Nebija Apple Watch nevis austiņas?amnēzija @ 25.01.2025 21:55
Katrīne pavisam nesen bija laimējusi jaunas austiņas. Es domāju, ka tās viņa arī iedeva balvai.
draudzes un politiķi palīdz tiem , kam ir daudz sekotāji . lai vāktu jaunas avis .CallMeAnnika @ 25.01.2025 18:15Man šķiet, ka sektas palīdz tikai veiksmīgajiem. Tiem, no kuriem var gūt kādu labumu atpakaļ. Kāda jēga no Mašas, ja nomaksās parādu, bet Maša pazudīs no draudzes?
Redwine @ 25.01.2025 23:1333tk soļi dienā, kad tava dzīve iet dirsā!???? Apsveicu Marija . Vari būt lepna par sevi
Maša beidzot varēs notievēt (nesaku, ka vajag), jo 6 gadus ar Smart Go nesanāk. :DRedwine @ 25.01.2025 23:1333tk soļi dienā, kad tava dzīve iet dirsā!???? Apsveicu Marija . Vari būt lepna par sevi
Mašai ir 14k sekotāji, bet domāju, ka tomēr sektas vadītāji ir gudrāki, un izvērtē, vai attiecīgā persona tiešām piesaistīs jaunus cilvēkus vai tikai grib izmantot sektas naudu.ilūzija @ 25.01.2025 23:01draudzes un politiķi palīdz tiem , kam ir daudz sekotāji . lai vāktu jaunas avis .
CallMeAnnika @ 25.01.2025 23:48Egitas un Darjas jaunākajā Youtube intervijā Darja izpļāpājas, ka Katrīne ievilka Egitu Māmiņu klubā. Pēc tam, kad Darja to pateica, Egita samulsa. :D Var noklausīties sākot ar 30:15 minūti.
Vēl pirms tam Egita stāsta, ka pirms Matildes bija ļoti grūti ar naudu. Sanāk, ka trešais bērns tiešām arī bija, lai nebūtu jāiet strādāt. Un pirms Matildes piedzimšanas visu laiku uztraucās, kā nopirks ratus un visu pārējo, tāpēc Katrīnei visu laiku teica, ka grib būt televīzijā. :D Darja mazliet izpļāpājās. :D
CallMeAnnika @ 25.01.2025 22:54Nebija Apple Watch nevis austiņas?
amnēzija @ 26.01.2025 00:53
Ja es nejaucu, bija austiņas. Kaut kādā konkursā laimēja. Nebija kaut kāda saistīja ar EHR? ?
CallMeAnnika @ 25.01.2025 23:48Egitas un Darjas jaunākajā Youtube intervijā Darja izpļāpājas, ka Katrīne ievilka Egitu Māmiņu klubā. Pēc tam, kad Darja to pateica, Egita samulsa. :D Var noklausīties sākot ar 30:15 minūti.
Vēl pirms tam Egita stāsta, ka pirms Matildes bija ļoti grūti ar naudu. Sanāk, ka trešais bērns tiešām arī bija, lai nebūtu jāiet strādāt. Un pirms Matildes piedzimšanas visu laiku uztraucās, kā nopirks ratus un visu pārējo, tāpēc Katrīnei visu laiku teica, ka grib būt televīzijā. :D Darja mazliet izpļāpājās. :D
CallMeAnnika @ 25.01.2025 22:47Un cik ilgi Maša tā izturēs? Bērni aug lielāki, tomēr vajadzības kļūst vairāk. Tas nav tikai aizvest-atvest no dārziņa, ko tāpat regulāri nedara, bet vajadzēs pēc gadiem mazākajiem telefonus saziņai, pieslēgumu vai tās atjaunojošās kartes. Hobiji/pulciņi arī maksā, gan jau kādi ir bez maksas, bet kvalitatīvs ekipējums, piemēram, sportam, tomēr ir padārgs, ekskursijas vai kādi tusiņi. Dzīve nepaliek lētāka.
Domāju, ka būs ne mazums vien problēmas skolā gan ar mācībām, gan ar uzvedību, jo tādā vidē augot, reti kuram nav pēcāk problēmu. Skumja dzīve bērniem sagaida nākotnē, mātes nolaidības dēļ.
Un pēc laika Kristaps var izdomāt ņemt bērnu pie sevis. Mašai tiek nogriezti alimenti un samazināts bērnu pabalsts. Un ko tad viņa darīs?
Liizha1 @ 26.01.2025 02:52
Protams, piekrītu tev visā, es vnk par to, ka teorētiski jau var izvairīties - tb slapstīties visu dzīvi, bet kas tā par dzīvi..
amnēzija @ 26.01.2025 02:07
Viņai patīkot filmēties, gribot vadīt raidījumu.. ? Grūti iedomāties ko viņa varētu vadīt. Tik ļoti daudz un haotiski runāt, nesakarīgiem teikumiem, ka grūti saprast vispār domu..
Liizha1 @ 26.01.2025 02:52
Protams, piekrītu tev visā, es vnk par to, ka teorētiski jau var izvairīties - tb slapstīties visu dzīvi, bet kas tā par dzīvi..
patiesībā baidījās, ka mašīna tiks arestēta.
Egitas raidījuma nosaukums būtu "Tēma". :D Bērnu tēma, naudas tēma, Cilvēka dizaina tēma, tievēšanas tēma, ēšanas tēma. :Damnēzija @ 26.01.2025 02:07
Viņai patīkot filmēties, gribot vadīt raidījumu.. ? Grūti iedomāties ko viņa varētu vadīt. Tik ļoti daudz un haotiski runāt, nesakarīgiem teikumiem, ka grūti saprast vispār domu..