Jau kad izvācās no mājas kaut kas viņai teica, lai tirgo mustangu, bija pat ielikusi sludinājumu, bet tad apcirtās un izdomāja, ka nē,
Kenty @ 22.01.2025 10:24Es atzīstu,ka biju stulba,un otrieiz tāda cilpā ar kredītiem vairs nelīstu.Un ir māciba uz visu atlikušo mūžu.Un izvēlēta maksāšanas metode uz beigām nestrādāja.Bet man bija aizdomas,ka tas ZTI bija speciāli izvēlēts.Jo Tas bija Rīgas.Bet man ir cits reģions deklarēts.2 atsevišķas lietas bija nodotas mana reģiona ZTI.ar kuru varēja norunāt ne tikai grafiku,bet arī to ka maziņa summai es lieku vairāk,bet otrai lietai mazāk(kura ir lielāka).,kad pabeidzu to,tad liekam klāt pēdējais lietai.Neizģērba līdz vīlei.Ja man ar mazām summām bija viens normāls ar grafiku,tad domāju Marijas milzīgajām parādam,vajadzētu būt grafikam,ja viņai neapgrozās milzīgi ienākumi,no kuriem to summu varēja nosegt
kur ir nl draugi ? Tie līderi , kas saka , ka te ir laba peļņa vai liela draudzība un ieguvumi zem katra posta ? Kāpēc bagātie līderi nepalīdz ?ZANZEZAN @ 22.01.2025 18:07Var man kāds paskaidrot par to sektu kaut ko. Viņi tur maksā par dalību tajā visā? Vai viņiem maksā? No kā dzivo u. Par ko uztur to visu?
Nu neticu, ka tur kaut viens ir ticīgs un godbijīgs. No kurienes tam visam nauda-telpas, elektrība, ēdiens, mūzika utt.. nu nav tas tikai tāpēc, ka mēs te atnācām un slavējam dievu, bet kāds kam tas viss pieder vienkārši brīvprātīgi apmaksā šo pasākumu.
Un okei, mašai tas ir pēdējais salmiņš, jo pēdējā laikā tur tikai grozās. Bet salmiņš kam? Tam ka esi kādam vajadzīga? Draudzībai?laika pavadīšanai? Finansiāli? Es so nesaprotu.
Un iedomājaties, kādi tad viņai tie draugi un partneri, kas uz dz.d zinot viņas sūdus, atnesa kasti pudeļu, nevis kaut vai tos 30 eiro iedeva skaidrā vai uzdāvināja dāvanu karti pārtikas veikalā.. lūk tieši tik slikti viņai ir..
Un palasot komentārus pie tā video, ir skaidrs, ka viņa ne pirmo reizi i tādos sūdos. Nu varbūt ne tik lielos, bet tomēr jau pieredze ir.. Un neko cilvēks no tā nemācās..
sodi bija. Kopā ar miglāni gadus 2 atpakaļ pilnu internetu pieraudājaTastastas @ 22.01.2025 13:42Man liekas, ka vienīgā ieguvēja no šīs pulverkompānijas ir Katrīne. Acīmredzot, visu ir maksājusi kā nākas, par sodiem nezinu, bet, ja tādi ir bijuši, tad droši vien ir samaksāti. Pateicoties savai popularitātei, ir tikusi arī pie citiem darbiem. Un visu nopelnīto nav izpļekarējusi.
neviena līdere - draudzene Katrines, nevienam nestāsta , kas draud , ka kursē naudas tà . Pašas maksāja un nekas taču nebūs ..Vivian10 @ 22.01.2025 20:04Vispār jau Katrīne ir diezgan liela sučka. Viņa pelna no visa tā aitu bara, kas ir atlicis, bet viņa tāda ir vienīgā. Šitā muldēšana par pārtikušu nākotni ar NL… nu ko var d… st.
Egita to vien dara, kā katru mēnesi maksā VID parādu, kas kosmiskā ātrumā izaug atpakaļ, Maška vienkārši ir palikusi par bomzi burtiski.
Protams, katrai pašai ir jāfiltrē, ko dara, bet nu tā dir… ana no Vasiļevskas puses. Diezgan pretīgi.
Zinot Mašu, tā arī būtu, ka visu iedoto naudu notrallinātu, kā ir darījusi līdz šim.krmmm @ 22.01.2025 12:22
Es nesaku, ka jāsedz parādi, bet kkādu atbalstu jau var sniegt, īpaši redzot, ka viņa paša bērni ir pa pusei pamesti novārtā un uz nabadzības sliekšņa. Protams, dot viņai vnk naudu nebūtu prātīgi, bet kko taču var izdomāt? Vai arī jūs domājat ka tēvs nekā nevar atbalstīt savus bērnus, jo, ja nopirks mantas, tad māte izpārdos, ja iedos naudu, tad nodzers utt. utjpr.? Nē nu varbūt
Marijas nav žēl. Bet žēl ir bērnu, kam dēļ viņu mammas finanšu pratības -10000 līmenī, dēļ bērnība kļūs tikai grūtākaSiredzho @ 22.01.2025 15:11protams, ka bomžos. Tie, kas nestrādā tie bomžo. Tie, kas paši dzīvo pāri saviem līdzekļiem, tie nokrīt ar pliku pakaļu. Un man neviens neieskaidros, ka man būtu jājūt žēlums vai būtu jāsniedz atbalsts. Šitādus vajag atstāt, lai paši kārpās ārā, citādāk mācību negūs. Ja kāds nosviedīs naudu, padomu kā viegli izkrutīties, nebūs nekādas vērtības, jo pati neko nedara lietas labā.
Viņa ir kārtējais sabiedrības parazīts. Ņēmusi, grābusi no večiem, vientiesēm, kuras nodrošināja lux laikus.
Un depresija viņai nav joprojām, kad dandālis vai pudele pie horizonta parādās, viss kļūst zajebis.
CallMeAnnika @ 22.01.2025 20:10Zinot Mašu, tā arī būtu, ka visu iedoto naudu notrallinātu, kā ir darījusi līdz šim.
Maša, kā par spīti, speciāli nelika #reklāma, reklamēja Biodronu kā ārstniecības līdzekli, paralēli vēl Rīgas Satiksmes stāvvietas sodus, jo itkā nejauši aizmirsa samaksāt par stāvvietu. Viņa apzināti gāja uz šādu iznākumu.
Šajā gadījumā vislabāk ir pašam tēvam ņemt bērnus pie sevis un pilnībā uzturēt, jo Maša ir nelabojama. Ja viņa censtos nomaksāt parādus, strādātu, rūpētos par bērniem no sirds, lai uzlabotu, pirmkārt, savu bērnu un arī savu dzīvi, tad es saprastu, ka Rafa varētu finansiāli atbalstīt, bet Maša turpina dzert Viršu kafiju un visu dienu pavadīt vanniņā.
Manās acīs viņa ir parazīts, kas no valsts grib saņemt pabalstus, atvieglojumus, bērniem bez maksas bērnudārzu, izglītību, bet pati nodokļus maksāt negrib un pat netaisās strādāt.
Bet kā tas nākas, ka auto vēl joprojām ir liegums, nevis pārdots izsolē? Parāds aug, bet ir skaidrs, ka Maša to nenomaksās.Mashka Kakashka @ 22.01.2025 13:43
Maijā viņai jau bija uzlikts liegums uz Mustangu, tagad skaidrs, ka īstais iemesls ir liegums, nevis ko viņa tur toreiz meloja par zvaigznēm, kuras salikās vai kas tur bija. Gribēja braukt prom, bet VID un ZTI uzlika liegumus uz auto, tādā gadījumā nedrīkst izbraukt no valsts. Nācās ievākties pie mammas uz nedēļu un meklēja dzīvokli. Viņa visu laiku melo, katru dienu jauni meli. Tūlīt jau gads būs kopš pirmā lieguma. Ko viņa ir pa šo laiku izdarījusi, lai censtos izlīst no tās bedres? Neko. Guļ vanniņā, dzer, joberējas apkārt.
CallMeAnnika @ 22.01.2025 20:16Bet kā tas nākas, ka auto vēl joprojām ir liegums, nevis pārdots izsolē? Parāds aug, bet ir skaidrs, ka Maša to nenomaksās.
Ar Mustanga pārdošanu tāpat visu summu nesegs, bet var cerēt, ka nosegs pusi. Ja atliks 15-20 tūkstoši, tas ir daudz cerīgāk kā 35-40 tūkstoši.
CallMeAnnika @ 22.01.2025 20:16Bet kā tas nākas, ka auto vēl joprojām ir liegums, nevis pārdots izsolē? Parāds aug, bet ir skaidrs, ka Maša to nenomaksās.
Ar Mustanga pārdošanu tāpat visu summu nesegs, bet var cerēt, ka nosegs pusi. Ja atliks 15-20 tūkstoši, tas ir daudz cerīgāk kā 35-40 tūkstoši.
Tāpēc arī Maša jau tik aktīvi iesaistās draudzē, šodien atkal dodas uz draudzes grupu, jo gan jau tur katru reizi stāsta savu skaudro stāstu, kā vientuļo daudzbērnu māti valsts apbižo.Kārena @ 22.01.2025 14:59Ne Daiga, ne Agita Auziņa tur neko nepelna, tik tērē savu naudu. Ritai gan varētu sanākt nepatikšanas. Bet viņām visām jau ir Lietuvas un Revolut konti, kur cenšas slēpt savus ienākumus.
Bet par Mariju - tur tiešām laikam cer, ka kāds vienkārši aizdos, citi sametīsies un atdos vai Rafa apžēlosies. Tur nav pat depresija, tur jau ir… nezinu, neesmu psihiatrs. Cilvēks dzīvo ilūzijās, un visskumjākais tai visā ir tas, ka tā ir 3 bērnu mamma. Jo ātrāk viņa sāks ārstēties, jo labāk.
Redwine @ 22.01.2025 19:08Kurš no tiem zinošajiem uztura kuratoriem
Šo ir sastādījis ? Pusdienas galīgi bez olbaltumvielām . Bez tām pilnīgi nekāda sāta sajūta nebūs
CallMeAnnika @ 22.01.2025 20:42Tāpēc arī Maša jau tik aktīvi iesaistās draudzē, šodien atkal dodas uz draudzes grupu, jo gan jau tur katru reizi stāsta savu skaudro stāstu, kā vientuļo daudzbērnu māti valsts apbižo.
Vienīgā iespēja ir lūgt draudzes mācītājam nomaksāt parādu pret sektas reklāmu, bet ko gan Maša varētu piesaistīt draudzē? Tāpat tur ir gana cilvēki, kas zombē savus apkārtējos par pievienošanos, un dara to bez maksas.
krixis3 @ 22.01.2025 20:04Ja uzņēmums nemaksā nodokļus ir smagās sekas. Kas viņa domāja, ka varēs saņemt ntos tūkstošus un lielīties ar savu mustangu un nekā nebūs? Pietam, ja tā summa tiešām ir 34 tk, tad tur ir milzīgs parāds plus sods. Cik vispār ir nodoklis pašnodarbinātai personai vai kas viņa skaitās? Man jau šķiet, ka nemaz tik liels, lai nemaksātu. Viņa vienkārši domāja, ka ir gudrāka un, ka neviens viņai netiks klāt. Par PTAC sodu arī ņirgājās savā laikā, bet redz kā beigās sanāca. Tad jau Egitas parāds tāds sūds vien bija. Es pieļauju, ka tagad visas kā mīļās maksās nodokļus