem jautājumiem. Par Egitu gan, tur runājot nelaiķa Timmas vārdiem intilekts ir ļoti zems

Visās jomās viņa ir nulle. Jo viņa bija tik stulba, ka sprēgāja ar PTAC un beigās dabūja sodu, abas divas kopā ar Miglāni. Pārsūdzēja un zaudēja, jo tik liela tukšpaure viņa ir. Tāpat kā ar VID, nemaksāja nodokļus, zīmējās kā Marija ar fake lux dzīvi un beigās dabūja sodus no VID un maksāt nodokļus.
Nu kas tad Vasiļevskai tāds ir, ka viņa būtu baigi veiksmīga? Dzīvoklis, kurā viņa dzīvo ar savām meitām, nav viņas. Dzīvoklis pieder Pēterim. Mašīnu viņai nopirka Pēteris. Ok, Vasiļevska var atļauties aizbraukt atvaļinājumos un pirkt meitām nedaudz vairāk nekā Pepco apģērbus. Bet, ja paskatamies ļoti kritiski, viņai patiesībā nekā nav. Tāda pat fake lux dzīve kā Marijai. Iztaisās par nez ko. Ja viņa nebūtu ex Saulieša sieva, viņa būtu nulle.
26.01.2025 20:45 |

Reitings 738
Reģ: 13.07.2024
Kā viņa tik drosmīgi atstāj Neitu ar Vitu , kamēr iet uz tālāko veikalu ar Ilonu ???!
Pašvaldības police izsauktu , ja būtu viņas kaimiņiene
26.01.2025 21:01 |

Reitings 2018
Skatos Marijas storijus.
Marija: Es jums teicu, ka es sāku atslodzi, nu atslodze man ir tāda ar viļņiem.. hehehe.. ēēē.. to asaru dēļ, piemēram, un Maķīša pēc tam, bet es jau jūtu, ka mans uzturs man palīdz. Tā kā čin čin, lai visiem forša un skaista šī diena...... Es jau mājās ar bēbīšiem pēc dievkalpojuma, man ir slimflow, mamma ļoti parūpējās par manu augumu, sacepa ļoti, ļoti daudz pankūku, kas man ļoti, ļoti garšo. Tāpēc pēc pankūkām obligāti, obligāti slimflow.
Emmm.. Marija, Slimflow palīdzēs izvadīt tev pankūkas? 😁 Un kā ar to atslodzi? Tikai Maķītis un mammas pankūkas? Vienā dienā bija makaroni, maize, Maķītis, hinkaļi, tad nākamajā dienā atkal hinkaļi, gan jau visam pa virsu vīns. Atslodze? 😁
26.01.2025 21:02 |

Reitings 2018
Marija: ..nu un šodien būs tāda diena pa mājām.. jāsagatavojas darba nedēļai.. viņa būs man tāda ļoti interesanta.. mēs būsim ar bēbīšiem mājās.. bla bla bla..
..atkal Īlons un Vita slimi, gan jau Marijas slinkums pie vainas, galu galā arī tiesa par alimentu samazināšanu.. 😁
Beigu teksts graujošs! 😁
Marija: Mans plāns tikt uz sporta zāli, viņš visu laiku deleit, deleit, deleit, deleit..
Marija, angliski nesaka par atliktiem plāniem ar "deleit", tas pirmkārt. 😁 Otrkārt, kamēr guli savās vanniņās un gultiņā, vari izmantot laiku un iet uz sporta zāli? Ne tā?
P.S. Marija ļoti cītigi lasa forumu, jo storijos viss uz to norāda, gan par sporta zāli, gan pēkšņi savus sūdpulverus dzer no glāzēm nevis šeikeriem. 😁 Būtu ņēmusi šeit rakstītos padomus vērā, par darbu un tā. 😁
26.01.2025 21:11 |

Reitings 2660
Reģ: 14.09.2024
Katrīne un viņas pilotiņš abi nav ar diez ko augstu intelektu apveltīti, tāpēc sader. Pietika jau ar to video Indijā, kur pilots par to viesmīli ņirgājās, lai gan paša angļu valoda nebija nez kāda dižā.
Un jā, piekrītu, tas, ka grāmatas viņu dzīvē nefigurē daudz pasaka. Nav jālasa Dostojevskis, bet tā pati Zeltiņa viņai uzdāvināja grāmatu, nez vai to izlasīja? Vai Grencbergas Mariju. Katrīnes "ahu*ennā" valodiņa jau to parāda, ka diez vai nesen ir kādu grāmatu lasījusi.
Vienīgais pluss, ka par meitām gan rūpējas un naudu nežēlo, cerams, ka izmantos to, lai iegūtu labu izglītību, ne viņas par izlutinātām cacām kļūs.
26.01.2025 21:29 |

Reitings 738
Reģ: 13.07.2024
Mashka Kakashka @ 26.01.2025 21:11
Marija: ..nu un šodien būs tāda diena pa mājām.. jāsagatavojas darba nedēļai.. viņa būs man tāda ļoti interesanta.. mēs būsim ar bēbīšiem mājās.. bla bla bla..
..atkal Īlons un Vita slimi, gan jau Marijas slinkums pie vainas, galu galā arī tiesa par alimentu samazināšanu.. ?
Beigu teksts graujošs! ?
Marija: Mans plāns tikt uz sporta zāli, viņš visu laiku deleit, deleit, deleit, deleit..
Marija, angliski nesaka par atliktiem plāniem ar "deleit", tas pirmkārt. ? Otrkārt, kamēr guli savās vanniņās un gultiņā, vari izmantot laiku un iet uz sporta zāli? Ne tā?
P.S. Marija ļoti cītigi lasa forumu, jo storijos viss uz to norāda, gan par sporta zāli, gan pēkšņi savus sūdpulverus dzer no glāzēm nevis šeikeriem. ? Būtu ņēmusi šeit rakstītos padomus vērā, par darbu un tā. ?

Vēl jau bebīšus tik bieži mājās atstāj , lai bērnu dārzā par ēšanu mazāks rēķins jāmaksā .
26.01.2025 21:44 |

Patīk
Reitings 48968
Reģ: 12.10.2022
Tutuvojies @ 26.01.2025 19:39
Tagad naudiņas vēl mazāk, alkoholam un saltiem nesanāk katru vakaru, tad nu bliež ar kājām visur, kur acis rāda.
Būt kustībā un aktīvam ir labi, bet tas parādus nemazinās.
Mašai nav pat 1,50 sabiedriskajam pa dienu no Ziepniekkalna līdz Maskačkai un atpakaļ, vai tomēr tā ir jaunā bēgšana no savām problēmām?
26.01.2025 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits